2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Yarın için hepinize bol şans kızlaaar, Rabbim gönlünüze göre versin, hayırlı uğurlu evlatlarımız olsun inşallah.:KK16:

Cok heycanliyim cok tedirginim cok gerginimmm. Bnmle ayni durumda olanlar da var sanirimm. Yarin randevumuz ve bennnn yine korkuyorumm. Kaybettigim bebegimde sadece heycanla gitmistim bu kez kafamda binbir senaryoyla gidiyorumm. Allahim kotu bi haber duyurmasin insallahh
ahhhh sendemi aynıyız cnm bende dediğim gibi yarın gidicemhiç gitmedim.ve bende bebeğimi kaybettim bi önceki hamleliğimde.işte aslında tek korkum onda ilk gittiğimde dediklerini ciek yine diye korkuyorum sonra o düşüncelerin ardı arkası kesilmicek oda öyleydi budamı öyle olcak diye kahredicez kendimizi bilmiyorum şu mübarek cuma vaktinde allahım yardımcımız olsun

Cok heycanliyim cok tedirginim cok gerginimmm. Bnmle ayni durumda olanlar da var sanirimm. Yarin randevumuz ve bennnn yine korkuyorumm. Kaybettigim bebegimde sadece heycanla gitmistim bu kez kafamda binbir senaryoyla gidiyorumm. Allahim kotu bi haber duyurmasin insallahh

Canım sakin ol, pozitif düşün. Birçoğumuzun geçmişte kötü tecrübeleri var benim de aynı şekilde. Ama aynısı olacak diye birşey yok.
Birkaç gün önce kontrole gittim pıt pıtları duyduk. doktor herşey younda dedi. Güzel seneryolar düşün. :) İnşallah sen de bize iyi haberlerle döneceksin. Biliyorsun daha erken ama bebekler bizim duygularımızdan etkileniyorlar.

ahhhh sendemi aynıyız cnm bende dediğim gibi yarın gidicemhiç gitmedim.ve bende bebeğimi kaybettim bi önceki hamleliğimde.işte aslında tek korkum onda ilk gittiğimde dediklerini ciek yine diye korkuyorum sonra o düşüncelerin ardı arkası kesilmicek oda öyleydi budamı öyle olcak diye kahredicez kendimizi bilmiyorum şu mübarek cuma vaktinde allahım yardımcımız olsun
Aminn. Cok dua edelim bugun. Allah yuzumuzun gulecegi sonuclarla donmeyi nasib etsinn
Canım sakin ol, pozitif düşün. Birçoğumuzun geçmişte kötü tecrübeleri var benim de aynı şekilde. Ama aynısı olacak diye birşey yok.
Birkaç gün önce kontrole gittim pıt pıtları duyduk. doktor herşey younda dedi. Güzel seneryolar düşün. :) İnşallah sen de bize iyi haberlerle döneceksin. Biliyorsun daha erken ama bebekler bizim duygularımızdan etkileniyorlar.

Canimm haklisin kesnlikle bunlari bende dusunuyorum ama engel olamiyorum kendme
Dr sorun yok diyene kadar rahat edemicem sanirimm. Cok dua edelim birbirimizee

Günaydın hanımlar maşallah topicte bi heyecan hâkim :)
Ben de heyecanlandım valla. Pzt gidicem doktora, inşallah güzel şeyler olur.
Bugün doktora gidecek olanlar da güzel haberlerle gelirler inşallah.. Rabbim sizi ve bebişlerinizi korusun. :nazar:

Henüz bebişlerinin pıt pıtlarını duymamış cici anneler, heyecanınızı anlıyorum. Yakın zamanda kontrollere gideceksiniz anladığım kadarıyla.. İnşallah gittiğinizde pıtpıtları ve minicik bebeğinizi görebilirsiniz. Birbirimize dua edelim. Bebişlerimiz hep bizimle kalsın.Sevgiler...

kızlar bende korkuyorummmm inanın
rabbım bu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun
bilen herkes topığimiz için bir ayetel kürsi okusun herke bebeğine sağlıkla kavuşsun inş

Son düzenleme:
kızlar bende korkuyorummmm inanın
rabbım bu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun
bilen herkes topığimiz için bir ayetel kürsi okusun herke bebeğine sağlıkla kavuşsun inş

Korkma Eylül'üm, biz elimizden geldiğince iyi düşünüyoruz, gerisi Rabbime kalmış...:KK16:

ayy kontrol günü cumartesi olan nekadar çok anniş varmış :)
inşallaaah hepimiz çok mutlu döneriz kontrollerimizden, doktorlarımızdan güzel şeyler duyarız..
Ben de hem çok heyecanlıyım hem çok korkuyorum.
Randevum yarın 2 de..
Hepimiz için dua edicem :KK16:

pinarima, sen de mi yarın 1'e kadar çalışıyosun.
ben de öyle :KK43: hafta içi bir şekilde geçiyor da şu cumartesi çalışmak çok uyuz bişi :/

inşallaaah hepimiz çok mutlu döneriz kontrollerimizden, doktorlarımızdan güzel şeyler duyarız..
Randevum yarın 2 de..

ben de öyle :KK43: hafta içi bir şekilde geçiyor da şu cumartesi çalışmak çok uyuz bişi :/

ahhhhh sorma canım.cumartesi sanki dakikalar ilerlemiyor. yarın hiç geçmez artık :) randevum 4 te.6+2 olucam inşallah duyarız pıt pıt ları sana da bol şans dilerim.

Randevum yarın 2 de..

evettt cumartesii olsunnn biranönce:KK1:

Randevum yarın 2 de..

BEN de cumartesi randevusu olanlardanım sabah 8,30 da. tam işi değiştirmek üzereydim kuzu ben burdayım dedi. cumartesi yok diye sırf işimden çıkmıyordum şimdi hiç bir yere adım atmam daha. gerçekten çok sinir bozucu. biraz daha netleşsin durumlarımız. hamilelerle ilgili yönetmelik yayınlandı. 7,5 saatten fazla çalıştıramazlar bizi (günde) :):):):)::) işten de çıkaramazlar :):):)

Kızlarr moralim çok bozuk:KK43:(( sabah hastaneye gittik kan verdim iki farklı sonucum çıkmış biri 700 küsürlerde biride 1000 küsürlerde en son söyledikleri cihaz arızalı olabilirmiş ama kesin değil tabi neyse dr karından baktı çok çok yenisin görünmez dedi anlattım olanları bana dediği şu değer düşmez ise korkma ve kanaman olmazsa hiiiiçç tedirgin olma dedi bazen cihazdaki titrasyonlar yanlış ölçüm yapabiliyormuş ama ben kendimi ağlamaktan alıkoyamıyorum çok üzülüyorum yinede yaradan rabbim diyorum sen hayırlı görmüyorsan vardır bir bildiğin ama şu kalbime aklıma söz geçiremiyorum sular seller gibiyim:KK43:

Kızlarr moralim çok bozuk:KK43:(( sabah hastaneye gittik kan verdim iki farklı sonucum çıkmış biri 700 küsürlerde biride 1000 küsürlerde en son söyledikleri cihaz arızalı olabilirmiş ama kesin değil tabi neyse dr karından baktı çok çok yenisin görünmez dedi anlattım olanları bana dediği şu değer düşmez ise korkma ve kanaman olmazsa hiiiiçç tedirgin olma dedi bazen cihazdaki titrasyonlar yanlış ölçüm yapabiliyormuş ama ben kendimi ağlamaktan alıkoyamıyorum çok üzülüyorum yinede yaradan rabbim diyorum sen hayırlı görmüyorsan vardır bir bildiğin ama şu kalbime aklıma söz geçiremiyorum sular seller gibiyim:KK43:

canım üzme kendini. madem oradaki cihazın bozuk olduğuna dair şüpheler var. gidip başka bir hastanede kan testini tekrarla o zaman canım. bu şekilde kendini yıpratırsan olmaz. ferahlarsın.

canım ya bak doktorda söylemiş, yanlış hesap var ortada, nasıl iki sonuç çıkar hemde arada baya fark var biri 700 diğeri 1000, stres yapıp bebeğine zarar verme, daha çok küçük görünmemesi normal, kanamanda yok çok şükür..

canım lütfen uzulme eger sağlık ocağında yenıden kan ver mukunse yada başka hastanede..Üzme kendinide bebğinide şuan kese görünmemesi normal.

miğde bulantıma çözüm buldum kızlar. ince kabuklu taze limonu güzelce yıkayıp küçük küçük kestim masama koydum. arada atıyorum ağzıma içimi ferahlatıyor.

BEN de cumartesi randevusu olanlardanım sabah 8,30 da. tam işi değiştirmek üzereydim kuzu ben burdayım dedi. cumartesi yok diye sırf işimden çıkmıyordum şimdi hiç bir yere adım atmam daha. gerçekten çok sinir bozucu. biraz daha netleşsin durumlarımız. hamilelerle ilgili yönetmelik yayınlandı. 7,5 saatten fazla çalıştıramazlar bizi (günde) :):):):)::) işten de çıkaramazlar :):):)
Bu gece çok heyecanlı yatıp heyecanlı uyanıcaz desene :) Güzel olucak herşey güzell :KK16:
ben de okudum o hamilelerin 7.5 saatten fazla çalıştırılması yasak olmasını falan, ama bizi kapsayacak mı diye merak içerisindeyim.
işten çıkartılamamak güzel ama, dokunulmazlığımız oldu :))
Cumartesi olayı çok gıcık yaa :/ ve özel sektörün çok büyük bi kısmı cumartesi çalışıyor, hatta tam gün :/
şanslısın bence de :)))

canım yaa neden hırpalıyosun kendini. Ağlama nolur, bebeğini de üzme :26:
Pozitif enerji gönder ona :103: Hem senin beklenen doğum tarihin 23/07 bebişin daha çokk miniktir.
Görünmemesi çok normal, hem 700 de 1000 de düşük bir değer değil ki.
Bence herşey yolunda, hormonların coşmuş senin ondan bukadar hırpalıyosun kendini ama yapma...

Son düzenleme:
X