- 30 Aralık 2011
- 256
- 192
Maşallah nazar etceksin kendine yapma böylee
aslında evet oylede bebğin gelişimiyle ilgili bişeyler yazıyorya cok hoşuma gidiyor. hergün bugün ne yazıyor diye marak içerisindeyimmmmm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah nazar etceksin kendine yapma böylee
üzülmek yok ya sil gozaysalari silkelen guzelim bnm henuz 4+2 desin normal birseyin gorunmemesi icin sen haftayada randevu al pasalar gibi gor keseni
Canımmm senin kız daha çok küçükmüş :) benim 5,5 yaşında benimki anlıyor yani allah onları bizlere bağışlasın dertlerini göstermesin inş kardeşlerinide sağlıklı bir şekilde kucağımıza alıcaz inş.
Merhaba güzel anneler.yardiminiza ihtiyacim var :-( 5+6 günlük hamileyim.4+4 de doktor kesemi gördü. Bundan birkac gun sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum.ve kadin dogum hastanesinde yattim . dün orda ultrasonda baktiklarinda kesemi gördü embriyoyu goremedini soyledi.var yada yok diyemem dedi.icime kurt düşürdü. Kendi doktorum onumuzdeki carsamba cagirmisti fakat ben bekleyemiyorum.sizler bebegi kacinci kaftada gördünüz.ve geç gorenlwriniz varmi ?
Selamlar kızlar..
bende bugün gittim doktora, kalp atışını duymak için gitmiştik ama sadece gördük gene :) olsun bunada şükür, daha çok küçük dedi doktor, yarın sabah tahliller için kan vercem bakalım inş değerler de iyi çıkar :)
bulantımda yok çok şükür hatta çok acıkıyorum :))) doktor iyi dedi et yicekmişim protein çok lazımmış bide süt peynir yoğurttan hergün en az bir porsiyon mutlaka ye dedi, meyve çok yeme kilo yapar dedi bide..
yarın bisürü randevu var okuduğum kadarıyla hepiniz iyi haberlerle gelirsiniz inşallahh
Canim merak etme 5+5haftalik benimde bugn gttim doktora sadce kese gorundu senin gbi 10gun snra tekrar cgardi
Arkadaşlar sizin de karnınızda şişkinlik var mı? Ağzımın tadı çok fena değişti..
Şişkinlik hem de nasıl.... göbeğim şimdiden büyüdü sanki 4 aylık gibi bacak bacak üstene atınca bile karnım ağrımaya başlıyo, ağzımda da pas gibi metalik bir tat var. :26:
Yaa cok sagol inanki rahatladim biraz.o salak doktora gorunmesi gerekiyomu dedim evet gorunurdu diyince takinti yaptim.insallah ikimizde goruruz bebeisleri
Bitki çayı içme kuzum, kasılmaya sebep olur. Sadece ıhlamur iç...
cnm solda hissedince kızmı olurmuş ilgimi çekti.beni merak etmişsin sağol.valla hiç bişey yapmadım sen geç döllenme olmuştur deyince sen demiştin dimi bakalım c.tesi sabah gidicem eşimle gideyim diye c.tesi istedim.randevu aldım.bhcg değişiyo diye okudum.çok takmak istemiyorum.bir bebeğimi kaybettim diye 9 ay mahvedicem kendimi biliyorum kendimden geçtim bebeğimde etkilencek.video ya gelince çok duygulandım inanılmaz bişey yaa kıyama ben onlara.
cnm bence herkste mutlaka merak vardır.ben sadece 2 kızımdada çirkinleştim bunda daha bişey yok o açıdan farklı olur diyorum ama hiiiç önemli değil.bi kızım var bi tanede meleğim var 9 ay karnımda taşıyıp yüzünü bile göremedğim.kız yada erkek hiiç farketmez.ben bebiş istiyoruuum
Benden kan testi istemedi. Senden istediği kan testlerinin içeri ne bilmiyorum ama ben 3 ay önceki gebeliğimde troid, prolaktin, bir de düşüğe sebep olan tüm mikropların (rubella, anti toxo vs) testini yaptırmıştım. Doktor sen yaptırmışsın zaten testleri diye istemedi. Folik asit için Folbiol kullanıyordum onu değiştirdi. Folio verdi, içinde folik asit , iyot ve b12 vitaminleri var. Doktorun söylemi ve reçetesinde de yazdığına göre, folik asit b12 ile kullanıldığında aktif hale geliyormuş. Senin testinin içeriği nedir?
bu arada yarın dr a gidecek arkadaş çok var galiba.bende gidicem yarın.sabaha randevu aldım.ilk defa daha hiç gitmedim.ne görcem ne görmicem hiç bi fikrim yok.bi sorun olmasında allahım güzel haberlerle gelelim.
Kizlar gebelik hesaplayicilar hep sat a gore yapiliyor ya ben ovulasyon testi ile gebelik oldu. sat 2 ekim ama ben ya 15 ya 17 ekimde hamile kaldim oncesinde ve sonrasinda iliski olmadi. simdi ben dogumu gebelik haftami neye gore hesaplicam neye gore ne zaman kalp qtisi icin doktora gitmeliyim? Kafam baya karisti
Kizlar gebelik hesaplayicilar hep sat a gore yapiliyor ya ben ovulasyon testi ile gebelik oldu. sat 2 ekim ama ben ya 15 ya 17 ekimde hamile kaldim oncesinde ve sonrasinda iliski olmadi. simdi ben dogumu gebelik haftami neye gore hesaplicam neye gore ne zaman kalp qtisi icin doktora gitmeliyim? Kafam baya karisti
Merhaba güzel anneler.yardiminiza ihtiyacim var :-( 5+6 günlük hamileyim.4+4 de doktor kesemi gördü. Bundan birkac gun sonra idrar yolu enfeksiyonu oldum.ve kadin dogum hastanesinde yattim . dün orda ultrasonda baktiklarinda kesemi gördü embriyoyu goremedini soyledi.var yada yok diyemem dedi.icime kurt düşürdü. Kendi doktorum onumuzdeki carsamba cagirmisti fakat ben bekleyemiyorum.sizler bebegi kacinci kaftada gördünüz.ve geç gorenlwriniz varmi ?