- 13 Kasım 2013
- 11
- 0
- 34
2014 Temmuz anneleri merhaba ! Ben bugün doktora gıdıp öğreneceğim . Test yaptım pozıtıf cıktıbu bebek benim ikinci ilki daha 13 aylık
Ben bugün 6+3 üm ama hala mide bulantım başlamadı öyle çook hafif hissetmiyorum bile.. Bi arkadaş demiş ki mide bulantısı bebeğin sağlıklı geliştiğini gösterir demiş.. Okudum tedirgin oldum şu an.. Bulanması şart mı ki :26:[/Q
Günaydın canım, her hamile bayanın midesi bulanıcak diye elbette birşey yok. Ama benim doktorum da sormuştu bana, mide bulantın var mı diye, olduğunu söyleyince , olması iyi diye cevap vermişti. Sen içini ferah tut canım, mide bulantın olsun olmasın, kanaman vs yoksa bebeğin sağlıklıdır.
bende 6+3 oldum aynen benimde bulantım yok ilk gebeliğimde çok ağır geçmişti çok bulantım oluyordu öyle olmak istemiyorum ama yazıları okuyunca bende tedirgin oluyorum ya hiç hamileymişim gibi değilim
bende 6+3 oldum aynen benimde bulantım yok ilk gebeliğimde çok ağır geçmişti çok bulantım oluyordu öyle olmak istemiyorum ama yazıları okuyunca bende tedirgin oluyorum ya hiç hamileymişim gibi değilim
Ben de tedirginim senin gibi hayırlısı olsun haftaya gidince öğrenicez bakalım herşey yolunda mı değil mi :26:
Sizi merakta birakmayim diye telefondan yaziyorum kalbimiz atiyor maşallah gec dollenme olmuş aksam ayrintili yazarim tlfdan zor yazmak iyi bakin kendinize
bende 6+3 oldum aynen benimde bulantım yok ilk gebeliğimde çok ağır geçmişti çok bulantım oluyordu öyle olmak istemiyorum ama yazıları okuyunca bende tedirgin oluyorum ya hiç hamileymişim gibi değilim[/QUOTE
Canım mide bulantın yok diye, bebeğinin sağlıksız olduğunu düşünme. Dediğim gibi hiç bulantı olmadan sağlıklı bir bebek dünya getiren insanlar var. Bence şükretmelisin şuana kadar hamileliğini rahat geçirdiğin için. Halsizlik, iştah artması ya da azalması gibi belirtiler de mi yok?
kızlar bebek kaç mm olunca ultrasonda görünür bebeklerini gören arkadaşlar gördüğünüz zaman ultrasonda kaç mm di
2mm veya 3mm oluncada görünür mü acabaCanım ben birkaç gün önce kalp atışını duydum. Ozaman doktor 5mm dedi. Ultrasonda bebek sadece C şeklinde gözüken bir parça gibiydi ama kalbi vucuduna göre daha büyük olduğu için attığını net olarak görüyordum. Yaklaşık 2 hafta sonra yani kolları ve bacakları belirginleştiğinde bebek şeklinde görebilirsin.
inş iyidir yavrumuz benim dr um dün için randevu vermişti fakat şehir dışına gitmiş,gelmiş olursa yarın yada pzrt gitcem ben inş iyi olduğunu öğrenince yazarım canım sen keseyi falan görebildinmi
2mm veya 3mm oluncada görünür mü acaba
Kızlar kasık ağrım haala devam ediyor sol tarafım bide bugunde karnımı çok şiş hisediyorum gaz gbi mesela
ayy inşallah bende yolk kesesini görürüm cumartesi günü hastaneye gidicemde canım o yüzden soruyorum o zaman tam beş haftam dolmuş oluyo benim daha önceki boş gebelikti ondan çok meraklanıyomKalbi atmıyorsa henüz ki seninki de çok yeni sanırım, gözükmez diye düşünüyorum.Sadece tahmin yürütüyorum canım. Önceki gebeliğimde 5 haftalıkken sadece keseyi ve yolk kesesini görmüştüm o da vajinal muayenede. Zaten yolk kesesini görmek, bebeği göremesende içeride bir embriyo olduğunun kanıtıdır canım.