- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
şu an 4+3 yani 5. haftandasın tahminim kese görülebilir şu sıralar tahmını dogumda 24 temmuz 2014 tabı geç döllenme falan olmadıysa bu şekil,hesaplama cok basıt satın üstüne 7 gün ekleyip 9 ay geri gidince bulursun tabı 40. haftaya tekabül ediyor 24 temmuz :)
masallah size canim benim yaaaa darisi basima ins... Fotosunu cektiniz mi bebisin canimsen keseni hangi haftada gordun canim
Ben 5.haftayi bekledm dra gtmek icin direk karindan gorunsun diye. Gittik gorundudunde kalp atislari icin gittik 7+3tu onu da duyduk bi kac test yapti simdi bes hafta sonra cagirdi nasil geccek bakalim okadar zaman
masallah size canim benim yaaaa darisi basima ins... Fotosunu cektiniz mi bebisin canimayy cok uzun diil mi yaa neyse bebisler ii olsunda bekleriz canim
gözün aydın canım
hala inanamiyorum ya 18aydir bekliyorum
Yaa sen kalp atisini duymustun di mi sonra bi dahaki kontrol ne zaman dedi dr un. Bni bes hafta sonra cagrdi cok geldi yaa
15 temmuza kadar olan dogumlar sanırım haziran ayına denk gelecek ,bu topiğin yarısı haziran annesi olacak aslında :) 36 -38. haftada doğurursak haziran sonu gelecekler :)
kisss ayni gun dogurmayalimm
Evet bna da oyle geliyobnm 2temmuz zaten. Yuksek ihtimalle temmuzu bulmayacak
12 kasımda gittim 15 gün sonra gel dedı ama cumartesi gününe denk getirince 18 gun yaptı 30 kasımda gidicem kan tahlılı istedi onları yaptırcam sen yaptırdıysan o yuzden 5 hafta sonra gel demıstır
o zaman temmuz sonu bdt olanlarda temmuz basinda pirtlatir
kisss ayni gun dogurmayalimmne guzel bebislerimizi birlikte buyutucez
tmm canim.... Ilk bebegim olacak ve ilk hamileligim.. 18aydan sonra... O yüzden biraz pimpirikliyim
Himm evet ben dun yaptrdim yarin sonuclari gostermye gitcem tahlili gec yaptrnca sonuc cikana kadar dr da cikti) ayy bes hafta sonra insana benzerler tamamenn ))
tmm canim.... Ilk bebegim olacak ve ilk hamileligim.. 18aydan sonra... O yüzden biraz pimpirikliyim
aynen öyle :) cinsiyetlerine birşey kalmaz o zaman lekelenmen oldumu hiç?
ayyy canim ne mutlu sanaa rabbim kucagimiza almayida nasip etsin insss....
Yok olmadi sukur. Bulanti ve halsizlik cok fazla. Baska bisey yoksenin olmus iki kez galibaa. İnsallah tekrari olmazz