2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
2014 Temmuz anneleri merhaba ! Ben bugün doktora gıdıp öğreneceğim . Test yaptım pozıtıf cıktı bu bebek benim ikinci ilki daha 13 aylık

bende 6+3 oldum aynen benimde bulantım yok ilk gebeliğimde çok ağır geçmişti çok bulantım oluyordu öyle olmak istemiyorum ama yazıları okuyunca bende tedirgin oluyorum ya hiç hamileymişim gibi değilim

Ben de tedirginim senin gibi hayırlısı olsun haftaya gidince öğrenicez bakalım herşey yolunda mı değil mi :26:

Ben de tedirginim senin gibi hayırlısı olsun haftaya gidince öğrenicez bakalım herşey yolunda mı değil mi :26:

inş iyidir yavrumuz benim dr um dün için randevu vermişti fakat şehir dışına gitmiş,gelmiş olursa yarın yada pzrt gitcem ben inş iyi olduğunu öğrenince yazarım canım sen keseyi falan görebildinmi

Sizi merakta birakmayim diye telefondan yaziyorum kalbimiz atiyor maşallah gec dollenme olmuş aksam ayrintili yazarim tlfdan zor yazmak iyi bakin kendinize

Canım doktor 2. randevuyu kaç hafta sonraya verdi sana. Bana 3 hafta sonra gel dedi 2 Aralık oluyor. Ama ozamana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Belki bir dahaki hafta sonu başka bir doktora sadece ultrason için gidebilirim. Bu sefer sadece pıt pıtları duyduk. Bir dahakine yavrumun bebek haline dönmüş şeklini göreceğim Allah nasip ederse.

kızlar bebek kaç mm olunca ultrasonda görünür bebeklerini gören arkadaşlar gördüğünüz zaman ultrasonda kaç mm di

kızlar bebek kaç mm olunca ultrasonda görünür bebeklerini gören arkadaşlar gördüğünüz zaman ultrasonda kaç mm di

Canım ben birkaç gün önce kalp atışını duydum. Ozaman doktor 5mm dedi. Ultrasonda bebek sadece C şeklinde gözüken bir parça gibiydi ama kalbi vucuduna göre daha büyük olduğu için attığını net olarak görüyordum. Yaklaşık 2 hafta sonra yani kolları ve bacakları belirginleştiğinde bebek şeklinde görebilirsin.

2mm veya 3mm oluncada görünür mü acaba

inş iyidir yavrumuz benim dr um dün için randevu vermişti fakat şehir dışına gitmiş,gelmiş olursa yarın yada pzrt gitcem ben inş iyi olduğunu öğrenince yazarım canım sen keseyi falan görebildinmi

İnşallah... Ben ilk 7 kasımda gitmiştim doktora.. 6 haftalık olması gerekirken 5 hafta 3 günlük çıkmıştı.. Alttan baktı keseyi gördü içinde de yolk sac ve fetal i de görmüştü.. Ama rahmin tepesinde duruyor dedi benim aklımı karıştıran o oldu o yüzden sabırsızım ben haftaya salı ya da çarşamba bi gelse...

2mm veya 3mm oluncada görünür mü acaba

Kalbi atmıyorsa henüz ki seninki de çok yeni sanırım, gözükmez diye düşünüyorum.Sadece tahmin yürütüyorum canım. Önceki gebeliğimde 5 haftalıkken sadece keseyi ve yolk kesesini görmüştüm o da vajinal muayenede. Zaten yolk kesesini görmek, bebeği göremesende içeride bir embriyo olduğunun kanıtıdır canım.

Kızlar kasık ağrım haala devam ediyor sol tarafım bide bugunde karnımı çok şiş hisediyorum gaz gbi mesela

Oooo bu söylediğin şeyleri ben ilişkiden sonra yaklaşık 20-25 gün yaşadım. Ne zaman kalbi atmaya başladı yani 4-5 gündür bu belirtiler gitti benden. Şimdi sadece halsizlik ve mide bulantısı var canım.

merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza benim sat 8 ekimdi 5 kasımda bhcg 312 7 kasımda ise 914 çıktı.5+3 günlük hamileyim.henüz hiç kontrole gitmedim.bebegin kalp atışlarını duymak için beta hcg değerinin kaç olması gerekir siz kaçken ilk pıtpıtları duydunuz.çok heyecanlıyım zaman geçmiyor.. :):))

ayy inşallah bende yolk kesesini görürüm cumartesi günü hastaneye gidicemde canım o yüzden soruyorum o zaman tam beş haftam dolmuş oluyo benim daha önceki boş gebelikti ondan çok meraklanıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…