2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
temmuz anneleri ne güzel hepinizin kesesi , kalp atışları görünmeye başladı:)
benim dün doktorum yoktu haftaya da olamayabilirmiş. başka bi doktora da görünmek istemiyorum aslında bi yandan da merak ediyorum kalp atışları oluştu mu diye bugün hesaplayıcıya göre 6+0 :) ilk hamileliğimde kalp atışları yoktu ve kürtaj olmak zorunda kalmıştım.inş hiçbir temmuz annesi bu durumla karşılaşmaz
Insallah canim insallah.....
umarim 2014 temmuz sonuna kadar butun anneler sagliklica bebeklerimizi dogurduk buyutuyoruz derler....
kazasiz belasiz rabbim hepimizin bebeklerini korusun.....

amanıııın, 2014 temmuz topiği de açılmış. :KK52:

ilk hamile nektar, tebrik ediyorum.
inş bebeğini sağlıkla ve kolaylıkla kucağına alırsın.:KK16:

benim sat 6 ekimdi, kasım başında öğrenmiştim hamile olduğumu.
artık günbegün hamişler akar buraya. hayırlı olsun şimdiden.. Allah tamamına erdirsin..:KK34:

aynen nfk inanamıyorum 2014 temmmuz topiği de açılmış,ne cabuk gecmıs bızım bebısler buyudu,ben satımı batımı hatırlayamıyorum ama beklenen doğum tarıhım 1 temmuzdu ama benım kız cok anzlı çıktıydı 5 temmuzda sezeryanla almak zorunda kaldıydı doktor vay ben ne gunelrdı

hayırlı olsun temmuz annişleri,bu çok güzel bir serüven,allah hayırlı evlatlar versın her bırınıze

Günaydın güzel anneler. Kese görenlerin, kalp atışını duyanların gözü aydın. :nazar:

Bizim randevumuz yarın. 5+5 oluyoruz tahminimce. Bakalım neler diyecek doktor amcamız.

Bu gaz problemi bende de var. Kilom aynı, ayaklarımı sıcak tutuyorum, ince giyinmiyorum. Ama koca bir gaz göbeği ile geziyorum. :KK14:

Rüyalardan bahsetmişsiniz. Dün gece benim gördüğüm rüya ile 40 bölümlük dizi çekilirdi herhalde. Abuk-sabuk rüyalar görüyorum 1 haftadır. Doğuma kadar kaç sezonluk dizi çekerim Allah bilir. :KK1:

biz de gittik. Eşim işe yetişeceği için beni bıraktı tek girdim. Orda beklerken dudağım uçuklamış stresten. Ben 6+ biliyodum dr 7+ dedi. ve buna rağmen üdtten sadece kese vardı. Normal değil dedi. Alttan bakalım dedi.öldüm öldüm dirildim o an içim kan ağlıyo.alttan baktı gördü miniği, ağzını burnunu büzüştürüyo dr korktummm çokkk. Kalbini dışarı verdi duydum... AMa orda bişi daha var. Net bişi diyemem ama ikiz gibi diyo. Diğerinin kalbi duyulmadı küçük olmalı dedi. Ama görülüyo gibi dedi. Onun da kafası karıştı. %60-70 tek kesede 2 bebek diyo. Ala elim ayağım titriyo. Haftaya yine gel dedi. Yaa diğerinin de kalbi atıyomudur? Neden üstten görünmüyolar ben çoook karmaşığım. Mutluyum korkuyorum. Benden haberler böyle :/ allahım inş ikizdir ve inş ikisi de gelişir. hAyalimdi..allahım ne büyüksün..nolur bize dua edin :KK43:(((

Hakkında hayırlısı olsun, ikiz ihtimali bile kulağa çok hoş geliyor.:KK16:

Son düzenleme:
Slmmmm guzel mi guzel temmuz anneleri inss yakinda aranizda olucam... Onceden topige bakip cikiyordum allahim buraya yazmak banada nasip olur diyordum.... Sabah test yaptim ikinci çizgi cıktı... Inanamiyorum hatta kan tahlili yaptirmadanda inanamayacam gibi... Sizi sevgiyle kucakliyorum...

Tebrik ederim canım.

Cici anneleerr :21: :21: :21: Hepinizi kutlarım bebişlerinizin kalp atışını duydunuz ya da keselerini gördünüz :KK16: :KK16: eminim çok heyecanlıdır :KK16: ben yarın 6. haftama giriyorum (5+1) oluyorum.. kalp atışı için ne zaman gidersem ultrasondan duyarım acaba? kalp atışını duyanların hamilelik takvimlerinde bakıp bir tahmin yapayım diyorum ama herkesin ayrı ayrı.. :KK31: haftaya 6+1 de gitsem duyabilirmiyim acaba ne dersiniz? :103:

canım ben SAT'a göre 42. gün gitmiştim. 6+0 ken yani. kalp atışını karından duymuştuk.

seni o kadar iyi anliyorum ki.. bende ilk bebegimi kaybettim simdi de sanki adet olacakmisim gibi oluyo hatta olmus gibi islaklik hissediyorum bisey olmadigini gorunce icim rahatliyo.. insallah bu sefer saglikla aliriz kucagimiza bebeklerimizi

evet aynen canım ya bişey olmadığını görünce oh çekiyorum inşllh biz ve tüm isteyenler sağ sağlim sağlıklı sıhhatli alırız bebeişlerimizi kucağımıza :KK66:)

sat 15 ekim 8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
yerlesme kanamasi oldu......
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...
regl gibi ...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim
Ve bugun kanama devam ediyor
carsamba randevum var.....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis sukur ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam önümüzdeki ay devam insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman....
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan....
Allah yollunuzu acik etsin gebeliginizi en mutlu sekilde yasayin kabusa dönusturmeyin olacak varsa care yok elden gelen​

sat 15 ekim 8 kasim adet gunumde az damla seklinde kan geldi
yerlesme kanamasi oldu......
Cuma cumartesi ve kesildi bunun uzerine pazatesi test
Yaptim silikte olsa pozitifti........Sali carsamba farkli testler yaptim ve yine pozitif ve test silik
gebelik belirtilerini bir görseniz sik idrara cikma,kasik agrilari,,uyku hali,duygusallik hersey mevcud bu sefer oldu dedim ayaklarim yere basmadi sevincten bu sevinc 5 gun surdu ve cuma kahverengi akinti yerini kana birakti ve kanama var su an...
regl gibi ...Cuma gunu 15 kasim bebek hayaline veda ettim
Ve bugun kanama devam ediyor
carsamba randevum var.....
kimyasal gebelik gecirdim bat tan 10 gun sonra yasanirmis sukur ediyorum en azindan buyumeden adet gibi farzederek atlaticam önümüzdeki ay devam insAllah rahim gebelige hazir oldugu icin gebe kalma sansim yuksek insAllah Allahimdan hayirlisini diliyorum her zaman....
zaten supriz olmustu korunma surem bu ay sondu kasimda basliycaktim ole de olacak insAllah dualarinizi eksik etmeyin bu aciz kuldan....
Allah yollunuzu acik etsin gebeliginizi en mutlu sekilde yasayin kabusa dönusturmeyin olacak varsa care yok elden gelen​

hay allah geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bendede cuma aksam biraz lekelenme oldu,cumartesi yok bugün biraz daha az olmuş cumaya göre allahım inşallah sıkıntı yoktur

canım allah gönlüne göre versin inşallah ,evet en azından fazla büyümeden sanada zararı dokunmadan anlasıldı rabbim yaşatmasın bir daha dikkat et kendıne

yaa bu arada annişler herkes gaz sıkıntım var diyo karnım şiş diyo bnm de karnım şişiyo gerçi de bana dr hap verdi.hap beni mahvetti anlarsınız yani wc den gelemiyorum.bide midenizi kaldırmak istemem ama folik asitten dolayı karalar bağladımm :KK37: ama bunun için bırakılmaz ilaç biliyorum.bu arada ilacım ELEVİT dr a sordum bugün aile hekimi verdi dedim içebilirsin dedi.bi sorun yok heralde.

bir arkadaş elevit ile ilgili bir yazı yazmıstı geçmiş sayfalarda var içeriğinde domuz yağı bulunuyormuş kullanmak zorunda değilsen kullanma

hay allah geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın bendede cuma aksam biraz lekelenme oldu,cumartesi yok bugün biraz daha az olmuş cumaya göre allahım inşallah sıkıntı yoktur

canım allah gönlüne göre versin inşallah ,evet en azından fazla büyümeden sanada zararı dokunmadan anlasıldı rabbim yaşatmasın bir daha dikkat et kendıne

sagol cnm sende dikkat et kendineeee

merabalar..bende katıldım aranıza..
sat: 25 eylül
26 yaşındayım
bdt:2 temmuz
ilk bebişimiz :))

11kasımda yani 5+6 da kalp atışını gördüm.. allahım nasıl güzel bi duygu öle..

X