ayy inşallah bende yolk kesesini görürüm cumartesi günü hastaneye gidicemde canım o yüzden soruyorum o zaman tam beş haftam dolmuş oluyo benim daha önceki boş gebelikti ondan çok meraklanıyom
Oooo bu söylediğin şeyleri ben ilişkiden sonra yaklaşık 20-25 gün yaşadım. Ne zaman kalbi atmaya başladı yani 4-5 gündür bu belirtiler gitti benden. Şimdi sadece halsizlik ve mide bulantısı var canım.
Ama ben hamile değilim ki yani yapıyoruz istiyoruz da sonucu bilmiyorum daha test yapmadım :)
canım ben de diyorum ki çalışmalar sırasında ve de sonrasında sol kasık ağrısı hatta bacağıma bile vuruyordu, gaz şişlik hepsi vardı bende de. Umarın senin de tutar ki ben öyle hissediyorum aramıza katılırsın inş. iyi haberlerini bkliyoruz.
Aleyna 41 sen ilk kalp atışını kaçıncı haftada duydun cnm beta hcg değerin kaçtıo zaman biliyormusun?
merhaba canım, ilk kalp atışını ben 11 Kasım'da duydum.(6 haftalıkken) En son kan testini 2 Kasım'da yaptırmıştım 5150 idi. 11 Kasım'a kadar eğer düzenli artış gösterdiyse 123000 falandı herhalde.
çok teşekkür ederim cnm benm kasıklarımda çok agrı oluyor özellikle sol tarafımda bir şey olacak diye çok korkuyorum biran önce kalp atışını duyup rahatlamak istiyorum
kızlar sizce göbüşlerimiz ne zaman şişer :)
Bu günlerde dikkat et kendine canım mümkün oldukça ayakta kalacak işler çok yapma, uzan dinlen. Çalışıyorsan pek mümkün olmuyor ama çalışmıyorsan yatıp dinlenme şansın çok fazla.
bende 6+3 oldum aynen benimde bulantım yok ilk gebeliğimde çok ağır geçmişti çok bulantım oluyordu öyle olmak istemiyorum ama yazıları okuyunca bende tedirgin oluyorum ya hiç hamileymişim gibi değilim[/QUOTE
Canım mide bulantın yok diye, bebeğinin sağlıksız olduğunu düşünme. Dediğim gibi hiç bulantı olmadan sağlıklı bir bebek dünya getiren insanlar var. Bence şükretmelisin şuana kadar hamileliğini rahat geçirdiğin için. Halsizlik, iştah artması ya da azalması gibi belirtiler de mi yok?
iştahım geçen hafta baya açılmıştı fakat şuanda yok birde göğüslerim çok şişti başka bir belirtimde yok.. tabi sağlıklıysa çok şükür diyeceğim kim ister sıkıntılı geçirmek :)
kızlarrr ceviz yemeyi ihmal etmiyoruz değilmiiiiiiiiii bebişimizin beyni oluşuyorr hatırlatıymmm dedim
ben cumartesi gidiyorum dr canım, hiç geçmiyo bu hafta :))Aynen saol ewt son saatler dakika saydim uyuyamadma dgru duzgun wakitte gecmedi neyseki atlattim doktora ne zaman gdiceksin kalp atisi icin
aynı endişeleri yaşıyorum, sürekli dua ediyorum..Ay inşallah inşallah.. Gerçekten zaman hiç geçmiyo ve sürekli içimde bir heyecan bir tedirginlik.. Hani evde eşimle o kadar çok heyecanlıyız ki karnımı seviyo hayaller felan.. Olumsuz birşey duyarsam diye ödüm patlıyor.. :44:
geçmiş olsun canımmmtünaydın arkadaşlaroyy aşağıyı ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum
bademciklerimi şişirmiş bulunmaktayım bendeçok halsizim...yinede kalktım mutfağı toparladım birazcık dinleneyim ütü yapıcam daha.. hiç bi yakınım yok mecbur bana bakıyor işler... önceki kayıpalrdan ötürü henüz kimseye söylemedik bizde..kalp atışını duymamıza rağmen kimse bilmiyor..
hasta olduğum için kıymete geldim eşim tarafından eskiye göre daha iyi davranıyor ,,,arada yokluyorum sen istemiyormusun çocuğumuzu diyorumbaktımki bebişimizin usg fotosunu resim çevçevesine yerleştirmiş masa üstüne koymuş..acaba bana öyle davrandığı için bi pişmanlık mı duyuyorki? çözemedim henüz kendilerini..
zencefil+bal+limon üçlüsü ile macun yapıp yutuyorum.. faydasını gördüm sanıyorum dün akşam çok fazla ağrıyordu şimdi o ağrısı kalmadı sanki.. doktorada gitmek istemedim extra ilaç bide bunun için içecem diye düşündüm haa tabii geçmezse el mahkum mecbur gidicem..
bişey daha yazacaktım neyse şimdi bi geçmişi okuyum ben
ben de çalışıyorum, sabahları yataktan çıkmak işkence zaten.offf.... ah şu ev işleri. ben çalışıyorum bir de. Hamileyken ne zormuş hem çalışıp hem de ev işleri yapmak. Herşey çok zor geliyor. Ne iş yapmak ne de gezip tozmak istiyorum... Sadece hiçbirşey yapmadan yatmak istiyorum. Sizler de öyle misiniz?
canım, geç döllenmedir muhtemelen, ama bence de kan testini yarın tekrarla için rahat olur.bugün aile hekimimden tahlil sonucnu aldım.burda 6 7 haftalık gözüküyo ama 329 çıktı bhcg değerim.dr düşük değer dedi.değere göre ben 4 haftalık falan oluyorum böyle bi durum yaşayan varmııı c.tesi gitcektim dr a ama yarınmı gitsem acaba :44::44::44:
yemek ve yemek sonrası bulaşıktan başka bişi yapmıyorum diyebilirim.Bu arada kızlar siz ev işi yapıyor musunuz?
Az önce evi süpürdüm çok zorlandım belime falan ağrı girdi hemen.
Bu haftalarda hiç bir şey yapmadan yatmalı mı yoksa?
biiir sürü ceviz depoladım eve, ama yiyemiyorum.kızlarrr ceviz yemeyi ihmal etmiyoruz değilmiiiiiiiiii bebişimizin beyni oluşuyorr hatırlatıymmm dedim