- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
cnm solda hissedince kızmı olurmuş ilgimi çekti.beni merak etmişsin sağol.valla hiç bişey yapmadım sen geç döllenme olmuştur deyince sen demiştin dimi bakalım c.tesi sabah gidicem eşimle gideyim diye c.tesi istedim.randevu aldım.bhcg değişiyo diye okudum.çok takmak istemiyorum.bir bebeğimi kaybettim diye 9 ay mahvedicem kendimi biliyorum kendimden geçtim bebeğimde etkilencek.video ya gelince çok duygulandım inanılmaz bişey yaa kıyama ben onlara.
cnm bence herkste mutlaka merak vardır.ben sadece 2 kızımdada çirkinleştim bunda daha bişey yok o açıdan farklı olur diyorum ama hiiiç önemli değil.bi kızım var bi tanede meleğim var 9 ay karnımda taşıyıp yüzünü bile göremedğim.kız yada erkek hiiç farketmez.ben bebiş istiyoruuum
mrb arkadaşlar ya ben bu ara inanılmaz acı ve et yiyorum hamileliğim daha çok yeni ama inanır mısınız ruyama giriyor normal mi sizce? hiç duydunuz mu etrafınızda... iyi akşamlar
yakınmısız, 5+3 müş bugün öğrendik, biz de keseyi gördük ama bebeği göremedik, siz bebişi gördünüz mü, alttan mı baktı, karından baktı dr görmemem normal küçük, alttan bakalım mı deyince ben istemedim, haftaya bakalım o zaman dedi... meraktayım şimdi...
Ömer bey i bilmiyorum. Muayenehanesi var sanırım. Soy ismi nedir? Bugün gittim Arda bey e kalp atışını gördü. Yarında tahliller için gideceğim. Sen Memorial a yakınsın buraya geliyorsun, ben Ömer bey e yakınım ancak uzağa gidiyorum:))
cevabın için sağol, hayırlısıyla görürüz inş., yalnız ben düşüğe neden olacağını düşündüğüm için reddetmedim, kasıldım sadece,önceden kalma psikolojik bir sıkıntı diyelim, zorunlu yapalım dese yine kabul ederdim ama haftaya seçeneğini verdi, doktoruma güveniyorum ziyadesiyle...alttan baktı alttan muayene sanıldığı gibi düşüğe neden olan birşey değildir öyle olsa tıbben yasaklanırdı zaten, günümüz yakınmış sadece keseyi gördük haftaya tekrar gidicez hayırlısıyla görürüz inşallah
canım kesenin içinde yolk kesesi diye küçük bi kese olyomuş bebek görünmeden önce o gözüktü mü sendealttan baktı alttan muayene sanıldığı gibi düşüğe neden olan birşey değildir öyle olsa tıbben yasaklanırdı zaten, günümüz yakınmış sadece keseyi gördük haftaya tekrar gidicez hayırlısıyla görürüz inşallah
canım kesenin içinde yolk kesesi diye küçük bi kese olyomuş bebek görünmeden önce o gözüktü mü sendecevabın için sağol, hayırlısıyla görürüz inş., yalnız ben düşüğe neden olacağını düşündüğüm için reddetmedim, kasıldım sadece,önceden kalma psikolojik bir sıkıntı diyelim, zorunlu yapalım dese yine kabul ederdim ama haftaya seçeneğini verdi, doktoruma güveniyorum ziyadesiyle...
bence acele etme benıde 15 gün sonra cagırdı ama cmt gününe denk getirmek istediğim için 18 gün yapıyor 30 kasım hemen hemen aynı gidiyoruz senınle doktorlarımızda aynı şeyi uyguluyor kan testı ıstedımı sendende?
kızlar,
dün doktora gittiğimde birkaç soru sordum sizlerle doktorumun cevaplarını paylaşayım
-mide bulantısı hiç yaşamıyor olmanız problem olduğunu kesinlikle göstermez...
-ilk 3 ay bebek sizin yediklerinizden etkilenmez, vücudunuzdaki mineral ve vitaminleri sömürür yani sağlıklı beslenemiyorum diye kendinizi üzmeyin
-6. ve 7. haftalarda çok hafif pembemsi leke gelebilir korkmayın,sürekli olursa beni arayın
-göğüs ağrısı ve şişkinliğiniz 9 ay devam edebilir ya da azalabilir
-kasık ağrısı ve adet ağrısı gibi sancılar normaldir
-internette çok fazla bilgi kirliliği var,kesinlikle çok vakit geçirip kafanızı bulandırmayın
-sürekli böyle endişelenirseniz,hamileliğinizin keyfini çıkaramazsınız...
kızlar sadece kontrol günlerinde foruma girip haber vericem ya da sizden haber alıcam çünkü ben çok etkileniyorum yazılanlardan,örneğin bir anne adayı mide bulantısı bebeğin sağlıklı geliştiğini gösterir yazmış,günlerce benim bebeğim sağlıksız mı diye endişelendim boş yere... hepinizi çok öpüyorum ve çok çok mutlu hamilelikler istiyorum hepimiz için...
Annişler yarın gidiyorum doktora bhcg kaç olunca karından görünür geçen hafta çarşamba 365.63 çıkmıştı değerim iki günde bir kantlandıysa 4000 falan olması lazım karından görünürmü
kızzlaarr, az önce durduk yerde birden bire burnum kanamaya başladı... benim hayatımda hiç burnum kanamadı bugüne kadar.. çok korktum, eşim hemen doktorumu aramış, korkmayın olabilir demiş, internetten baktım hamilelikte olabilir diyo yine de tedirgin oldum:18: başına gelen oldu mu hiç? Ya da çevrenizde duydunuz mu?
Canım bu sabah kalktığımda hapşırdım ve farkettimki gece burnum kanamış. Bir yere sürülmemiş ama burnumu silince farkettim. Olabiliyormuş ama normal yani. korkulacak birşey yok.
gebelikte bazi kadinlar yasar burun kanamasi cnm
Hiç korkma canım benim de geçen gün kanadı hatta geçen gün dediğim daha hamile olduğumu yeni öğrendiğim sıralarda.çok normal.kalsiyumu daha çok almaya çalış.
Benim 6000 civarı karından görünmüştü önceki gebeliğimde. O da çok net değildi.
tamam canım ben yanlış hesaplamışım 6000 yapıyor fakat bugün dr un sırası dolmuş muayene olamadım zaten artık pzrt ne kaldık ozaman da görünür ben artık gidince bebişi görcem herhalde :)))
Herkese Günaydın inşallah herkes iyidir. Ben dünden beri daha bi mutluyum çünkü ev almaya karar verdik bikaç ay içinde.bebeğimiz şimdiden bereket getirdi bize :) bulantı larım hafifledi ama bulantı hapı alıyorum belki ondandır
Herkese Günaydın:)
Bende kalp atışlarını duymak istiyorum artık ancak perşembeye randevu aldım vakit geçmek bilmiyor :)acayip gaz sıkıntısı yaşıyorum gaz sebebiyle yemek yemeye korkar oldum o derece bulantı hiç başlamadı ama bende
Herkese Günaydın inşallah herkes iyidir. Ben dünden beri daha bi mutluyum çünkü ev almaya karar verdik bikaç ay içinde.bebeğimiz şimdiden bereket getirdi bize :) bulantı larım hafifledi ama bulantı hapı alıyorum belki ondandır