2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
aşureyi bu zamanlarda mı yapıcaz peki?

muharrem ayı bahane canım aşure istiyor ne zamandır :KK34: yapmışken bu hayırlı günlerde yapayım dedim :KK56::KK16:

yarın 10 muharrem ama yarın Hz.hüseyin ve ehlibeyt'in katledilişi olduğu için iki günde ona sayıp 12 muharrem de aşure pişirilir bizde. yani cumadan itibaren hangi gün istersen :)

ahh canım kendi istedi ama ilk aydan tutturacağımızı bizde bilmiyorduk ..beyfendinin canı 4-5ay çalışmalar neticesinde olsunmuş..öyle istemiş(sanki sipariş veriyoruz töbe yarabbim) bide bunun bacak sakatlanınca bi nazlandı falan beni sinir ediyor.. geçtiğimiz ocak ayından bu yana tüp bebek tedavisindeydim ben.ağustos adetimle tekrar başlayacaktık tüp bebeğe. eşim kendi istedi normal son kez deniyelim eğer buda düşerse tekrardan geri dönüşü olmayacak şekilde tüpe devam ederiz dedi. ilgiyi pohpohlanmaya bayılıyor sülalenin tek erkek çocuğu ve torunu.. şundan korkuyorum benim yavrum büyüdüğünde babası hala daha onu kıskanacakmı acaba diyorum :KK43:(( şuan bildiğin düşsün istiyor bebeğimin :KK47::KK47::KK47: benimkide annelik içgüdüsü sonuçta yaklaştırmıyorum kendime zarar verecek diyede korkuyorum.. haliyle evde tartışmamız eksik olmuyor :KK50: tek yemekle kalsa iyi hamur işi-kısır vs aparatif şeyleride olacak bunun gözünün önünde.. ben buna çay-meyve suyu-kolayı aynı anda getırcem bu hangisini canı çekerse onu içecek öyle naz yapıyor bana işte :KK43: kısaca bana eziyet ediyor :KK23::KK4:

Cok uzuldum gercekten yaa :KK43:(( Allah sana sabir esine anlayis versinnn. Boyle gecrmek zorunda kalmazsin insallah butun hamileliginii

ahh canım kendi istedi ama ilk aydan tutturacağımızı bizde bilmiyorduk ..beyfendinin canı 4-5ay çalışmalar neticesinde olsunmuş..öyle istemiş(sanki sipariş veriyoruz töbe yarabbim) bide bunun bacak sakatlanınca bi nazlandı falan beni sinir ediyor.. geçtiğimiz ocak ayından bu yana tüp bebek tedavisindeydim ben.ağustos adetimle tekrar başlayacaktık tüp bebeğe. eşim kendi istedi normal son kez deniyelim eğer buda düşerse tekrardan geri dönüşü olmayacak şekilde tüpe devam ederiz dedi. ilgiyi pohpohlanmaya bayılıyor sülalenin tek erkek çocuğu ve torunu.. şundan korkuyorum benim yavrum büyüdüğünde babası hala daha onu kıskanacakmı acaba diyorum :KK43:(( şuan bildiğin düşsün istiyor bebeğimin :KK47::KK47::KK47: benimkide annelik içgüdüsü sonuçta yaklaştırmıyorum kendime zarar verecek diyede korkuyorum.. haliyle evde tartışmamız eksik olmuyor :KK50: tek yemekle kalsa iyi hamur işi-kısır vs aparatif şeyleride olacak bunun gözünün önünde.. ben buna çay-meyve suyu-kolayı aynı anda getırcem bu hangisini canı çekerse onu içecek öyle naz yapıyor bana işte :KK43: kısaca bana eziyet ediyor :KK23::KK4:

ohhhh naza bakkk :S:S:S:S:S: :KK47::KK47: ne sinir .sabah eşime diyorum ki 28 yaşında idrak ettim annemim aslında daha değerli olduğunu benim bebeğim de yaşarsa anlamazsa sopayı basıcam diyorum. babadan çok anneyi sevmesi gerek dedim nasıl gülüyor şimdiden kıskanmaya mı başladın diyor. hazırdan evlat sahibi oluyorsunuz dedim. daha 6 hafta oldu karnıma düştü şekilden şekile giriyoruz .valla ben kıskandım şimdiden . bide üstüne naz yapıcak ay sinir oldummmm :KK4: el insaf yahu .dikkat et kendine canım sinirlenirsen nefes egzersizleri yap mutlaka

bugün doktor teyzemize uğradık kalp atışı için daha fazla bekleyemedim :KK52:

sat a göre yine önden gidiyoruz :nazar: karından göremedi doktor mecbur vajinal dedi bende çok korktum kese var karından bakınca ama bebek ve kalp atışı yok endişelendim haliyle :KK50::KK43:
vainal usgden bebişimide gördük kalp atışınıda :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: dktorum sizin bebiş nazlı ascık dedi :KK1::KK1:
darısı siz güzel annişlere olsun insallah :KK16:

doktor teyzemiz kalp atış sesini vermeceğim bebiş için tehlikeli dedi sadece gördük oda yetti bize :KK49::emir_bebek::nazar:

aç karnına gitseydim testlerin hepsi yapılacaktı yarın kalan testleride vereceğim şimdi..

nar kesinlikle yasak dedi yemeyeceksin..nar kanı sulandırıp rahmi kastığı için düşüğü tetiklermiş yine..
maydanoz,nane yasak dedi bunlar düşüğü tetiklermiş..
mandıra sütü yada nerden alındığı belli olan sütler hazır pakete göre daha sağlıklı zaten annelerimize paket süt önermiyoruz dedi.

daha sorucam sorular vardı ama doktor acile gitti hasta gelmiş..yarısınıda yarına sorarım artık napayım..
ayyy canım, çook sevindim senin adına. Gördün demek mercimeğinii :nazar::nazar:
bir de rahatladım biraz. Benim de üstten bakınca görünmemişti, alttan baksak görünür demişti dr..
Baksa görünürmüş o zaman..
Darısı hepimize inş, cumartesiyi iple çekiyorum :18:

Merhaba kızlar bende 2014 Temmuz annesiyim nasip olursa :KK9: beni de eklermisiniz

BDT: 20 Temmuz 2014
İlk Bebişimiz olacak inşallah :KK9:
:KK3: :KK3: :KK3: :KK3: :KK3:
Satını da söylermisin mandalina? :))

merhaba kızlar nasılsınız yeni yeni gelenler olmş maşallah.bende tiksinti başladı dün yemek yemeye gittik eşimle ve kızımla, tabağa çıkaracağım diye çok korktum
sabah da kahvaltıyı zor yaptım.iş yerinde her şey kokuyor hatta derste öğrenciler bile kokuyor gibi geliyor bana:KK53:
aynı durumdayım ben de, herşey iğrenç kokuyo.
Yumuşatıcı kokusuna bile tahammül edemiyorum.
Bulaşık makinesinde kirli tabak biriktirmiyorum, herşeyin kokusunu bin misli fazla alıyorum.
İşyerindeki çekmeceme kraker depoladım.. başka hiç bişi yemek istemiyo canım. :KK43:((

Doktor kontrolünden güzel haberlerle gelen tüm anne adaylarına maşallah :nazar: :nazar:
Darısı kontrol gününü bekleyenlere.. :103:

kayıplarım normal canım ben zaten normal tüp bebek değil pgtli tüp bebek ancak yaptırbiliyorum.. döllenen yumurta 5gün+ sonraki günlerde yaşarsa pgt yapılıyor yani embryo sağlıklı mı değil mi o kontrol ediliyor..eğer sağlıklıysa transfer gerçekleşiyor..yok eğer sağlıksızsa transfer iptal ediliyor..pgtnin diğer bir şartı döllenmiş embryo sayısı 5ten az olmamalı..yoksa pgt yapılmaz :KK43: yani normal tüp bebekten biraz daha zorlu bi süreç :KK43:
benim yumrutalığım rahmim vs herşeyim sağlıklı ancak genimde bozukluk var bu nedenle bebeklerim düşüyor :KK43: normal yolla bebeği sağlıklı doğanda var o bana ümit olduğundan son kez normal deniyelim dedik..şuanki bebeğim için gerçekten dualar ettim ve kurbanlar kestirdim ben tebbiri alayım takdir Allahtan..herşeyin hayırlısı olsun..
hatta dualarımın için dedimki niyetim bu şekildeydi hangi ayda doğum yapacaksam o ayda dualarım bütün anne adaylarına gelsin dedim (çok az kaldı bitirince ben buraya eklicem nektar arkadaşım sayfa başına eklicek)

açıkcası artık sabrım kalmadı ve heran annesini arayabilirim..gelsin baksın oğluna onun nazıyla niyazıyla uğraşacak değilim.yaptığım hizmettende memnun edemiyorum hep şikayet bi eline sağlık dediği yok :KK23: zaten k.validem her telde illaki geliyim diyor ,kocam kabul etmiyor ben iyiyim diye...:KK47::KK47::KK4:
yaa çok üzülüyorum yazdıklarını okuyunca :26: Doktor kontrolünden sonra biraz düzeldi benim koca demiştin sanki..
bide ilk aylar pek bi zor, daha da zorlaştırıyo sana.. Böyle olmaz ki ama..
Nazlanacak olan, ilgi alaka bekleyen sen olmalısın..
Uzun uzadıya bi konuş sen onunla karşına alıp :44: yapmasın böyle şeyler..

Sizi merakta birakmayim diye telefondan yaziyorum kalbimiz atiyor maşallah gec dollenme olmuş aksam ayrintili yazarim tlfdan zor yazmak iyi bakin kendinize

Kizlar doktorunuz cinsellikle ilqili bilqi werdimi kisitlama warmi bilqisi olan warmi

Ben doktora ilk 7 sinde gittim canım.. Kesem rahmin tepesinde görüldü biraz tuhaf bir durum ama içi dolu yani yolk sak ve fetal i gördü.. Ama çok dikkat et dedi ağır kaldırma dedi ve cinsel ilişki fazla olmasın dedi.. Bir dahaki kontrole kadar uyguluyoruz bu dediğini.. Bakalım o zaman ne diyecek..

merhaba arkadaslar bende aranıza katıldımn temmuz annesi olacam bende ins bugun doktara gittim keseyi gördü 10 gün sonra kalp atışı için gitcem hayırlısıyla 2. bebeğim 26 yaşındayım

ayyy canım, çook sevindim senin adına. Gördün demek mercimeğinii :nazar::nazar:
bir de rahatladım biraz. Benim de üstten bakınca görünmemişti, alttan baksak görünür demişti dr..
Baksa görünürmüş o zaman..
Darısı hepimize inş, cumartesiyi iple çekiyorum :18:

Satını da söylermisin mandalina? :))

aynı durumdayım ben de, herşey iğrenç kokuyo.
Yumuşatıcı kokusuna bile tahammül edemiyorum.
Bulaşık makinesinde kirli tabak biriktirmiyorum, herşeyin kokusunu bin misli fazla alıyorum.
İşyerindeki çekmeceme kraker depoladım.. başka hiç bişi yemek istemiyo canım. :KK43:((

Doktor kontrolünden güzel haberlerle gelen tüm anne adaylarına maşallah :nazar: :nazar:
Darısı kontrol gününü bekleyenlere.. :103:

canımm SAT'ı söylememişim :) 11 ekim

Bugün öğrendim gebe olduğumu, değerim 108 çıktı.:nazar: BAT'a 2 gün var daha:KK16:
Hepimize sağlıklı 1 dönem geçirmemizi dilerim, Rabbim bebelerimizi korusun...:KK16:

Bugün öğrendim gebe olduğumu, değerim 108 çıktı.:nazar: BAT'a 2 gün var daha:KK16:
Hepimize sağlıklı 1 dönem geçirmemizi dilerim, Rabbim bebelerimizi korusun...:KK16:

Gözünaydın, aramıza hoşgeldim canım.

Beni de listeye ekler misiniz?
Yaş 37
İlk bebeğim
İstanbul
SAT 16.10.2013
BDT 24.07.2014
Teşekkürler...

X