- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.428
Canım doktor 2. randevuyu kaç hafta sonraya verdi sana. Bana 3 hafta sonra gel dedi 2 Aralık oluyor. Ama ozamana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Belki bir dahaki hafta sonu başka bir doktora sadece ultrason için gidebilirim. Bu sefer sadece pıt pıtları duyduk. Bir dahakine yavrumun bebek haline dönmüş şeklini göreceğim Allah nasip ederse.
Sol tarafımda ince sızılar oluyo, 2-3 saniye süren...
bugün aile hekimimden tahlil sonucnu aldım.burda 6 7 haftalık gözüküyo ama 329 çıktı bhcg değerim.dr düşük değer dedi.değere göre ben 4 haftalık falan oluyorum böyle bi durum yaşayan varmııı c.tesi gitcektim dr a ama yarınmı gitsem acaba :44::44::44:
Yaa o nasil bi fiyatms oyleegittigin hastanefe muayene ucreti ne kadar peki ?
kızlar bebek kaç mm olunca ultrasonda görünür bebeklerini gören arkadaşlar gördüğünüz zaman ultrasonda kaç mm di
sen ne yaptin kuzum gittinmi dra 4 bitmis 5 ten gun almisinKuzularr bebeğinizin cinsiyeti içinize doğuyor mu ayyy ben çok merak ediyorum:)))
acayip bir gaz problemim var araştırdım normalmiş ama nasıl giderim bilmiyorum bitki çayı yapayım bi umarım rahatlatır,öpüldünüz iyi geceler
kızın olacak o zaman :)
ne yaptın merak ettin ?
sorma valla,muayene 115 tl ama özel sigorta yaptırmayı planlıyorum dogum temınatı olmayan bakalım
6+2 de gittim kalp atışlarını duydum ve 6mm di
cnm solda hissedince kızmı olurmuş ilgimi çekti.beni merak etmişsin sağol.valla hiç bişey yapmadım sen geç döllenme olmuştur deyince sen demiştin dimi bakalım c.tesi sabah gidicem eşimle gideyim diye c.tesi istedim.randevu aldım.bhcg değişiyo diye okudum.çok takmak istemiyorum.bir bebeğimi kaybettim diye 9 ay mahvedicem kendimi biliyorum kendimden geçtim bebeğimde etkilencek.video ya gelince çok duygulandım inanılmaz bişey yaa kıyama ben onlara.paylaşım yapmak yasak biliyorum ama ,görmenizi istedim bu videoyu
Hala Anne Karnında Olduklarını Zanneden İkiz Bebekler - YouTube
cnm bence herkste mutlaka merak vardır.ben sadece 2 kızımdada çirkinleştim bunda daha bişey yok o açıdan farklı olur diyorum ama hiiiç önemli değil.bi kızım var bi tanede meleğim var 9 ay karnımda taşıyıp yüzünü bile göremedğim.kız yada erkek hiiç farketmez.ben bebiş istiyoruuumKuzularr bebeğinizin cinsiyeti içinize doğuyor mu ayyy ben çok merak ediyorum:)))
Anadoluhisarı'ndan buraya kadar geldiğine göre vardır Arda beyin bi hikmeti :)
Memorial benim evime yakın. Ancak şöyle bir durum var; ben şu anki doktorumdan çok memnunum. Otağtepede Ömer bey, tanıyorsundur. Tek sorun Ömer beyin doğum için başka bi hastaneye dışarıdan gelecek olması. Benim arkadaşımın doğumuna yetişememişti mesela.
Ben de doğum yapacağım hastanenin doktoruna gitme kararı aldım bu yüzden. Pazartesi Ömer beyle randevum var. Ömer beyden ayrılmak zor olacak ama diğer randevumu Arda beyden alayım o zaman.
cnm ben duydum ve acı konusunu kendimde yaşıyorum gerçi et içinde aynı şeyi söyleyebilirim dün hatta acı biber turşusunu aldım önüme yemek yaparken yavan yavan yedimmrb arkadaşlar ya ben bu ara inanılmaz acı ve et yiyorum hamileliğim daha çok yeni ama inanır mısınız ruyama giriyor normal mi sizce? hiç duydunuz mu etrafınızda... iyi akşamlar
cnm endişelendirmek istemem ama kanama söz konusuysa hemen git acile bile bence bekleme.ben olsam beklememKızlar; 4+5 haftadayım daha çok yeniyim dün biraz ev toparladım yorulduğumu hissettim ama mecburdum misafir gelcekti; bugün minicik bir kan vardı akşam üzeri 5-6 gibi.. devamı gelmedi uzandım dinlendim ama endişeliyim, lütfen bişey söyleyin çok korkuyorum, başına böyle bişey gelen var mı? :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14 :14
cnm endişelendirmek istemem ama kanama söz konusuysa hemen git acile bile bence bekleme.ben olsam beklemem
ayy ne diyim ozaman cnm yarın sabah hemen git bi aile sağlık merkezine bari ama şuan gelmiyosa korkmaeşim evde yok ama nöbetteçok korkuyorum ya
ayy ne diyim ozaman cnm yarın sabah hemen git bi aile sağlık merkezine bari ama şuan gelmiyosa korkma
yakınmısız, 5+3 müş bugün öğrendik, biz de keseyi gördük ama bebeği göremedik, siz bebişi gördünüz mü, alttan mı baktı, karından baktı dr görmemem normal küçük, alttan bakalım mı deyince ben istemedim, haftaya bakalım o zaman dedi... meraktayım şimdi...selam kızlar bende bugün doktora gittim keseyi gördük kalp atışı için haftaya tekrar gidicez şuanda 5+1 deyiz
ii cnm şuan yoksa endişelenme ilk aylarda fazla olmadıgı sürece kanama korkulacak bişey değilmiş olabilirmiş anne adaylarının çoğunda ama bize korku veriyo.yarın sabah kalktığın gibi enn yakın hastaneye gidersin.miniklerimiz rabbime emanet o ol derse olur.şuan yok, ama ne bileyim ilk hamileliğim, daha çok yeni; endişeliyim, yarın gidicem inş.
ii cnm şuan yoksa endişelenme ilk aylarda fazla olmadıgı sürece kanama korkulacak bişey değilmiş olabilirmiş anne adaylarının çoğunda ama bize korku veriyo.yarın sabah kalktığın gibi enn yakın hastaneye gidersin.miniklerimiz rabbime emanet o ol derse olur.
sen ne yaptin kuzum gittinmi dra 4 bitmis 5 ten gun almisin