2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Yaa sen kalp atisini duymustun di mi sonra bi dahaki kontrol ne zaman dedi dr un. Bni bes hafta sonra cagrdi cok geldi yaa

masallah size canim benim yaaaa darisi basima ins... Fotosunu cektiniz mi bebisin canim ayy cok uzun diil mi yaa neyse bebisler ii olsunda bekleriz canim

15 temmuza kadar olan dogumlar sanırım haziran ayına denk gelecek ,bu topiğin yarısı haziran annesi olacak aslında :) 36 -38. haftada doğurursak haziran sonu gelecekler :)

Yaa sen kalp atisini duymustun di mi sonra bi dahaki kontrol ne zaman dedi dr un. Bni bes hafta sonra cagrdi cok geldi yaa

12 kasımda gittim 15 gün sonra gel dedı ama cumartesi gününe denk getirince 18 gun yaptı 30 kasımda gidicem kan tahlılı istedi onları yaptırcam sen yaptırdıysan o yuzden 5 hafta sonra gel demıstır

12 kasımda gittim 15 gün sonra gel dedı ama cumartesi gününe denk getirince 18 gun yaptı 30 kasımda gidicem kan tahlılı istedi onları yaptırcam sen yaptırdıysan o yuzden 5 hafta sonra gel demıstır

Himm evet ben dun yaptrdim yarin sonuclari gostermye gitcem tahlili gec yaptrnca sonuc cikana kadar dr da cikti ) ayy bes hafta sonra insana benzerler tamamenn ))

kisss ayni gun dogurmayalimm ne guzel bebislerimizi birlikte buyutucez

:))) evet yaaa çok mutluyum değerin çok düşük değilse çok takma şimdi diyelimki değerin 500 çıktı misalen 2 gün sonra illaki 1000 olması şart değilmiş 700 vs olsada iyiymiş dr söledi aklında olsun:)

tmm canim.... Ilk bebegim olacak ve ilk hamileligim.. 18aydan sonra... O yüzden biraz pimpirikliyim

Sağlıkla doğur inş bizde inş:) ben geçen kendimi çok üzdüm niye iki katı çıkmadı diye dr değerin illaki 2 katı olması çok şart değil dedi tabi bu ilerleyen zamanda çok benzer rakam olmıycak ben keseyi gördüm ama çoookkk küçük olduğu için nokta şeklinde bişey ve daha tam oluşmamış kalemin ucuyla minik bi çizgi çizmiş gibi görünüyor varlığı yetti bana ayyy darısı sana canım toplum sağlığı merkezine git bhcg yaptırmak istiyorum de yaparlar ertesi güne çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…