2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
üzülmek yok ya sil gozaysalari silkelen guzelim bnm henuz 4+2 desin normal birseyin gorunmemesi icin sen haftayada randevu al pasalar gibi gor keseni:KK16:

Ya varya bence cihaz bozuk niye diyceksin eeee benim zaten çarşamba değerim 700 lerdeydi bugün yine 700 bide 1000 küsür çıkmış başka yaptıklarında birer saat arayla böle saçmalık olurmu kanamam vs yok zaten allaha şükür o korkuyla işte ne bileyim insan üzülüyor yani ama inş bebeğim benimledir ya benim kızımda öle ikide bir kan vermek yoktu inanki daha güzeldi stressiz geçti almayan rabbim almaz kısmette yoksada elden bişey gelmez allahıma hamd olsun.

Merhaba güzel anneler.yardiminiza ihtiyacim var :-( 5+6 günlük hamileyim.4+4 de doktor kesemi gördü. Bundan birkac gun sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum.ve kadin dogum hastanesinde yattim . dün orda ultrasonda baktiklarinda kesemi gördü embriyoyu goremedini soyledi.var yada yok diyemem dedi.icime kurt düşürdü. Kendi doktorum onumuzdeki carsamba cagirmisti fakat ben bekleyemiyorum.sizler bebegi kacinci kaftada gördünüz.ve geç gorenlwriniz varmi ?

Selamlar kızlar..

bende bugün gittim doktora, kalp atışını duymak için gitmiştik ama sadece gördük gene :) olsun bunada şükür, daha çok küçük dedi doktor, yarın sabah tahliller için kan vercem bakalım inş değerler de iyi çıkar :)

bulantımda yok çok şükür hatta çok acıkıyorum :))) doktor iyi dedi et yicekmişim protein çok lazımmış bide süt peynir yoğurttan hergün en az bir porsiyon mutlaka ye dedi, meyve çok yeme kilo yapar dedi bide..

yarın bisürü randevu var okuduğum kadarıyla hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz inşallahh :KK16:

Merhaba güzel anneler.yardiminiza ihtiyacim var :-( 5+6 günlük hamileyim.4+4 de doktor kesemi gördü. Bundan birkac gun sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum.ve kadin dogum hastanesinde yattim . dün orda ultrasonda baktiklarinda kesemi gördü embriyoyu goremedini soyledi.var yada yok diyemem dedi.icime kurt düşürdü. Kendi doktorum onumuzdeki carsamba cagirmisti fakat ben bekleyemiyorum.sizler bebegi kacinci kaftada gördünüz.ve geç gorenlwriniz varmi ?

Canim merak etme 5+5haftalik benimde bugn gttim doktora sadce kese gorundu senin gbi 10gun snra tekrar cgardi

Selamlar kızlar..

bende bugün gittim doktora, kalp atışını duymak için gitmiştik ama sadece gördük gene :) olsun bunada şükür, daha çok küçük dedi doktor, yarın sabah tahliller için kan vercem bakalım inş değerler de iyi çıkar :)

bulantımda yok çok şükür hatta çok acıkıyorum :))) doktor iyi dedi et yicekmişim protein çok lazımmış bide süt peynir yoğurttan hergün en az bir porsiyon mutlaka ye dedi, meyve çok yeme kilo yapar dedi bide..

yarın bisürü randevu var okuduğum kadarıyla hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz inşallahh :KK16:

Allah hayirlisiyla nasip etsin insallah.bebegini ilk hangi haftada gorebildiniz?

selamlar ben de varım :KK3:
yaş 27
ilk bebek :)
konya
bdt: 10 temmuz inşallah :KK70:
son adet tarihi: 2 ekim

yarın kese görmeye gidiicem... kalp atışı da duyarmıyım acaba :KK49:

Şişkinlik hem de nasıl.... göbeğim şimdiden büyüdü sanki 4 aylık gibi :KK30: bacak bacak üstene atınca bile karnım ağrımaya başlıyo, ağzımda da pas gibi metalik bir tat var. :26:

Önceki bebeğimde 9'uncu haftada başlamıştı bu sefer erken başladı :) merak ettim sorayım dedim

Son düzenleme:
Yaa cok sagol inanki rahatladim biraz.o salak doktora gorunmesi gerekiyomu dedim evet gorunurdu diyince takinti yaptim.insallah ikimizde goruruz bebeisleri

Ewt stres yapiyo insan ama benim doktorum hc oyle umutsuz knusmadi 10gun sonra gel kalp atislarinaa bkalim ddh bu haftada gayet normal gorunmemesi ins goruruz cok heycanlanmstm bebisi gorcem diye ama ins 10gun sonra artik

ilk 3 ay mtluluk ayi heyecan ayi endise ayi korku ayi
ikinci 3 ay durgun bir o kadarda mutlu bir ay cinsiyet heycaninin yasandigi ay
son 3 ay heyecan Sevinc korku ve mutlu son ayi
Allahim herkese saglikli dogumlar nasip etsin

Kizlar gebelik hesaplayicilar hep sat a gore yapiliyor ya ben ovulasyon testi ile gebelik oldu. sat 2 ekim ama ben ya 15 ya 17 ekimde hamile kaldim oncesinde ve sonrasinda iliski olmadi. simdi ben dogumu gebelik haftami neye gore hesaplicam neye gore ne zaman kalp qtisi icin doktora gitmeliyim? Kafam baya karisti

Kızlar Merhaba,

Bende Mayıs annesi olacağım inşAllah.

Ben 7. haftamda kontrole gittiğimde kalp atışını duydum ve bebeğimi gördüm. Bazısı 6. haftada bazısı 8. haftada görebiliyor bebeğini.

Özellikle ultrason aletlerine göre de değişebiliyor. Bu konuda endişe etmeyin. Zaten doktorlarda en geç görünmesi gereken haftaya kadar bekliyorlar. Bu konuda sıkıntı yapmayın.

Ben 4. ayıma girdim ama şu zamana kadar şunu yaşadım diyebileceğim çokta belirtim olmadı.

Mide bulantım olmadı, göğüs ağrım fazla olmadı, en belirgin özellik sürekli tuvalete gitmemdi.

Belirti olmaması sizi telaşlandırmasın.

Özellikle ilk aylarda tiksintim oldu biraz pek bişey yiyemedim. O yüzden korkuyordum bebeğim iyimidir acaba diye. Ama Rabbim onları koruyor çok şükür.

Her duyduğunuz şeyi kafaya takmayın. Her bünye aynı değil, ayrıca aynı bünyede bile anne adayının her hamileliği aynı değil. Bunları unutmayın.

Doktorlar ilk bir kaç ay çokta olumlu konuşmuyorlar, çünkü herkes bilir ilk aylar daha riskli dönemlerdir. Hemen hemen her doktor bu dönemde bebeğin bebek olduğunu kabul etmez bazen negatif konuşabilir. Bu sizin moralinizi bozmasın.

En en en önemlisi etrafınızda söylenen, aman şunu yaparsan bebeğine şöyle olur gibi dolduruşlara gelipte evham yapmayın.

Rabbim ömür vermişse hayırlısıyla kucağımıza alırız inşAllah, ömür vermemişse 9 ay yatsak ne çare.

Rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin inşAllah.

Bitki çayı içme kuzum, kasılmaya sebep olur. Sadece ıhlamur iç...

haklısın nane limon içtim biraz rahatlattı

cnm solda hissedince kızmı olurmuş ilgimi çekti.beni merak etmişsin sağol.valla hiç bişey yapmadım sen geç döllenme olmuştur deyince sen demiştin dimi bakalım c.tesi sabah gidicem eşimle gideyim diye c.tesi istedim.randevu aldım.bhcg değişiyo diye okudum.çok takmak istemiyorum.bir bebeğimi kaybettim diye 9 ay mahvedicem kendimi biliyorum kendimden geçtim bebeğimde etkilencek.video ya gelince çok duygulandım inanılmaz bişey yaa kıyama ben onlara.

cnm bence herkste mutlaka merak vardır.ben sadece 2 kızımdada çirkinleştim bunda daha bişey yok o açıdan farklı olur diyorum ama hiiiç önemli değil.bi kızım var bi tanede meleğim var 9 ay karnımda taşıyıp yüzünü bile göremedğim.kız yada erkek hiiç farketmez.ben bebiş istiyoruuum :emir_bebek:

betahcg katlamalı bir değer cıkarsa sıkıntı olmaz tabı ultrasonlada desteklenmesi gerek yanı kese olusumu vs kafanı rahat tut problem olmaz allahın izniyle,önceki gün bir yerde okumustum fransızlar ve yunanlar kadınlar erkek dogursun diye sol testisi alıyorlarmıs ameliyatla ya da bağlıyorlarmıs bebek kız olmasın diye birde geç döllenmelerde genelde kız olurmuş tabı bılımsel verıler degıl ama benım manyak merakım işte :)

Benden kan testi istemedi. Senden istediği kan testlerinin içeri ne bilmiyorum ama ben 3 ay önceki gebeliğimde troid, prolaktin, bir de düşüğe sebep olan tüm mikropların (rubella, anti toxo vs) testini yaptırmıştım. Doktor sen yaptırmışsın zaten testleri diye istemedi. Folik asit için Folbiol kullanıyordum onu değiştirdi. Folio verdi, içinde folik asit , iyot ve b12 vitaminleri var. Doktorun söylemi ve reçetesinde de yazdığına göre, folik asit b12 ile kullanıldığında aktif hale geliyormuş. Senin testinin içeriği nedir?

benden onları istedi işte ,ben yaptırmamıştım süpriz yumurta oldugu için onları yaptırcam :)

bu arada yarın dr a gidecek arkadaş çok var galiba.bende gidicem yarın.sabaha randevu aldım.ilk defa daha hiç gitmedim.ne görcem ne görmicem hiç bi fikrim yok.bi sorun olmasında allahım güzel haberlerle gelelim.

yarın ki doktora gidecek arkadaslar inşallah pıt pıtları duyarsınız ve biz teyzelerinede haber verin doktordan gelınce

Kizlar gebelik hesaplayicilar hep sat a gore yapiliyor ya ben ovulasyon testi ile gebelik oldu. sat 2 ekim ama ben ya 15 ya 17 ekimde hamile kaldim oncesinde ve sonrasinda iliski olmadi. simdi ben dogumu gebelik haftami neye gore hesaplicam neye gore ne zaman kalp qtisi icin doktora gitmeliyim? Kafam baya karisti

SATa göre takvimini oluştur, dr.da öyle hareket edecektir. Hepimizde durum bu.:KK16:

Bebek her gidişimizde farklı haftada görünebiliyor. Bazen birkaç gün küçük, bazen birkaç gün büyük çıkabiliyor ultrasonda. Ama doktorların takip ettiği hafta sat tarihine göredir canım. Kontrollere sat a göre çağırıyorlar. Eğer ki sat ve bebek arasında çok fazla fark varsa o zaman bebeğin büyüklüğüne göre bi kaç hafta sonrasına randevu verebiliyorlar.

Sat tarihine göre hesapla 7 haftada gidersen bebeğini ve kalp atışını görebilirsin. Genellikle bu haftadan sonra görünüyor.

hayırlı olsun 7. haftada git bakalım yeninden kalp atımı olmadan bildiğim kadarıyla embrioyu göremiyorlar kalp atımı içinde zaten 7 ve 8. haftada gitmen gerekıyor aklına kötü şeyler getirme

Son düzenleme:
X