2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Hayırlı olsun kuzum, Rabbim bugünlerimizi aratmasın...

Canım gözünaydın, Allah kucağına almayı da nasip etsin. Sen de İzmit'te oturuyordun. Normal doğum yanlısı demişsin. Hangi doktora gidiyorsun?

üzülmek yok ya sil gozaysalari silkelen guzelim bnm henuz 4+2 desin normal birseyin gorunmemesi icin sen haftayada randevu al pasalar gibi gor keseni

cok ayakta kalinca ole gelir henuz bebek tutunma asamasinda dikkat et firsat buldukca dinlen ayaklari yukari dik

Benim de bir kızım var ama ona sadece eve bebek getirelim mi diye sorup duruyorum henüz bende bebek var demedim 25 aylık kızım.seninki kaç yaşında

Canımmm senin kız daha çok küçükmüş :) benim 5,5 yaşında benimki anlıyor yani allah onları bizlere bağışlasın dertlerini göstermesin inş kardeşlerinide sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz inş.

Kızlar temmuzda doğacak ikiz varmı şöyle bi baktım mesajlara göremedim ama belki ben kaçırmışımdır dedim :))

ben dün gittim doktora kesemizi gördük ama daha küçük olduğu için kalp atışlarını göremedik haftaya randevu verdi hem kalp atışı için hemde ikizmi değilmi anlamak için sanki aşağıdan bişey daha geliyo gibi dedi çok heycanlıyım haftaya cuma belli olcak bakalm

Ben o üzüntüyle kendimi tam ifade edemedim canım ben çarşamba günü kan vermiştim 690 küsürlerdeydi yani 700 diyebiliriz bugünde biri 700 biride 1000 küsür çıkınca onun için üzüldüm yoksa keseyi göremediğim için değil ama nedense içimde bir umut var eşim az önce aradı cihaz %70 arızalı olabilir dedi tekrar sordum uğraşıyorlarmış bakalım pazartesi belli olcak inş cihaz bozuktur inş:)

benim de dört yaşında bir kızım var.bir senedir anne kardeş istiyorum ben diyordu.kurban bayramından önce bir yakınım doğum yaptı onları görünce bbenim de kardeşim olsun diye dua etti hep.bu bebeğin kızımın duasıyla olduğuna inanıyorum ben.şimdi anlıyor kardeşin olacak diyorum.ben ona bardakla süt veririm bezini getiririm falan diyor..

Salı günü gidicem ama korkuyorum ben kötü haber alacakmışım gibi geliyor..
Keseyi rahmin en tepesinde görmüştü doktor.. İnşallah sıkıntı yoktur..

fistk korkma rahmin en tepesi en guzel yer senin mercimek biliyor sagliginin kiymetini merak etmeee

Cnm sen keşke başka bir yerde kan testini yenileseydin 2 saat içerisinde veriyorlar sonucu..aklında soru işareti kalmazdı.

canım ihmal etmeden doktora git aynısı banada oldu biraz yoruldum ve akşamına az lekem geldi sonrada devam etmedi ama ben ertesi gün doktora gittim doktorum sürekli dinlenmemi söyledi ve iğne yaptılar ogün keseyide gördük lekem bidaha gelmedi haftaya cumaya randevu verdi kalp atışları için inş hiç bişeyin yoktur sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

fistk korkma rahmin en tepesi en guzel yer senin mercimek biliyor sagliginin kiymetini merak etmeee

Canım yaaa gülümsedimmm okuyunca yazdığını Allah razı olsun... İnan ki bilmiyordum güzel bir yer olumlu bir yer olduğunu... Günlerdir aklımda bu vardı inan ki.. Hep okuyordum uterus fundusu neresi neresi rahmin tepesiymiş.. Ama çok tedirgindim.. Şimdi senden duydum biraz rahatladım.. Salı günü de bi gelsin inşallah doktorum da herşeyi iyi görür mercimeğim şimdiden bilmiş olur sağlığının kıymetini :)

inşallah canım Allah bebişini korusun senin de doktora gideceğim bakalım inşallah bi sorun yokturdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…