2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Ne çok Temmuz annesi varmış maşallah:)
Hepinize sorunsuz hamilelikler diliyorum. Benim de bugün muayenem var. Kese büyümüş mü bakalım

Pınarıma mandalina eylülüngülü çok sağolun kızlar allah bebişlerinizi korusun inş biz küçük bir ilçedeyiz başka şansım yok beklemekten geçende yağmur yağdı burda cihaz bozulmuştu bugünde aynı şekilde yağmur yağıyor acaba diyorum yanlışmı oldu yoksa niye biri 700 biride 1000 küsür çıksınki dua edin bana ne olursunuz.

canım sen ne yaptın? kanamam var yazmıştın sanki dün gece.. doğru mu hatrlıyorum..
gittin mi dr?

miğde bulantıma çözüm buldum kızlar. ince kabuklu taze limonu güzelce yıkayıp küçük küçük kestim masama koydum. arada atıyorum ağzıma içimi ferahlatıyor.
evet herkes limonu öneriyo, ama ben oldum olası limon yiyemiyorum.
Şekerlenmiş balın içine kesip minik parçalar atmayı deniyim, belki o şekilde yiyebilirim.

Kızlar, sizin rüyalar ne alamde.?
Ben resmen aksiyon filmi gerilimini aratmayacak kadar değişik rüyalar görüyorum.
Başladı mı sizde de rüyalar?

Son düzenleme:

Canım sende sağol dr da aynı senin dediğin gibi dedi çok küçük olmöasına rağmen 700 ü bulmuşsun bu düşük bir değer değil hormonlarım gerçekten çok coşmuş utanmasam orda çocuklar gibi yere oturup ağlayasım vardı

bir-kaç hafta sonraki kontrolünde güleceksin bu haline. bebişin iyi bence. Üzülme hiç..
Dualarım seninle

bir-kaç hafta sonraki kontrolünde güleceksin bu haline. bebişin iyi bence. Üzülme hiç..
Dualarım seninle

Canımm rabbim senin meleğinide korusun inş çok çok sağol moral oldunuz kızlarla bana inş dediğiniz gibidir herşeyin hayırlısı yüce rabbimden.

dandinidandini, canım tabloya baktım da; senin 1 aylık döngü olarak düşünülürse bugün regl olman lazım yani beklene adet tarihin 15.11
700 çok güzel bir değer.. benim 150.11 çıkmıştı..
sen neden ağlıyosun canım benim, sevinmelisin..

Nektar sen rüya dedinde aklıma geldi sabah namazından sonra uyumuşum iki tane kese görüyordum yani ikiz bebeklerim olacaktı güya çok seviniyordum ama bak tam tersine çıktı çok üzüldüm ama size yazınca açılıyorum iyiki varsınız kızlar.

evet canım bugün tam 30. günüm ben niye korkuyorum çünkü geçen ayda benim bebeğim tutunamadı düşük yaptım onda nedense çok üzülmedim adet oldum gibi geldi bana normalde 23 yada 24 gün sürer benim döngüm 24. gün 17 çıkmıştı inş bebeğim beni bırakmaz allahın izniyle inş

Ooo neler görüyorum neler inanamazsınız :) normal hamilelikte ama herşeyi de bişeye yoruyor insan ya

Canım ağlamak ağlamak getirir der büyükler Allah korusun sen pozitif düşün pozitif olsun ki ortada negatif bişey yok çok şükür bence bebeğin sana tutunmuş bile

Kızım uyudu ben de uyuyayım dedim ama bulantıdan uyuyamadım kalktım kraker yiyorum (

Son düzenleme:

Canım ya üzme kendini.. Belli ki bi yanlışlık olmuş. Bu yanlışlığa rağmen de maşallah değerlerin iyi çıkmış.
Uygun bir zamanda tekrar yaptırırsın canım içini ferah tut.

Canım ağlamak ağlamak getirir der büyükler Allah korusun sen pozitif düşün pozitif olsun ki ortada negatif bişey yok çok şükür bence bebeğin sana tutunmuş bile

İnş tutunmuştur canım benim inş benim bir kızım var allahım onu bana bağışlasın inş sizinkileride hamileliği duyduğundan beri karnımı öpüp seviyor tam abla moduna girmiş yani bir görseniz :) yemediği bi çok şey vardı mesela ben kardeşin seninde yemeni istiyor dedğimde hiç yediremediğim yiyiceği yedi bebek sayesinde işte insanın elinde değil anlıycağınız ben ağlayınca açılıyorum siz üzülmeyin keşke sölemeseydim şimdi bebeğim benimle olmazsa onun psikolojisini kendi ellerimle bozmuş olacağım yani

Yaaa ben çok özendim şimdi yarın muayenesi olan güzel anne adaylarımıza.. Ben salı gübü gideceğim.. İnşallah sizin güzel haberlerinizi görürüm burda da ben de pozitif bir şekilde giderim... Rabbim bizi bebişlerimizi korusunnnnnnnn

Canım ya üzme kendini.. Belli ki bi yanlışlık olmuş. Bu yanlışlığa rağmen de maşallah değerlerin iyi çıkmış.
Uygun bir zamanda tekrar yaptırırsın canım içini ferah tut.

İnş canım benim inş sağol varol rabbim sizinde benimde meleklerimizi korusun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…