2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Merhaba topiğin güzel hamişleri

Ben de geçen hafta öğrendim hamile olduğumu, SAT a göre 8. haftada olmam gerekiyordu ama cuma günü ilk doktor kontrolünde ve ultrasonda ortaya çıktı ki meğer bebişim daha küçükmüş, düzensiz adet görmem, adetimin gecikmesi ve adete yakın bir dönemde hamile kalmam bu sonucu getirmiş, bebişim meğerse daha 4. haftadaymış, şaşırttı bizi, geç öğrendik diye üzülüyorduk ama erken bile öğrenmişiz, 3. haftada idrardan öğrendim ben

Beni de eklerseniz sevinirim tabloya....

SAT : 22 Eylül 2013
Doğacak muhtemel tarih : 29 Temmuz 2014

topiğin en küçük annesi,yani bebeğin dogum tarihine göre hadi hayırlı olsun susam tanesi :)

merhabalar kızlar bende 5 haftalık hamileyim benim ikinci bebişim olacak hayırlısıyla benide listeye eklerseniz seninirim yaşım 25 son adetin 09 09 2013 doktorum ALLAH izin veririse doğum 15 temmuz dedi hayırlısı bakalım.herkese hayırlı uğurlu olsun inş

topiğin en küçük annesi,yani bebeğin dogum tarihine göre hadi hayırlı olsun susam tanesi :)

Evet canım öyle, topikte en son anne olacak kişi benim sanırsam Gerçi diğer kontrolde doktor yok aslında şu kadarmış demezse iyidir, şaşırttı bizi bu susam tanesi olsun sağlıklı olsun da

Evet canım öyle, topikte en son anne olacak kişi benim sanırsam Gerçi diğer kontrolde doktor yok aslında şu kadarmış demezse iyidir, şaşırttı bizi bu susam tanesi olsun sağlıklı olsun da

benımde 1 hafta geç döllenme,evet saglıklı olsunlar yeter yerım ben o susamı :) allahım saglıklı gebelık geçirmeyi nasip etsin hepimize

hoşgeldin yeni temmuz annesi sağlıklı rahat bi hamilelik dilerim canım bizler biraz perişan oldukta :))

benımde 1 hafta geç döllenme,evet saglıklı olsunlar yeter yerım ben o susamı :) allahım saglıklı gebelık geçirmeyi nasip etsin hepimize

Amin inşallah canım hepimizin bebişleri sağlıklı sıhhatli büyüsünler inşallah, rahat hamileleik dönemi yaşatsınlar hepimize

hoşgeldin yeni temmuz annesi sağlıklı rahat bi hamilelik dilerim canım bizler biraz perişan oldukta :))

Teşekkür ederim canım, benim Allaha şükür mide bulantım olmadığı için daha rahat geçiyor, sadece baş dönmelerim var, iştahım bile arttı, umarım büyüdükçe mide bulantısı oluşmaz :26:Size de Allahım rahat hamilelik dönemi geçirtsin inşallah başlarda biraz sıkıntı yaşayacağız anlaşılan

5. 6. haftadan sonra görüşelim canım :):) bizde diyoduk öyle sonrası malum :)

masallah canim.hayırlı olsunn ins rabbim kucağına almayida nasip etsin benim bebisimden 5gun kucuk hehe ne tatliii

Hehehe sağolasın tatlım senin bebişin de hayırlı olsun o zaman Allahım güzel günlerini göstersin

Ben mercimek tanesi diyordum ama sanırım ondan da küçük

5. 6. haftadan sonra görüşelim canım :):) bizde diyoduk öyle sonrası malum :)

Korkuyorum zaten çok erken gidiyorum okula, derste mide bulantım olmazsa iyi olur yoksa eziyet gibi Allahım inşallah olmaz yaa Annemin hiç olmamış genetik midir acaba bu :26:

Korkuyorum zaten çok erken gidiyorum okula, derste mide bulantım olmazsa iyi olur yoksa eziyet gibi Allahım inşallah olmaz yaa Annemin hiç olmamış genetik midir acaba bu :26:

belkide olmaz canım,bendede aşırı olmadı mesela hafif arada yokluyo tuzlu yiyince geçiyor ama gazsal sorunlarım var benım aşamıyorum folik asite başladın mı?

allah izin verirse bende 2014 temmuz annesi olacağım rabbim sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin

adım reyhan ilk bebeğim
sat: 06 ekim 2013
bdt: 14 07 2014

Son düzenleme:
ben şehiri yazmayı unutmuşum tekrar yazayım
yaş 25
sat 09 ekim 2013
doğum 15 temmuz
şehir diyarbakır(eşimin iş nedeniyle burdayız) ayrıca bildiğiniz doktor varsa önerin kızlar.
ikinci olacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…