2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
ayy inşallah bende yolk kesesini görürüm cumartesi günü hastaneye gidicemde canım o yüzden soruyorum o zaman tam beş haftam dolmuş oluyo benim daha önceki boş gebelikti ondan çok meraklanıyom

Pozitif düşün canım, ben de bir düşük yaşadım 6 haftalıkken. Kalp atışını duymaya gittiğimde kesenin bozulduğunu görmüştük ama Allaha şükür bu sefer bebeğimin kalp atışını da duyduk. Umarım sen de ctesi günü görürsün keseni. Dua et ve pozitif düşün canım.

canım ama ben hamile değilim yapıyoruzda tutmuşmudur ki daha test yapmadım adetim 28 kasım?

Ama ben hamile değilim ki yani yapıyoruz istiyoruz da sonucu bilmiyorum daha test yapmadım :)

canım ben de diyorum ki çalışmalar sırasında ve de sonrasında sol kasık ağrısı hatta bacağıma bile vuruyordu, gaz şişlik hepsi vardı bende de. Umarın senin de tutar ki ben öyle hissediyorum aramıza katılırsın inş. iyi haberlerini bkliyoruz.

Öylemiii heyecanladım birden :)) inşlhh yaaa tutunsun bebeğim dua edin bana

Aleyna 41 sen ilk kalp atışını kaçıncı haftada duydun cnm beta hcg değerin kaçtıo zaman biliyormusun?

merhaba canım, ilk kalp atışını ben 11 Kasım'da duydum.(6 haftalıkken) En son kan testini 2 Kasım'da yaptırmıştım 5150 idi. 11 Kasım'a kadar eğer düzenli artış gösterdiyse 123000 falandı herhalde.

çok teşekkür ederim cnm benm kasıklarımda çok agrı oluyor özellikle sol tarafımda bir şey olacak diye çok korkuyorum biran önce kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum

çok teşekkür ederim cnm benm kasıklarımda çok agrı oluyor özellikle sol tarafımda bir şey olacak diye çok korkuyorum biran önce kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum

Bu günlerde dikkat et kendine canım mümkün oldukça ayakta kalacak işler çok yapma, uzan dinlen. Çalışıyorsan pek mümkün olmuyor ama çalışmıyorsan yatıp dinlenme şansın çok fazla.

kızlar sizce göbüşlerimiz ne zaman şişer :)

Canım karnının belirgin hale gelip dışarıdan farkedilmesi kişiden kişiye göre değişiyor. Normalde 3-3,5 aydan sonra diyorlar ama senin iç rahminin genişliğine, karın kısmının zayıf ya da yağlı olmasına göre vs vs gibi nedenlerle farklılık gösterebiliyor diye biliyorum ben.

Bu günlerde dikkat et kendine canım mümkün oldukça ayakta kalacak işler çok yapma, uzan dinlen. Çalışıyorsan pek mümkün olmuyor ama çalışmıyorsan yatıp dinlenme şansın çok fazla.

çalışıyorum cnm çok şükür işim rahat sürekli oturuyorum ama yinede oluyor.sagolsun eşimde evde çok yardımcı oluyor.fakat geceleri özellikle hafif ağrılarım oluyor ve lavabodan çıkmıyorum çok sık gidiyorum :)

Selammm

Aynen saol ewt son saatler dakika saydim uyuyamadma dgru duzgun wakitte gecmedi neyseki atlattim doktora ne zaman gdiceksin kalp atisi icin
ben cumartesi gidiyorum dr canım, hiç geçmiyo bu hafta :))

aynı endişeleri yaşıyorum, sürekli dua ediyorum..

geçmiş olsun canımmm
zencefil, bal, limon üçlüsü mucize zaten. Kışın grip belirtileri gösterdiğim an başvuruyorum..
İnş çabucak iyileşirsin :)

ben de çalışıyorum, sabahları yataktan çıkmak işkence zaten.
Akşamları da yemekten sonra sızıyorum. Miskin, tembel, sürekli yorgun biri oldum çıktım

canım, geç döllenmedir muhtemelen, ama bence de kan testini yarın tekrarla için rahat olur.

Bu arada kızlar siz ev işi yapıyor musunuz?
Az önce evi süpürdüm çok zorlandım belime falan ağrı girdi hemen.
Bu haftalarda hiç bir şey yapmadan yatmalı mı yoksa?
yemek ve yemek sonrası bulaşıktan başka bişi yapmıyorum diyebilirim.
Kocam sağ olsun hiç bişi yapmama izin vermiyor. Canım yaa

kızlarrr ceviz yemeyi ihmal etmiyoruz değilmiiiiiiiiii bebişimizin beyni oluşuyorr hatırlatıymmm dedim
biiir sürü ceviz depoladım eve, ama yiyemiyorum.
İçim almıyor

Selamlar herkeslere :) aslında uzun zamandır bakamıyodum foruma ama artık benimde bu başlığı takip etmem lazımm :)

sat: 27/09/2013 kısmetse 4 temmuz diye görünüyo tahmini doğum tarihim.. geçen hafta kalp atışlarını titreşim olarak gördük ekranda, yarın tekrar muayenemiz var inş kalp atışımızı duyarız bizde :)

şimdilik benden bu kadar, herkese sağlıklı sıhhatli günler :)

biiir sürü ceviz depoladım eve, ama yiyemiyorum.
İçim almıyor [/QUOTE]

bende oyle artık ilaç içer gibi bir ceviz bir su napalım idare etcezzz boyle:2:

offf benim yine miğdem bulantım azıttı bugün öğlenden beri başımda dönüyor biraz. 13-14. haftaya kadar sürüyormuş ne yapıcaz bakalım böyle :18:

canım sen bugün bebeğini görmeye gidecektin diye hatırlıyorum. seninle günümüz aynı. bende cumartesi gidicem kalp atışı için. sen duydun mu canım merak ettimmm

Kızlar; bende bulantı falan dünden beri yok, endişeleniyorum böyle olunca, size de arada oluyor mu? bazen kasıklarıma ağrı giriyor; var olduğunu hissediyorum ama böyle uzun süre bişey hissetmeyince korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…