- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
bugün aile hekimimden tahlil sonucnu aldım.burda 6 7 haftalık gözüküyo ama 329 çıktı bhcg değerim.dr düşük değer dedi.değere göre ben 4 haftalık falan oluyorum böyle bi durum yaşayan varmııı c.tesi gitcektim dr a ama yarınmı gitsem acaba :44::44::44:
Canım benim 4.6 mm ken görüldü kesem ama vajinal ultrasonla.ve beş hafta civarıydıkızlar bebek kaç mm olunca ultrasonda görünür bebeklerini gören arkadaşlar gördüğünüz zaman ultrasonda kaç mm di
Ben 6+6 da duydum kalp atışını ama sekizinci haftada duyan bile varmerhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza benim sat 8 ekimdi 5 kasımda bhcg 312 7 kasımda ise 914 çıktı.5+3 günlük hamileyim.henüz hiç kontrole gitmedim.bebegin kalp atışlarını duymak için beta hcg değerinin kaç olması gerekir siz kaçken ilk pıtpıtları duydunuz.çok heyecanlıyım zaman geçmiyor.. :):))
Canım üçbuçuk dört aylıkken başlar tam anlamıyla ve beş aylıkken belirginleşir bayakızlar sizce göbüşlerimiz ne zaman şişer :)
kızlarrr ceviz yemeyi ihmal etmiyoruz değilmiiiiiiiiii bebişimizin beyni oluşuyorr hatırlatıymmm dedim
Merhabalar,
Salı günü 108 olan değerim bugün 270 olmuş, Rabbim şükürler olsun sana...
Merhabalar,
arkadaşlar 50 kg ile hamile kaldım boy 1.60 inş fazla almam şuan henüz bi kiloa lımım olmadı ama bu kusmalarla vericem gibi görünüyor daha
Gözünaydın canım çok sevindimMerhabalar,
kızzlaarr, az önce durduk yerde birden bire burnum kanamaya başladı... benim hayatımda hiç burnum kanamadı bugüne kadar.. çok korktum, eşim hemen doktorumu aramış, korkmayın olabilir demiş, internetten baktım hamilelikte olabilir diyo yine de tedirgin oldum:18: başına gelen oldu mu hiç? Ya da çevrenizde duydunuz mu?
nasılsınız görüşmeyeli
yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz
keseyi görenler ve kalp atışı için pıtpıtları duyanlar arkadaşlarımdarısı ikili tarama testine diyeyim 12.haftada yapılıyor sanıyorum :26:
bugün sağlık ocağından aradılar kaydınızı yapalım diye..yarın gidicem artık..
sabahtan beri çok afedersiniz genzimde sürekli bi kusmuk tadı vardı iğrençç bişey yaakusamadımda o tadad rağmen kusmada çok beceriksizim kusamıyorum (( şu saate kadar çekmek zorunda kaldım..şimdi azalır gbi oldu
iş yapıyomusunuz diye sormuş bi arkadaş...hamile kaldığımdan beri sanki hamile değilmişim gibi deli gibi iş yapıyorum evde... mecburum.. eşim sakatlanınca iş arkadaşları geldi gitti vs misafirimiz pek çok oldu.. şimdide eşimin mızmızıdün kavga ettik hastayım zaten üstüne mide bulantısı halsizim..tutturmuş hamurişi yap... artık eminim bizim bu 9 ay eşimle bir dargın bi barışık geçicek şimdi bile lahana sarması,kuru biber-patlıcan dolması,fırında hamsili pilav ,mercimek çorbası ve lokma tatlısı yaptım(hazır değil hamurunu kendim kızarttım) ...durumumu gördüğü halde gözüyle gördüğü halde bildiğiniz eziyet ediyor bana..Allah şahit hakkımı helal etmiyorum..dün boşanmayı düşündüm ciddi ciddi yaa
nasılsınız görüşmeyeli
keseyi görenler ve kalp atışı için pıtpıtları duyanlar arkadaşlarımdarısı ikili tarama testine diyeyim 12.haftada yapılıyor sanıyorum :26:
sabahtan beri çok afedersiniz genzimde sürekli bi kusmuk tadı vardı iğrençç bişey yaakusamadımda o tadad rağmen kusmada çok beceriksizim kusamıyorum (( şu saate kadar çekmek zorunda kaldım..şimdi azalır gbi oldu
iş yapıyomusunuz diye sormuş bi arkadaş...hamile kaldığımdan beri sanki hamile değilmişim gibi deli gibi iş yapıyorum evde... mecburum.. eşim sakatlanınca iş arkadaşları geldi gitti vs misafirimiz pek çok oldu.. şimdide eşimin mızmızıdün kavga ettik hastayım zaten üstüne mide bulantısı halsizim..tutturmuş hamurişi yap... artık eminim bizim bu 9 ay eşimle bir dargın bi barışık geçicek şimdi bile lahana sarması,kuru biber-patlıcan dolması,fırında hamsili pilav ,mercimek çorbası ve lokma tatlısı yaptım(hazır değil hamurunu kendim kızarttım) ...durumumu gördüğü halde gözüyle gördüğü halde bildiğiniz eziyet ediyor bana..Allah şahit hakkımı helal etmiyorum..dün boşanmayı düşündüm ciddi ciddi yaa
Selammm
ben cumartesi gidiyorum dr canım, hiç geçmiyo bu hafta :))
aynı endişeleri yaşıyorum, sürekli dua ediyorum..
geçmiş olsun canımmm
zencefil, bal, limon üçlüsü mucize zaten. Kışın grip belirtileri gösterdiğim an başvuruyorum..
İnş çabucak iyileşirsin :)
ben de çalışıyorum, sabahları yataktan çıkmak işkence zaten.
Akşamları da yemekten sonra sızıyorum. Miskin, tembel, sürekli yorgun biri oldum çıktım
canım, geç döllenmedir muhteelen, ama bence de kan testini yarın tekrarla için rahat olur.
yemek ve yemek sonrası bulaşıktan başka bişi yapmıyorum diyebilirim.
Kocam sağ olsun hiç bişi yapmama izin vermiyor. Canım yaa
biiir sürü ceviz depoladım eve, ama yiyemiyorum.
İçim almıyor
kızzlaarr, az önce durduk yerde birden bire burnum kanamaya başladı... benim hayatımda hiç burnum kanamadı bugüne kadar.. çok korktum, eşim hemen doktorumu aramış, korkmayın olabilir demiş, internetten baktım hamilelikte olabilir diyo yine de tedirgin oldum:18: başına gelen oldu mu hiç? Ya da çevrenizde duydunuz mu?
nasılsınız görüşmeyeli