2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
merhabalar kızlar...bende temmuz annesi olucak kısmet olursa :KK49: daha önce 2009 şubat annesi olmuştum :KK52:

Bir de aranızda Ataşehir Memorial'da doğum yapan ya da tanıdığı doğum yapan var mı? Doktorları hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ben Atasehir Memorial da doğum yaptım. Dr. Arda Lembet. Cok cok kolay gecti epidural normal doğum. Ancak bunun Arda bey in marifeti olduğunu söylediler :KK66:

Tabi ki öyle, yeter ki sağlıklı doğsunlar. Benim de iştahım açıldı. Ben de sağlıklı gıdalara yönelmeye çalışıyorum. Aslında canım inanılmaz derecede hamurişi ve kızartma istiyor. Aklıma getirmemeye çalışıyorum.

Ben 70 dedim çünkü ünv okurken 70lere yaklaşmıştım. Neye benzeyeceğimi kestirebiliyorum. 70'ten sonrası sürpriz olur.

Ben hic 56tan yukari cikmamistim cok merak ediyorum kendimi ben aklimdam cikaramiyorum malesef yiyorum:)

ya facebookta bizim niye grubumuz yokki mayıs anneleri falan varda bizimkini açan olmamış ben yeni üye oldum bu kulübe takip etmek zor oluyo benim için :))

Iyi. Aksamlar kizlar....
bebegin kalp atislarini dinleyen olmus gozunuz aydin....
darisi digerlerinin basina.....
bende bugun jinekologa gittim randevu icin 2 hafta sonrasi icin istedim erken dediler 1 ay sonraya verdiler.... Ozamanda 8 haftalik olmus olacak.... Ve benil karnim agriyor bazén migdem bazén de sol tarafim baska bir dr gittim onunda ultrasonu yok neyse agrim icin ilac verdi kan tahlili istedim hcg icin son reglim 15 ekim oldugu icin daha cok kucuk en iyisi ayin 15. De yap dedi sonuc daha iyi olurmus felan.... Karin agrim cok rahatsiz edecek sekilde degilde yinede gelip giden bir agri var korkutuyor béni korkum bos gebelik yada digeri neyse zamani geldiginde bebegimi goreyimde....
hic aranizda erken gebeliginizde karin agrisi yasayan oldumu olduysa nezaman kurtuldunuz.....

Ben Atasehir Memorial da doğum yaptım. Dr. Arda Lembet. Cok cok kolay gecti epidural normal doğum. Ancak bunun Arda bey in marifeti olduğunu söylediler :KK66:

İçime su serptin. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Bu hamileliğinde de Arda beye mi gideceksin peki? Nerede oturuyorsun? Ben Arda bey, Tolga bey, Arzu hanım ve Dilek hanım arasında kaldım. Annem illa kadın olsun diyor, kadın doktor seçeneğin varken erkeğe gidilmezmiş. Eşim fark etmez diyor. Ben 2 senedir gittiğim onca jinekolog arasında erkek doktorda daha rahat ettim. Kafam karışık.

Bir de; çoğunlukla normal doğumdan korkulur, ben sezeryandan korkuyorum. Tabi ki bebeğin ve benim sağlığımız için hangisi gerekliyse o doğum şekli olacak da.. Yine de normal doğuma teşvik edecek bir doktorla devam etmek istiyorum doğuma kadar.

Son düzenleme:
Bende seninle aynıydım çarşamba günü kesemixide görmüştük perşembe düştü gitti meleğim ellerimden hala atlatamadım öğrendiğimde oturup ağlamıştım göbeğimi seviyordum hergün ama o beni sevmedi işte bıraktı

Canım ya çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın... Öyle düşünme.. Hayırlısı böyledir ki Rabbim daha güzelini daha hayırlısını nasip edecektir eminim.. İnşallah sen de yaşayacaksın Allah'ın izniyle bu güzel duyguyu.. Haklısın hemen herkese söylememek gerekiyor sonra Allah korusun birşey olduğunda herkese tek tek açıklama yapmak çok yorar insanı.. Rabbim hepimizi korusun olumsuzluklardan..

günaydınnnn kızlarr,nasılsınız bugün???

Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi

yaşadıklarını öyle iyi anlıyorum öyle tanıdık geliyor ki unutmuyorsun ama alışıyorsun biraz sabır canım benim acının dinmesi için şuan sadece ona ihtiyacın var. sadece sana verilmiş bişey değil bu.inşallah en kısa zaman da istediğin zaman da tekrar güzel haberleri vereceksin. allah yardımcın olsun. kendini yıpratma sakın toparlamaya bak vücudunu

günaydın Muharrem ayınız mübarek olsun.Aşure yemek istiyorum :))):KK49: çok severim bu sene nasip olmadı...

Günaydın göbüşlüler:) kan verdim sabah bakalım bizim bebişcan ne yapmış :) bende hamiş kalmadan 78 kilo olmuştum yani yaklaşım 4 ay öncesiydi galiba düzensizlik vardı bende 3 ay d k h kullandım o aralar sonra kilo verme çabaları tam 11 kilo verdim bugüne kadar şimdi 67 ile hamişim ben hamilelikte çok almam sonradan alıyorum ama size şunu söyliyim öğünlerinize dikkat edin kilo almazsınız çok ben öyle yapıyorum artık :)

Günaydın göbüşlüler:) kan verdim sabah bakalım bizim bebişcan ne yapmış :) bende hamiş kalmadan 78 kilo olmuştum yani yaklaşım 4 ay öncesiydi galiba düzensizlik vardı bende 3 ay d k h kullandım o aralar sonra kilo verme çabaları tam 11 kilo verdim bugüne kadar şimdi 67 ile hamişim ben hamilelikte çok almam sonradan alıyorum ama size şunu söyliyim öğünlerinize dikkat edin kilo almazsınız çok ben öyle yapıyorum artık :)

Herkese günaydınlar, ben de 63 kiloyum canım.. Zayıflama hedefim vardı gebelikten önce ama yemek yemeği çok seviyorum :)) neyseki boy 1,70 fazla belli etmiyorum. Şu sıralar karnım çok sık acıkıyor benim ama az yiyebiliyorum. Zaman zaman artıp ,azalan ama 24 saat var olan mide bulantım var. Özellikle acıkmaya başladığımda bulantı artıyor. Doktor az ama sık yersek olması gerektiği kadar kilo alırız dedi. Ama ben 80-83 kg yi görürüm gibime geliyor :)) Senin bulantı ve yemekle aran nasıl?

X