2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Herkese Günaydın inşallah herkes iyidir. Ben dünden beri daha bi mutluyum çünkü ev almaya karar verdik bikaç ay içinde.bebeğimiz şimdiden bereket getirdi bize :) bulantı larım hafifledi ama bulantı hapı alıyorum belki ondandır
canım hayırlı olsun. Mutluluk, huzur ve sağlıkla oturun inş yeni evinizde :))

Günaydın herkese :KK3:
Çok kötü bir güne başladım. Mide bulantısının yanı sıra karnım acaip şiş ve ağrıyo. Böyle değişik bişi..
Yarın doktoruma neyin sebep olacağını sormayı unutmam inş.. Şuan sadece kıvrılıp uyumak istiyorum..
Akşam olmaz bana :KK43:((

Oy oyyyyyyyyyyy çabuk gelse şu salı da bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrensemmmmm pıt pıt ını duysammmmmmmmmmmmmmmm

kalp atışlarını duymak için bende yarın gidicem doktora inşallah duyabilirim çok heycanlı ve gerginim bi sorun çıkar mı diye bu gece bana nasıl sabah olucak bilmiyorum

Günaydın canım eviniz şimdiden hayırlı olsun Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin gerçekten bebişin kısmetiyle bereketiyle geliyor maşallah

Günaydınnn kızlarrr nasılsınız bugün???

benim randevu da yarın bu haftayı zor bitirdim bi de yarını edersem iyidir :) kalp atışlarını duyarız inşallah meraktan çatlıyorum valla :S:S:S::S

maşallah canım çok sevindim yeni ev yeni bir hayatla başlayacak inşallah bende bir kaç haftaya kendi evime taşınıcam sabırsızlıkla bekliyorum. hayırlı olsun senin içinde.

sabah yine bulantı ile uyandım çubuk krekerime sarıldım. eşim gitme bugün işe diyo. hangi birinde gitmeyeceğim dedim. izine ilerde daha çok ihtiyacım olucak inşallah. yine de geldim. sabahları gerçekten kötü oluyorum :KK43:

canım hayırlı olsun. Mutluluk, huzur ve sağlıkla oturun inş yeni evinizde :))

Günaydın herkese :KK3:
Çok kötü bir güne başladım. Mide bulantısının yanı sıra karnım acaip şiş ve ağrıyo. Böyle değişik bişi..
Yarın doktoruma neyin sebep olacağını sormayı unutmam inş.. Şuan sadece kıvrılıp uyumak istiyorum..
Akşam olmaz bana :KK43:((

Çok teşekkür ederim kızlar inşallah istediğimiz gibi gönlümüze göre bir ev buluruz hayırlısı artık

kalp atışlarını duymak için bende yarın gidicem doktora inşallah duyabilirim çok heycanlı ve gerginim bi sorun çıkar mı diye bu gece bana nasıl sabah olucak bilmiyorum

Canımmmm inşallah güzel haberlerle geleceksin.. Sonra da ben gideceğim salı günü bakalım herşey yolundadır inşallah göbüşümüzde :KK16:

Günaydınlaar :)

Mide bulantım yüZünden kahvaltıda etimek yiyorum :KK43:

Bugün ikinci kez doktora gidiyorum kalp atışları için bebeğim 7 haftalık şuan :)

Ve bütün gece rüyamda bebeğin kalp atışı ile ilgili saçma sapan rüyalar gördüm :KK43:()

hepinize günaydın kızlarrr. nihayet haftasonu geldi. yarında 1 e kadar çalışıyorum ama yarın saat 4 te miniğimizin kalp atışı için randevumuz var :)

Bugün ikinci kez doktora gidiyorum kalp atışları için bebeğim 7 haftalık şuan :)

Sizlerden güzel haberler geldikçe daha mutlu oluyorum hadi bakalım pazartesiye bi sürü güzel haber olacak inşallah...

hepinize günaydın kızlarrr. nihayet haftasonu geldi. yarında 1 e kadar çalışıyorum ama yarın saat 4 te miniğimizin kalp atışı için randevumuz var :)

Günaydınnn.. İnşallah sizler güzel haberler getirin ki ben de mutlu gideyim salı günkü doktor randevuma..

sende inşallah güzel haberlerle gelirsin ve bebeğinin kalp atışlarını duyarsın canım

Sağol canım desteğin için, Rabbim korusun onları, acısını göstermesin inş. :emir_bebek: :nazar:
ne demek cnm tabii destek olcaz birbirimize burası farklı oluyo biz önceki konudaki bebeğini kaybedenler konusndaki arkadaşlarlada çok destek olurduk birbirimize ama merak ettim seni gittinmi diye

Mutlaka canım önce hayırlısı allahtan fakat yinede insan bi kız bi erkek bebek ister allah kalbimizdekini hayırlısıyla versin inş:)
tabiiki istercnm.sağlıklı hayırlı ömürlü olsnlarda hiiç önemli değil yaa tv larda neler çıkıyo hergün

bu arada yarın dr a gidecek arkadaş çok var galiba.bende gidicem yarın.sabaha randevu aldım.ilk defa daha hiç gitmedim.ne görcem ne görmicem hiç bi fikrim yok.bi sorun olmasında allahım güzel haberlerle gelelim.

herkese selamlar kızlar..rabbim inşallah nasip eylerse bende temmuz annesi olucam :))

bugün kese muaynem var cok heyecanlıyım uzun bir sürecten sonra kavustum meleğime inşallah rabbim bu mutlulugumuza mutluluk katar saglıklı sıhhatli kucagımıza da alırız yavrularımızı..

Cok heycanliyim cok tedirginim cok gerginimmm. Bnmle ayni durumda olanlar da var sanirimm. Yarin randevumuz ve bennnn yine korkuyorumm. Kaybettigim bebegimde sadece heycanla gitmistim bu kez kafamda binbir senaryoyla gidiyorumm. Allahim kotu bi haber duyurmasin insallahh

X