Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir de aranızda Ataşehir Memorial'da doğum yapan ya da tanıdığı doğum yapan var mı? Doktorları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Tabi ki öyle, yeter ki sağlıklı doğsunlar. Benim de iştahım açıldı. Ben de sağlıklı gıdalara yönelmeye çalışıyorum. Aslında canım inanılmaz derecede hamurişi ve kızartma istiyor. Aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Ben 70 dedim çünkü ünv okurken 70lere yaklaşmıştım. Neye benzeyeceğimi kestirebiliyorum. 70'ten sonrası sürpriz olur.
En kilolu benim galiba gerci yasananlardan 4 kilo verdim. 80 kiloyum ins cok almam
merhabalar kızlar...bende temmuz annesi olucak kısmet olursa daha önce 2009 şubat annesi olmuştum
ben 58 le hamile kaldım :)Hadi kizlar herkez kac kiloyla hamiş kaldi yazsn bkalim kç kilo alcaz ben basliyim 54le kaldim
ya facebookta bizim niye grubumuz yokki mayıs anneleri falan varda bizimkini açan olmamış ben yeni üye oldum bu kulübe takip etmek zor oluyo benim için :))
Saolasın güzelim, çoook çok teşekkürler.Amin
Ateş Topiğinde eskilerdenim
Ben Atasehir Memorial da doğum yaptım. Dr. Arda Lembet. Cok cok kolay gecti epidural normal doğum. Ancak bunun Arda bey in marifeti olduğunu söylediler
Bende seninle aynıydım çarşamba günü kesemixide görmüştük perşembe düştü gitti meleğim ellerimden hala atlatamadım öğrendiğimde oturup ağlamıştım göbeğimi seviyordum hergün ama o beni sevmedi işte bıraktı
Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi
Herkezin doktoru başka bise soylemiş cuma gunu gelseydide gitseydim doktora
kç haftaliksn canim sen kalp atisini duydun mu
Günaydın göbüşlüler:) kan verdim sabah bakalım bizim bebişcan ne yapmış :) bende hamiş kalmadan 78 kilo olmuştum yani yaklaşım 4 ay öncesiydi galiba düzensizlik vardı bende 3 ay d k h kullandım o aralar sonra kilo verme çabaları tam 11 kilo verdim bugüne kadar şimdi 67 ile hamişim ben hamilelikte çok almam sonradan alıyorum ama size şunu söyliyim öğünlerinize dikkat edin kilo almazsınız çok ben öyle yapıyorum artık :)