- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
Beni de listeye ekler misiniz?
Yaş 37
İlk bebeğim
İstanbul
SAT 16.10.2013
BDT 24.07.2014
Teşekkürler...
Hayirli olsunnnn seni ates olcme topiginde goruyodum cok sevndm insallah hayirla kucagina alirsinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de listeye ekler misiniz?
Yaş 37
İlk bebeğim
İstanbul
SAT 16.10.2013
BDT 24.07.2014
Teşekkürler...
Hayirli olsunnnn seni ates olcme topiginde goruyodum cok sevndm insallah hayirla kucagina alirsinn
Canım doktor bize yasak yok dedi ama niz gene de temkinliyiZ açıkçasıKizlar doktorunuz cinsellikle ilqili bilqi werdimi kisitlama warmi bilqisi olan warmi
Sizi merakta birakmayim diye telefondan yaziyorum kalbimiz atiyor maşallah gec dollenme olmuş aksam ayrintili yazarim tlfdan zor yazmak iyi bakin kendinize
Saolasın güzelim, çoook çok teşekkürler.Amin
Ateş Topiğinde eskilerdenim
Canım doktor bize yasak yok dedi ama niz gene de temkinliyiZ açıkçası
Ben cuma gunu gidicemde doktora merak ettim saol cwbn icin kç haftaliksin
Canım doktor bize yasak yok dedi ama niz gene de temkinliyiZ açıkçası
Ben cuma gunu gidicemde doktora merak ettim saol cwbn icin kç haftaliksin
Yediyi doldurdum bgn senin kaç oldu çizelgen varsa göremiyorum tlfdan giriyorum
Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin
yarın 10 muharrem ama yarın Hz.hüseyin ve ehlibeyt'in katledilişi olduğu için iki günde ona sayıp 12 muharrem de aşure pişirilir bizde. yani cumadan itibaren hangi gün istersen :)
Kizlar doktorunuz cinsellikle ilqili bilqi werdimi kisitlama warmi bilqisi olan warmi
Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin
bizdede öyle :)
canım doktorum cinsel ilişki yasak değil. ama ilk üç ay ilişkiden sonra kanama olabiliyor.çiftler endişeleniyor demişti.
Hoşbulduuuummm
Benim yaşım 25
Erzurum
Sat: 26 Eylül
İlk bebeğim olacak inşallah..
Beni de ekler misinizzzzzzzz...
Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi
ooo maşallah herkes dr a gitmiş bi benim galiba gitmeyen ya artık 3. olduğundan yada içimdeki korkuları yenemediğimden yarın sonucumu alayımda eşim de gelirse bu hafta onunla ayarlayıp gideyim
Su durumda o kadar zor ki Allah kimseye yasatmasin. Ben ona guvenerek bebek yaptim tek basima buyuteyim diye değil. Rabbim hayirlisina vardirir ins. Tek basima buyutmek istemiyorum.