2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Canım hayırlı uğurlu olsun bebişleriniz hiiiiççç korkma inş oda sağlıklıdır annesi sana sürpriz yapmayı istemiştir o darısı bana olsun inş bende görürüm bebişomun kalp atışını:)

Bebişlerinin kalp atışlarını duyan ve keselerini gören arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim sizin adınıza darısı bana olsun inş ve tüm isteyenlere:)

Bugun sersem gbiyim hep yatasim war dunden beride ellerimle ayaklarimda kasinma war netten bktim gebeliktenmis yarin doktora gdicem bkalm

Kızlar dün tekrar bhcg baktırdım ve nihayet 3. sulandırmada 1425 çıktı değerim hemen dr aradık tatil günü sağolsun nazımız geçiyor arkadaş olunca:) hastaneye geldi alttan baktı çooookkk minik bir kesecik gördük daha tam oluşmamış:))) değerin iyi dedi korkmana gerek yok öyle rahatladımki 10 gün sonra gidicem keseyi tam anlamıyla görmeye bide artık kan vermiycem vesveseleniyor insan çok mutluyum allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş:)

satim 17ekim canim bu hafta hesaplamalarini bilmiyorum daha...

şu an 4+3 yani 5. haftandasın tahminim kese görülebilir şu sıralar tahmını dogumda 24 temmuz 2014 tabı geç döllenme falan olmadıysa bu şekil,hesaplama cok basıt satın üstüne 7 gün ekleyip 9 ay geri gidince bulursun tabı 40. haftaya tekabül ediyor 24 temmuz :)

gözün aydın darısı kalp atışlarına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…