2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
bugün aile hekimimden tahlil sonucnu aldım.burda 6 7 haftalık gözüküyo ama 329 çıktı bhcg değerim.dr düşük değer dedi.değere göre ben 4 haftalık falan oluyorum böyle bi durum yaşayan varmııı c.tesi gitcektim dr a ama yarınmı gitsem acaba :44::44::44:

Canım senin ilk bhcg değerin kaçtı ve kaç gün geçtikten sonra tekrarladın???

kızlar bebek kaç mm olunca ultrasonda görünür bebeklerini gören arkadaşlar gördüğünüz zaman ultrasonda kaç mm di
Canım benim 4.6 mm ken görüldü kesem ama vajinal ultrasonla.ve beş hafta civarıydı
merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza benim sat 8 ekimdi 5 kasımda bhcg 312 7 kasımda ise 914 çıktı.5+3 günlük hamileyim.henüz hiç kontrole gitmedim.bebegin kalp atışlarını duymak için beta hcg değerinin kaç olması gerekir siz kaçken ilk pıtpıtları duydunuz.çok heyecanlıyım zaman geçmiyor.. :):)):nazar:
Ben 6+6 da duydum kalp atışını ama sekizinci haftada duyan bile var
kızlar sizce göbüşlerimiz ne zaman şişer :)
Canım üçbuçuk dört aylıkken başlar tam anlamıyla ve beş aylıkken belirginleşir baya
kızlarrr ceviz yemeyi ihmal etmiyoruz değilmiiiiiiiiii bebişimizin beyni oluşuyorr hatırlatıymmm dedim:KK49:

Ben daha yiyemiyorum süt de içemiyorum bulantılarım var çünkü ztn üçüncü aydan sonra daha önemli bebek için yediklerimiz besinler vitaminler.

Son düzenleme:
Merhabalar,
Salı günü 108 olan değerim bugün 270 olmuş, Rabbim şükürler olsun sana...:KK16::KK16::KK16:

arkadaşlar 50 kg ile hamile kaldım boy 1.60 inş fazla almam şuan henüz bi kiloa lımım olmadı ama bu kusmalarla vericem gibi görünüyor daha

mrb duygu senle aynı boydayız ve aynı kiloda hamile kalmışız,bende henüz kilo almadım ve hiç iştahım olmadığı için pek bişey de yiyemiyorum,bakalım kaçar kilo alıcaz ikimizde şimdiden merak ediyorum :)

kızzlaarr, az önce durduk yerde birden bire burnum kanamaya başladı... benim hayatımda hiç burnum kanamadı bugüne kadar.. çok korktum, eşim hemen doktorumu aramış, korkmayın olabilir demiş, internetten baktım hamilelikte olabilir diyo yine de tedirgin oldum:18: başına gelen oldu mu hiç? Ya da çevrenizde duydunuz mu?

nasılsınız görüşmeyeli :KK16::KK16::KK16::KK16:

yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz :KK42::KK16::KK16:

keseyi görenler ve kalp atışı için pıtpıtları duyanlar arkadaşlarım :nazar::nazar::nazar::nazar: darısı ikili tarama testine diyeyim :KK16: 12.haftada yapılıyor sanıyorum :26::KK49::emir_bebek::nazar:
bugün sağlık ocağından aradılar kaydınızı yapalım diye..yarın gidicem artık..

sabahtan beri çok afedersiniz genzimde sürekli bi kusmuk tadı vardı iğrençç bişey yaa :KK35::KK35: kusamadımda o tadad rağmen kusmada çok beceriksizim kusamıyorum :KK43:(( şu saate kadar çekmek zorunda kaldım..şimdi azalır gbi oldu :KK24:

iş yapıyomusunuz diye sormuş bi arkadaş...hamile kaldığımdan beri sanki hamile değilmişim gibi deli gibi iş yapıyorum evde... mecburum.. eşim sakatlanınca iş arkadaşları geldi gitti vs misafirimiz pek çok oldu.. şimdide eşimin mızmızı :KK23: dün kavga ettik hastayım zaten üstüne mide bulantısı halsizim..tutturmuş hamurişi yap... artık eminim bizim bu 9 ay eşimle bir dargın bi barışık geçicek :KK19::KK20: şimdi bile lahana sarması,kuru biber-patlıcan dolması,fırında hamsili pilav ,mercimek çorbası ve lokma tatlısı yaptım(hazır değil hamurunu kendim kızarttım) ...durumumu gördüğü halde gözüyle gördüğü halde bildiğiniz eziyet ediyor bana..Allah şahit hakkımı helal etmiyorum..dün boşanmayı düşündüm ciddi ciddi yaa :KK47::KK47::KK47:

Merhabalar,
Salı günü 108 olan değerim bugün 270 olmuş, Rabbim şükürler olsun sana...:KK16::KK16::KK16:
Gözünaydın canım çok sevindim
kızzlaarr, az önce durduk yerde birden bire burnum kanamaya başladı... benim hayatımda hiç burnum kanamadı bugüne kadar.. çok korktum, eşim hemen doktorumu aramış, korkmayın olabilir demiş, internetten baktım hamilelikte olabilir diyo yine de tedirgin oldum:18: başına gelen oldu mu hiç? Ya da çevrenizde duydunuz mu?

Hiç korkma canım benim de geçen gün kanadı hatta geçen gün dediğim daha hamile olduğumu yeni öğrendiğim sıralarda.çok normal.kalsiyumu daha çok almaya çalış.

keseyi görenler ve kalp atışı için pıtpıtları duyanlar arkadaşlarım :nazar::nazar::nazar::nazar: darısı ikili tarama testine diyeyim :KK16: 12.haftada yapılıyor sanıyorum :26::KK49::emir_bebek::nazar:

sabahtan beri çok afedersiniz genzimde sürekli bi kusmuk tadı vardı iğrençç bişey yaa :KK35::KK35: kusamadımda o tadad rağmen kusmada çok beceriksizim kusamıyorum :KK43:(( şu saate kadar çekmek zorunda kaldım..şimdi azalır gbi oldu :KK24:

iş yapıyomusunuz diye sormuş bi arkadaş...hamile kaldığımdan beri sanki hamile değilmişim gibi deli gibi iş yapıyorum evde... mecburum.. eşim sakatlanınca iş arkadaşları geldi gitti vs misafirimiz pek çok oldu.. şimdide eşimin mızmızı :KK23: dün kavga ettik hastayım zaten üstüne mide bulantısı halsizim..tutturmuş hamurişi yap... artık eminim bizim bu 9 ay eşimle bir dargın bi barışık geçicek :KK19::KK20: şimdi bile lahana sarması,kuru biber-patlıcan dolması,fırında hamsili pilav ,mercimek çorbası ve lokma tatlısı yaptım(hazır değil hamurunu kendim kızarttım) ...durumumu gördüğü halde gözüyle gördüğü halde bildiğiniz eziyet ediyor bana..Allah şahit hakkımı helal etmiyorum..dün boşanmayı düşündüm ciddi ciddi yaa :KK47::KK47::KK47:

Canım bu nasıl bişey ama kusura bakma bu düpedüz eziyet sana bence aile büyüklerinle konuş sana destek çıksın biri konuşsun eşinle.sana ve karnındaki bebeğe yazık ben de iş yapıyorum mecbur bir kızım var bakmam gereken ama eşim sağılsun yapıyorum diye kızıyor bir de herşeyi yapma azcık of ah de hasta gibi yap bulantını hamileliğini hissettin herkes ve eşin özellikle

eşinin garezi sana mı bebeğe mi anlamadım. nasıl eziyettir bu? benim eşim biraz imkanımız iyi olsa işten çıkartmayı düşünüyor. bu naz falan değil resmen eziyet canım benim. dikkat et kendine eve annesini çağırıcam diyordun çağır gelsin işte baksın evladına belki görür nasıl davrandığını da az nasihat verir. valla pes yani...

Annişler yarın gidiyorum doktora bhcg kaç olunca karından görünür geçen hafta çarşamba 365.63 çıkmıştı değerim iki günde bir kantlandıysa 4000 falan olması lazım karından görünürmü

Selammm :KK3: :KK3:

ben cumartesi gidiyorum dr canım, hiç geçmiyo bu hafta :))

aynı endişeleri yaşıyorum, sürekli dua ediyorum..

geçmiş olsun canımmm :KK16: :KK16:
zencefil, bal, limon üçlüsü mucize zaten. Kışın grip belirtileri gösterdiğim an başvuruyorum..
İnş çabucak iyileşirsin :)

ben de çalışıyorum, sabahları yataktan çıkmak işkence zaten.
Akşamları da yemekten sonra sızıyorum. Miskin, tembel, sürekli yorgun biri oldum çıktım :KK31:

canım, geç döllenmedir muhteelen, ama bence de kan testini yarın tekrarla için rahat olur.

yemek ve yemek sonrası bulaşıktan başka bişi yapmıyorum diyebilirim.
Kocam sağ olsun hiç bişi yapmama izin vermiyor. Canım yaa :KK69:

biiir sürü ceviz depoladım eve, ama yiyemiyorum.
İçim almıyor :KK25:

Yarin gdiyorum doktora bkalm duyabilecekmiyim

gebelikte bazi kadinlar yasar burun kanamasi cnm

buguugun sizi takip edemedim dra giden guzel haberler alan kardeslerim gozunuz aydin
gidecek olacaklar hayirli haberlerle gelin insAllah:nazar::KK49:

Son düzenleme:

Kız çarp bi tane ağzının üstünede bi daha bişey istemesin ahhh nerde bayanlarda o güç canım sakın yanlış anlama ama o bebeğin bütün günahları onun boynuna ve seninde tabi ne mide varmış yaaa insan ya lahana sarması yapar yada diğerini işte bide balık pilav ıyyy allahım sen günah yazma yarabbi ama böle karışık beslenilmez ki allah yardımcın olsun canım ama böle insanlar var ne yazıkki:KK43:((

merhaba kızlaaaarrr... aranızda olmaktan çook mutluyum.. ben de bebeğimin kalp atışlarını duymak için 25inde gideceğim.. çok heyecanlıyım :KK55: benim de sabahları bulantım çok oluyor. ama istifra etmiyorum.. gün içerisinde de kokulara karşı çook hassasım.. güzel koku kötü koku farketmiyor.. çok sıkıntılı bir durum:KK37:

kızlar,
dün doktora gittiğimde birkaç soru sordum sizlerle doktorumun cevaplarını paylaşayım

-mide bulantısı hiç yaşamıyor olmanız problem olduğunu kesinlikle göstermez...
-ilk 3 ay bebek sizin yediklerinizden etkilenmez, vücudunuzdaki mineral ve vitaminleri sömürür yani sağlıklı beslenemiyorum diye kendinizi üzmeyin
-6. ve 7. haftalarda çok hafif pembemsi leke gelebilir korkmayın,sürekli olursa beni arayın
-göğüs ağrısı ve şişkinliğiniz 9 ay devam edebilir ya da azalabilir
-kasık ağrısı ve adet ağrısı gibi sancılar normaldir
-internette çok fazla bilgi kirliliği var,kesinlikle çok vakit geçirip kafanızı bulandırmayın
-sürekli böyle endişelenirseniz,hamileliğinizin keyfini çıkaramazsınız...

kızlar sadece kontrol günlerinde foruma girip haber vericem ya da sizden haber alıcam çünkü ben çok etkileniyorum yazılanlardan,örneğin bir anne adayı mide bulantısı bebeğin sağlıklı geliştiğini gösterir yazmış,günlerce benim bebeğim sağlıksız mı diye endişelendim boş yere... hepinizi çok öpüyorum ve çok çok mutlu hamilelikler istiyorum hepimiz için...:KK9:

mrb kızlar ben 2 gündür şeytan kulağına kurşun çok iyiyim azıcık bulantım var ama bu kadarına razıyım valla. geçtiğimiz 1 hafta özellikle yaşıyomuyum ölümüyüm belli değildi halsizlik uyku bulantılar baş dönmeleri çok şükür geçiyo sanırım neyse çok konuşup nazar etmiyim kendime :nazar::nazar::nazar: sizler nasılsınız bakalım :KK16:

X