2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Mutlaka canım önce hayırlısı allahtan fakat yinede insan bi kız bi erkek bebek ister allah kalbimizdekini hayırlısıyla versin inş:)

mrb arkadaşlar ya ben bu ara inanılmaz acı ve et yiyorum hamileliğim daha çok yeni ama inanır mısınız ruyama giriyor normal mi sizce? hiç duydunuz mu etrafınızda... iyi akşamlar

Ben acı değilde et inanılmaz yiyiyorum inanmıycak ama gece pişirdim diyebilirim allah sonumuzu hayretsin :)

alttan baktı alttan muayene sanıldığı gibi düşüğe neden olan birşey değildir öyle olsa tıbben yasaklanırdı zaten, günümüz yakınmış sadece keseyi gördük haftaya tekrar gidicez hayırlısıyla görürüz inşallah

Oh ne güzel kalp atışını duymuşsun :79: maşallah. Benim randevum Pazartesi, bakalım duyabilecek miyiz?

Ömer Demirelli. Ben Beykoz'da çalışıyorum. 1.5 sene de Kavacık'ta oturduğum için Beykoz ile bağlarımı tamamen koparamıyorum. Ömer beyin hatrı çok büyük, ancak Arda beye nakil olmam gerekiyor.

cevabın için sağol, hayırlısıyla görürüz inş., yalnız ben düşüğe neden olacağını düşündüğüm için reddetmedim, kasıldım sadece,önceden kalma psikolojik bir sıkıntı diyelim, zorunlu yapalım dese yine kabul ederdim ama haftaya seçeneğini verdi, doktoruma güveniyorum ziyadesiyle...

canım kesenin içinde yolk kesesi diye küçük bi kese olyomuş bebek görünmeden önce o gözüktü mü sende

canım kesenin içinde yolk kesesi diye küçük bi kese olyomuş bebek görünmeden önce o gözüktü mü sende

Benden kan testi istemedi. Senden istediği kan testlerinin içeri ne bilmiyorum ama ben 3 ay önceki gebeliğimde troid, prolaktin, bir de düşüğe sebep olan tüm mikropların (rubella, anti toxo vs) testini yaptırmıştım. Doktor sen yaptırmışsın zaten testleri diye istemedi. Folik asit için Folbiol kullanıyordum onu değiştirdi. Folio verdi, içinde folik asit , iyot ve b12 vitaminleri var. Doktorun söylemi ve reçetesinde de yazdığına göre, folik asit b12 ile kullanıldığında aktif hale geliyormuş. Senin testinin içeriği nedir?

Canım ya okudum biraz rahatladım ben.. Çok haklısın çok okudukça çok tedirgin oluyoruz.. Ben mide bulantısı yok diye endişeleniyordum.. Demekki normalmiş.. En iyisi senin gibi yapmak aslında ama insan meraktan ölüyor.. Dikkat et kendine..

Benim 6000 civarı karından görünmüştü önceki gebeliğimde. O da çok net değildi.

Herkese Günaydın inşallah herkes iyidir. Ben dünden beri daha bi mutluyum çünkü ev almaya karar verdik bikaç ay içinde.bebeğimiz şimdiden bereket getirdi bize :) bulantı larım hafifledi ama bulantı hapı alıyorum belki ondandır

Canım bu sabah kalktığımda hapşırdım ve farkettimki gece burnum kanamış. Bir yere sürülmemiş ama burnumu silince farkettim. Olabiliyormuş ama normal yani. korkulacak birşey yok.

Canım bu sabah kalktığımda hapşırdım ve farkettimki gece burnum kanamış. Bir yere sürülmemiş ama burnumu silince farkettim. Olabiliyormuş ama normal yani. korkulacak birşey yok.

gebelikte bazi kadinlar yasar burun kanamasi cnm

Hiç korkma canım benim de geçen gün kanadı hatta geçen gün dediğim daha hamile olduğumu yeni öğrendiğim sıralarda.çok normal.kalsiyumu daha çok almaya çalış.

Teşekkürler kızlar, içimi rahatlattınız, ne kadar güzel bişey, aynı duyguları , aynı fizyolojik değişimleri yaşayanların birarada olup birbirine destek olması... Yine duygulandım ağlamak istiyorummm

Benim 6000 civarı karından görünmüştü önceki gebeliğimde. O da çok net değildi.

tamam canım ben yanlış hesaplamışım 6000 yapıyor fakat bugün dr un sırası dolmuş muayene olamadım zaten artık pzrt ne kaldık ozaman da görünür ben artık gidince bebişi görcem herhalde :)))

tamam canım ben yanlış hesaplamışım 6000 yapıyor fakat bugün dr un sırası dolmuş muayene olamadım zaten artık pzrt ne kaldık ozaman da görünür ben artık gidince bebişi görcem herhalde :)))

İnşallah görürüsün canım. Güzel bir duygu gerçekten. Paylaşırsın bizle de.Sevgiler...

Herkese Günaydın:)

Bende kalp atışlarını duymak istiyorum artık ancak perşembeye randevu aldım vakit geçmek bilmiyor :)acayip gaz sıkıntısı yaşıyorum gaz sebebiyle yemek yemeye korkar oldum o derece bulantı hiç başlamadı ama bende

Günaydın canım eviniz şimdiden hayırlı olsun Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin gerçekten bebişin kısmetiyle bereketiyle geliyor maşallah

Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bugün???

benim randevu da yarın bu haftayı zor bitirdim bi de yarını edersem iyidir :) kalp atışlarını duyarız inşallah meraktan çatlıyorum valla :S:S:S::S

maşallah canım çok sevindim yeni ev yeni bir hayatla başlayacak inşallah bende bir kaç haftaya kendi evime taşınıcam sabırsızlıkla bekliyorum. hayırlı olsun senin içinde.

sabah yine bulantı ile uyandım çubuk krekerime sarıldım. eşim gitme bugün işe diyo. hangi birinde gitmeyeceğim dedim. izine ilerde daha çok ihtiyacım olucak inşallah. yine de geldim. sabahları gerçekten kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…