- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
amin canim.....kese kacinci haftada gorunuyor canim
biz de gittik. Eşim işe yetişeceği için beni bıraktı tek girdim. Orda beklerken dudağım uçuklamış stresten. Ben 6+ biliyodum dr 7+ dedi. ve buna rağmen üdtten sadece kese vardı. Normal değil dedi. Alttan bakalım dedi.öldüm öldüm dirildim o an içim kan ağlıyo.alttan baktı gördü miniği, ağzını burnunu büzüştürüyo dr korktummm çokkk. Kalbini dışarı verdi duydum... AMa orda bişi daha var. Net bişi diyemem ama ikiz gibi diyo. Diğerinin kalbi duyulmadı küçük olmalı dedi. Ama görülüyo gibi dedi. Onun da kafası karıştı. %60-70 tek kesede 2 bebek diyo. Ala elim ayağım titriyo. Haftaya yine gel dedi. Yaa diğerinin de kalbi atıyomudur? Neden üstten görünmüyolar ben çoook karmaşığım. Mutluyum korkuyorum. Benden haberler böyle :/ allahım inş ikizdir ve inş ikisi de gelişir. hAyalimdi..allahım ne büyüksün..nolur bize dua edin(((
satim 17ekim canim bu hafta hesaplamalarini bilmiyorum daha...
evli mutlum ya bi kan testi yaptirayimdasatim 17ekim canim bu hafta hesaplamalarini bilmiyorum daha...
Takvim yapsana hicrancimaltta yazsin senin dee
evli mutlum ya bi kan testi yaptirayimdabirde takvim yapsam bile telden giriyorum ben gorunmuyo burda
burda ozel hast yoook devlettede 29una kadar randevular doluymus ins yarin bi sekilde hallederim olmazsa merkezde ki kendi dr gidicemevli mutlum ya bi kan testi yaptirayimdabirde takvim yapsam bile telden giriyorum ben gorunmuyo burda
Him anladim canim kani yaptr bakalim kac haftalik oldugucikar zaten asagi yukari
burda ozel hast yoook devlettede 29una kadar randevular doluymus ins yarin bi sekilde hallederim olmazsa merkezde ki kendi dr gidicem
hic bilmiyorum canım yarin bi olsunda bakalimburda ozel hast yoook devlettede 29una kadar randevular doluymus ins yarin bi sekilde hallederim olmazsa merkezde ki kendi dr gidicem
Ooo 29u cok ya saglik ocagnda falan yapmiyolar mi ki. Dedigin gibi kndi doktoruna gtmen daha iyi olur herhalde
sen keseni hangi haftada gordun canimburda ozel hast yoook devlettede 29una kadar randevular doluymus ins yarin bi sekilde hallederim olmazsa merkezde ki kendi dr gidicem
Ooo 29u cok ya saglik ocagnda falan yapmiyolar mi ki. Dedigin gibi kndi doktoruna gtmen daha iyi olur herhalde
sen keseni hangi haftada gordun canim
Kızlar dün tekrar bhcg baktırdım ve nihayet 3. sulandırmada 1425 çıktı değerim hemen dr aradık tatil günü sağolsun nazımız geçiyor arkadaş olunca:) hastaneye geldi alttan baktı çooookkk minik bir kesecik gördük daha tam oluşmamış:))) değerin iyi dedi korkmana gerek yok öyle rahatladımki 10 gün sonra gidicem keseyi tam anlamıyla görmeye bide artık kan vermiycem vesveseleniyor insan çok mutluyum allah hepimizin mutluluğunu daim etsin inş:)
hahaa bu iyimmiş yaa çok tesekkur ederim canim... Cok acemiyim bu konuda...sizden öğreneceğim cok şey var
hahaa bu iyimmiş yaa çok tesekkur ederim canim... Cok acemiyim bu konuda...sizden öğreneceğim cok şey var