2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi

:KK43: tuanacığım rabbim sana sabır versin ve en önemlisi sağlık versin... yine verir allah... rahman ve rahim allah... allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin..

hadi gozunaydin cnmm benimmm:nazar:

gözünaydın tatlım, ne mutlu bir haber, :KK9: darısı hepimizin başınaa...

çok sevindim canımm, Darısı bize inşallah :KK9:

cok cok teşekkür ederim cok garip bir duygu ağlamakla gülmek arasında kaldım ve en son ikiside bir arada oldu allahıma bin şükür rabbim sizede nasip etsin 6+2 de kalp atışını karından duydum ama daha yenı atmaya baslamıs dedı aslında 6+2 den daha küçük kanımca ay sonu tahlıllerı yaptırıp yenıden gidicem o zaman net haftalıgı söyleyecekler

Canım doktor bize yasak yok dedi ama niz gene de temkinliyiZ açıkçası

Hadi Gözünaydın canım

teşekkür ederim canım,doktor 3 ay yok dedı bize tabi koklaşıyoruz da tam birliktelik yapamıyoruz :) benım libidoda tavan yaptı :)

Temmuz anneleri o kadar zorki yaşadığım anlatamam rüyamda bile görmüştüm küçük sevimli bir kız bebekti gülümsüyordu bana sabah o kadar mutlu uyanmıştımki benim eşim askeri personel biz ayrı yerlerdeyix ayda yılda biraraya geliyoruz haliyle çocuk yapmakta şansa kalıyor bu sefer meleğimi öyle hissetmiştimki kendinize çok iyi bakın duayı eksik etmeyin vede hamile olduğunuzu kimseye söylemeyin iyice tutunana kadar Allah yardımcınız olsun korusun sizi ve meleklerinizi

Gecmis olsun guzelim Rabbim yasatmasin bidaha
Ya Sabir

Su durumda o kadar zor ki Allah kimseye yasatmasin. Ben ona guvenerek bebek yaptim tek basima buyuteyim diye değil. Rabbim hayirlisina vardirir ins. Tek basima buyutmek istemiyorum.

canım o zaman eşinle konuş yeniden,illa boşanacam diyorsa kusura bakma eşşek gibi nafakasını verecek

Bende seninle aynıydım çarşamba günü kesemixide görmüştük perşembe düştü gitti meleğim ellerimden hala atlatamadım öğrendiğimde oturup ağlamıştım göbeğimi seviyordum hergün ama o beni sevmedi işte bıraktı

cok geçmiş olsun ,üzülme yeniden olur bebeğin en içten dileklerimle dua edicem sana ,allah bir daha yaşatmasın sana ve diğer tüm anne adaylarına

aynı durumdayım ben de, herşey iğrenç kokuyo.
Yumuşatıcı kokusuna bile tahammül edemiyorum.
Bulaşık makinesinde kirli tabak biriktirmiyorum, herşeyin kokusunu bin misli fazla alıyorum.
İşyerindeki çekmeceme kraker depoladım.. başka hiç bişi yemek istemiyo canım. :KK43:((

bugün otobüste yanıma bir teyze oturdu nasıl kavrulmuş soğan kokuyor kusacaktım zor dayandım işe gittim bir saat koku gitmedi burnumdan.kızıma hamileyken de böyle olmuştu üç ay btince geçmişti.

Çok üzüldüm tuana. Benim de kaybım oldu, ama Allah sabrını da yeni meleğini de veriyor. Sen metanetini ve inancını kaybetme yeter ki..

Su durumda o kadar zor ki Allah kimseye yasatmasin. Ben ona guvenerek bebek yaptim tek basima buyuteyim diye değil. Rabbim hayirlisina vardirir ins. Tek basima buyutmek istemiyorum.
Konuyu bilmeden yorum yapmak istemem. Allah yardımcım olsun duygu.

Hadi kizlar herkez kac kiloyla hamiş kaldi yazsn bkalim kç kilo alcaz ben basliyim 54le kaldim

Ben 56 kilo ile hamile kaldım. İnşallah 14 kilo alarak 70 kilo ile doğuma giderim :26:

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar bende rüyamda bebişimi gördüm çok güzeldi erkekti oysa kız hissediyordum buarada 49,5 kiloyla hamile kaldım bende

Bosanma dilekcemizi vermis bugün esim. Bebegime sevinemeden bunlari yasamak varmis kaderde. Klomen ovulasyon testi ve inofolic kullanarak ve isteyerek bebek yapmistik. Allah eslerinize tum babalara baba adaylarina sorumluluk ve anlayis versin
Allah sana ve bebeğine hayırlı kapılar açsın insallah herşey çok güzel olur beklemediğin kadar iyi gider hayatın
Hadi kizlar herkez kac kiloyla hamiş kaldi yazsn bkalim kç kilo alcaz ben basliyim 54le kaldim

65 ile hamile kaldım canım. Kızımda da 65ile kalmıştım ve tam 27 kilo alarak doğum yapmıştım kızım 21 aylık olduğunda hepsini verdim sadece emzirerek.

Çok üzüldüm tuana. Benim de kaybım oldu, ama Allah sabrını da yeni meleğini de veriyor. Sen metanetini ve inancını kaybetme yeter ki..

Konuyu bilmeden yorum yapmak istemem. Allah yardımcım olsun duygu.

Ben 56 kilo ile hamile kaldım. İnşallah 14 kilo alarak 70 kilo ile doğuma giderim :26:

Aramizda 2kilo war canim benim istahim cok acildi ama boswer ya takma weririz dogumdan snra
bebisler saglikli olsunda

Allah sana ve bebeğine hayırlı kapılar açsın insallah herşey çok güzel olur beklemediğin kadar iyi gider hayatın

65 ile hamile kaldım canım. Kızımda da 65ile kalmıştım ve tam 27 kilo alarak doğum yapmıştım kızım 21 aylık olduğunda hepsini verdim sadece emzirerek.

Hadi ya ne guzel wermissin eski kilona donmussun bakalim ben kac alicam istahm acildi:)

Canım 1 hafta önce aynısı banda olsu doktor randevuma 1 gün avrdı dinlednsim doktora gittiğimde kızdı öyle bir şey olursa hemen ara beni diye iğne ve progeston hap verdi i yapma hep yat dedi sende bence doktora git şu an iyiyim lekelenme durdu

teşekkür ederim canım bende bugün doktora gittim banada iğne verdi ve sürekli dinlenmemi söyledi keseyide gördük şükürler olsun haftaya tekrar gel dedi şuan benimde lekem durdu inş bidaha da olmaz hayırlısıyla sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :)

Aramizda 2kilo war canim benim istahim cok acildi ama boswer ya takma weririz dogumdan snra
bebisler saglikli olsunda

Tabi ki öyle, yeter ki sağlıklı doğsunlar. Benim de iştahım açıldı. Ben de sağlıklı gıdalara yönelmeye çalışıyorum. Aslında canım inanılmaz derecede hamurişi ve kızartma istiyor. Aklıma getirmemeye çalışıyorum.

Ben 70 dedim çünkü ünv okurken 70lere yaklaşmıştım. Neye benzeyeceğimi kestirebiliyorum. 70'ten sonrası sürpriz olur.

X