2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Kizlar doktorunuz cinsellikle ilqili bilqi werdimi kisitlama warmi bilqisi olan warmi
Canım doktor bize yasak yok dedi ama niz gene de temkinliyiZ açıkçası
Sizi merakta birakmayim diye telefondan yaziyorum kalbimiz atiyor maşallah gec dollenme olmuş aksam ayrintili yazarim tlfdan zor yazmak iyi bakin kendinize

Hadi Gözünaydın canım

Kalp atışını duyana kadar bize birliktelik yasak dedi dr.um bugün...

Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin

Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin

:KK43: eşin bebeği biliyormu canım. ben konuyu bilmiyorum çok üzüldüm :KK43:

yarın 10 muharrem ama yarın Hz.hüseyin ve ehlibeyt'in katledilişi olduğu için iki günde ona sayıp 12 muharrem de aşure pişirilir bizde. yani cumadan itibaren hangi gün istersen :)

bizdede öyle :)

Kizlar doktorunuz cinsellikle ilqili bilqi werdimi kisitlama warmi bilqisi olan warmi

canım doktorum cinsel ilişki yasak değil. ama ilk üç ay ilişkiden sonra kanama olabiliyor.çiftler endişeleniyor demişti.

Duygum konuyu bende bilmiyorum ama inan çok üzüldüm, Rabbim hayırlısını yazsın sana...:KK16:

ben konunu bilmiyorum ama hiç mi ihtimal yok :KK43:

bizdede öyle :)

canım doktorum cinsel ilişki yasak değil. ama ilk üç ay ilişkiden sonra kanama olabiliyor.çiftler endişeleniyor demişti.

Herkezin doktoru başka bise soylemiş cuma gunu gelseydide gitseydim doktora
kç haftaliksn canim sen kalp atisini duydun mu

Biliyor tabiki inanmiyor gerci hepsi bos umrunda degil kisacasi bu. Elle tutulur bir sebep yok. Sorumluluktan korkuyor aman uxun hikaye. Bebisime dua edin.

Su durumda o kadar zor ki Allah kimseye yasatmasin. Ben ona guvenerek bebek yaptim tek basima buyuteyim diye değil. Rabbim hayirlisina vardirir ins. Tek basima buyutmek istemiyorum.

Hoşbulduuuummm
Benim yaşım 25
Erzurum
Sat: 26 Eylül
İlk bebeğim olacak inşallah..
Beni de ekler misinizzzzzzzz...:KK16:

Bende seninle aynıydım çarşamba günü kesemixide görmüştük perşembe düştü gitti meleğim ellerimden hala atlatamadım öğrendiğimde oturup ağlamıştım göbeğimi seviyordum hergün ama o beni sevmedi işte bıraktı

Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi

Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi

Çok gecmis olsun canim çok uzuldum sikma canini kismet Allah tekrar nasip eder ins

ooo maşallah herkes dr a gitmiş bi benim galiba gitmeyen ya artık 3. olduğundan yada içimdeki korkuları yenemediğimden :KK43: yarın sonucumu alayımda eşim de gelirse bu hafta onunla ayarlayıp gideyim

ben duydum hocam çok şükür geçen hafta :) perşembe günü gitmiştik tarihe gre tam 6 haftalıktı. doktor 6+4 dedi :) pıt pıtları da duyduk çok şükür :)

Su durumda o kadar zor ki Allah kimseye yasatmasin. Ben ona guvenerek bebek yaptim tek basima buyuteyim diye değil. Rabbim hayirlisina vardirir ins. Tek basima buyutmek istemiyorum.

Suan sadece bebeqini dusun canim anliyorum yasadklarin çok zor bebeqin icin dayan canim

X