2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

hangisi dogru yapıyo anlamıyorum valla ben

ilacın adını vereyım ben yinede premesis ,progestan bana vermedi doktorum ki senın myom benımkınden küçüktü üstelikte

valla canım hiçbişey yemek istemiyo aç kalıncada mide bulantım artıyo halsizlikte cabası geçen çalıştığım hastanede başımı masaya koymuştum uyuyakalmışım :) ilkokul yıllarından sonra ilk defa :)

ilacın adını vereyım ben yinede premesis ,progestan bana vermedi doktorum ki senın myom benımkınden küçüktü üstelikte

ya senle geçen miyomları konuştuğumuzda benimde kafam karıştı boş yere ilaç kullanırsam çok üzülürüm yaa ben gebelik önceside kolay kolay ilaç kullanan biri değildim hap aklıma gelince içim kalkıyo

tatlım diyorum ya bu doktorları anlamıyorum ben, bak bende hastanede calısıyorum ne kendı hastane doktorum ne,kendı doktorum ilacı gündeme getirmedi,yani sendeki mi dogru bendeki mi doğru anlamadım ki benımki 3 cm falan ve ilk 3 ay içinde büyüme eğilimi var sonrası 3 ıhtımal,ya büyür,ya sabıt kalır,ya küçülür ben salı günü gidince doktoruma sorayım bakayım bir daha

Son düzenleme:

antibiyotik vermeyenler doğru yapıyor emin ol canım bizim dahiliye uzmanımızın 7 yaşında oğlu vardı bu yaşına kadar sadece 3 defa antibiyotik kullandık kolay kolayda vermem mikropların antibiyotiğe direnci zamanla artıyor demişti

Ben de saatler geçiyo canım hiçbişey istemiyor ama acıktığım için bulantım artıyor şimdi gözlerim gidiyor mesela ama kızım direniyor uyumamak için

Senin üçüncüymüş ya canım diğer çocuklarının cinsiyet ve yaşları nedir merak ettim :))

ben bu gebelik öncesi kontrolde öğrenmiştim miyomumu o doktorumda 6 ay sonra kontrole gel büyüme olursa ameliyat söz konusu olur dedi. benim kontrole 2 hafta var sen bi sor bakalım doktoruna senden cevap bekliyorum :)))

ben bu gebelik öncesi kontrolde öğrenmiştim miyomumu o doktorumda 6 ay sonra kontrole gel büyüme olursa ameliyat söz konusu olur dedi. benim kontrole 2 hafta var sen bi sor bakalım doktoruna senden cevap bekliyorum :)))

ben sadece sıkıntı yaratırmı dedım kendı doktoruma,olmaz dedı genelde 3 aydan sonra küçülürler dedi ben kese görmeye gidince öğrendim birde düşün senınkı nerde yerleşim li?

ama salı günü soracam yinede

Antibiyotik kullanimina bende karsiyim hem disler curutuyor hemde cocuk daha cabuk hastaliklara direnemiyor....
onemli olan hastaligin nedeni herseydede antibiyotik olmazki....

hastaneler drlar genelde iyi ilgililer....
ama jinekolog larini beyenmiyorum sadece...cocuk drlarindan cok memnunum....

rahim duvarının dışındaymış büyüme ihtimali var ilk gebeliğin riske atmayalım dedi bilemedim valla

Dogru dur canim...
benim buyuk oglum 7 yasinda sadece 2 defa verdim....
onemli olan cocukta hastaliginin nedenini bulmak...
burdakiler sorun neyden kaynaklaniyorsa onun ilaciyla tedavi ediyorlar....

Canim dr calistigin yerdemi yoksa ayrimi....

rahim duvarının dışındaymış büyüme ihtimali var ilk gebeliğin riske atmayalım dedi bilemedim valla

şu durumda doktorumuza güvenmekten başka caremız yok gibi,kalbimizi çürütmeyelim allah yardımcımız olsun allahın izniyle saglıklı geçirecez gebeliğimizi ben hep öyle dua ediyorum ,sende öyle yap gebeliğin tadını cıkaralım :) eee senınle 1 gun var aramızda kalp atışları için ne zaman gidiyorsun

ben geçen pazartesi ilk kontrolüme gittim keseyi gördük sadece ilaçları verdi tahlil istedi 3 hafta sonraya randevu verdi toksoplamza ribello mu ne bi de bi tane daha var sonuçlar salıya çıkacak onları bekliyorum. gebeliğin tadıni çıkarmaya başlıycamda şimdilik sadece kara kara düşünüyorum daha ne kadar dayancam diye :))) Allah kolaylık versin hepimize

ben inanıyorum,kalp atışlarını duyduktan sonra hayatımız değişecek emin ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…