ayy dur hemen, belki olur. Değeri 50lerde çıkıp ikizi olanlar var..Nektar sen rüya dedinde aklıma geldi sabah namazından sonra uyumuşum iki tane kese görüyordum yani ikiz bebeklerim olacaktı güya çok seviniyordum ama bak tam tersine çıktı çok üzüldüm ama size yazınca açılıyorum iyiki varsınız kızlar.
Amin, inşallahevet canım bugün tam 30. günüm ben niye korkuyorum çünkü geçen ayda benim bebeğim tutunamadı düşük yaptım onda nedense çok üzülmedim adet oldum gibi geldi bana normalde 23 yada 24 gün sürer benim döngüm 24. gün 17 çıkmıştı inş bebeğim beni bırakmaz allahın izniyle inş
aynen.. 9 ay sürecekmiş bu rüyalar, yine de düşündürüyolar işteOoo neler görüyorum neler inanamazsınız :) normal hamilelikte ama herşeyi de bişeye yoruyor insan ya
İnş tutunmuştur canım benim inş benim bir kızım var allahım onu bana bağışlasın inş sizinkileride hamileliği duyduğundan beri karnımı öpüp seviyor tam abla moduna girmiş yani bir görseniz :) yemediği bi çok şey vardı mesela ben kardeşin seninde yemeni istiyor dedğimde hiç yediremediğim yiyiceği yedi bebek sayesinde işte insanın elinde değil anlıycağınız ben ağlayınca açılıyorum siz üzülmeyin keşke sölemeseydim şimdi bebeğim benimle olmazsa onun psikolojisini kendi ellerimle bozmuş olacağım yani
Salı günü gidicem ama korkuyorum ben kötü haber alacakmışım gibi geliyor..
Keseyi rahmin en tepesinde görmüştü doktor.. İnşallah sıkıntı yoktur..
canım sıkma canını neden kötü haber alasın ki bu arada benim bildiğim aşağıda olması tehlikeli çünkü düşük riski artıyormuş aşağıda olunca o yüzden içini ferah tut canım
canım sen ne yaptın? kanamam var yazmıştın sanki dün gece.. doğru mu hatrlıyorum..
gittin mi dr?
evet herkes limonu öneriyo, ama ben oldum olası limon yiyemiyorum.
Şekerlenmiş balın içine kesip minik parçalar atmayı deniyim, belki o şekilde yiyebilirim.
Kızlar, sizin rüyalar ne alamde.?
Ben resmen aksiyon filmi gerilimini aratmayacak kadar değişik rüyalar görüyorum.
Başladı mı sizde de rüyalar?
Aslında doğrudur ama hani ilk gördüğünde dış gebelikten şüphelenmişti ya aklımda hep o var tüplere yakın demişti bir de en son giderken çok dikkat et bilmem ne diye beni panikletti.. Hele bi gelsin salı günü inşallah ellerim güzel şeyler yazar size..
canım sen hiç moralini bozma doktorun geneli böyle malesef benim bi arkadaşıma 1 haftadır kan kusturdu dış gebelik bu kesin diye bugün tekrar ölçüm yaptırdı ultrasona girdi herşeyi gayet normal ve sağlıklı boş yere kızı 1 haftadır strese soktu
kızlar aranızda crinone jel kullanıp topak topak kahverengi pembemsi arası akıntısı olan var mı? nolur yardım edin bana bebeğime bişi olucak diye çok korkuyorum((
jel i niye kullanıyosun canım doktor mu verdi?
jel i niye kullanıyosun canım doktor mu verdi?
kızlar aranızda crinone jel kullanıp topak topak kahverengi pembemsi arası akıntısı olan var mı? nolur yardım edin bana bebeğime bişi olucak diye çok korkuyorum((
1 Damlacık kanamam var dedim doktora stres yapma dinlen dedi, ama gidecem yine de kontrole canım
oda progestanin bir cesiti bebek tutunsun diye
evet cnm benim tüp bebek ile oldu düşük önleyici jel kullanıyorum o yüzden(
kanamami kahvrengi akintimi cnmmm
normal cnm sakin korkma dinlen jel yapar ole akinti kan ollmasinda yat dinlen agir is yapma
Hımm kullanmadım hiç ama evet düşük önleyici kremlerde normal diye biliyorum.. Allah meleğini korusun kuşum
Kızlar temmuzda doğacak ikiz varmı şöyle bi baktım mesajlara göremedim ama belki ben kaçırmışımdır dedim :))