Selam kizlar@evlimutluuu O zaman bu mesajı görüp katılmak istiyorum diyen arkadaşlar yazsınlar belli bu çoğunluk olursa kurarız canım :)
canım aldigin oyuncağı çok begendim.kaça aldın adı ne olarak geçiyor.kahvaltı konusunda sabahları beyaz peynir yumurta ve pekmezli su veriyorum.birbirine katma verirken.peyniri peynir olarak yesin yumurtayı yumurta.doktorlarda karıştırmayın diyorlar zaten.Kizlar bakin ogluma bunu aldim; cok da hosuna gitti. Oynuyor, zipliyor oyalaniyor kendi kendine. Tabii doktor tavsiyesi ile aldim
Birsey sorucam bu arada; karisim kahvalti mi hazirliyorsunuz? Ben anne sutu eti bebwk ekmegi ve peynir ile kahvaltiya basladim ama pek hoslanmadi. Peyniri ayri verince yiyor ama. Siz nelerr ve nasil veriyorsunuz kahvalti olarak?
Cnm oyuncak biraz pahali maalesef 350 civari. Fisher price yagmur ormani diye geciyor.canım aldigin oyuncağı çok begendim.kaça aldın adı ne olarak geçiyor.kahvaltı konusunda sabahları beyaz peynir yumurta ve pekmezli su veriyorum.birbirine katma verirken.peyniri peynir olarak yesin yumurtayı yumurta.doktorlarda karıştırmayın diyorlar zaten.
dediğin gibi pahalıymış.bu arada küçük küçük ekmek parçası da veriyorum kahvaltıda yoğurt yedirirken çorba içirirken doktorum ver dedi pütürlü gıdalara alışsın dediCnm oyuncak biraz pahali maalesef 350 civari. Fisher price yagmur ormani diye geciyor.
Kahvaltiyi deneyecegim dedigin gibi, cok sagol.
valla bir ben veremedim kiloları herhaldemerabalar kızlar epeyyy zamandır giremiyorum internetsiz kalmıştık neyse çok şükür döndüm sizleri hep merak ettim inşallah hepiniz bebeişlerinizle çok iyi vakit geçiriyorsunzdr.biz tam 6 aylık oldk ama hiç bişey yemek istemiyor doktor yemek listesi verdi ama yemiyo maalesf kilomz 8.300 boyumzda 68 cm sizinkiler nasıl napıyorsunuz?hamilelikte aldığım kiloları hiç veremeyeceğimi düşünsemde 25 kilo almıştım ama şuan 27 kilo verdim
tabiki canım zaten bildiğin şeylerdir ama yazayım.yumrta sarısı,tuzu alınmış beyaz peynir yoğurt,sebze çorbası veya püresi,tarhana çorbası,meyve püresi,kıyma şeklinde et,tavuğun beyaz eti,muhallebi tuzsuzvalla bir ben veremedim kiloları herhaldecanım doktorun verdiği listeyi bizimle de paylaşır misin
Bu arada oyuncagin ikinci eli de var piyasada. Bence bakabilirsin bana hediye olmsa kesin bakardim. Bende ufak ufak vereyim ekmek o zaman. Peyniri cok seviyor zaten.dediğin gibi pahalıymış.bu arada küçük küçük ekmek parçası da veriyorum kahvaltıda yoğurt yedirirken çorba içirirken doktorum ver dedi pütürlü gıdalara alışsın dedi
Canım bir bakayım neye o zaman çok saol.kuzum artık mammaa diye bağırıyor görseniz teyzeleri.baba diyor anne diyor mama birde meme diyor şimdilikBu arada oyuncagin ikinci eli de var piyasada. Bence bakabilirsin bana hediye olmsa kesin bakardim. Bende ufak ufak vereyim ekmek o zaman. Peyniri cok seviyor zaten.
saol canım güzel bir program prensesimin uyku saatine göre ayarlarsam birde süper olur.bizimde pazartesi günü kontrolümüz var.bakalım doktorumuz ne diyeceksabah anne sütü ekmek içi yumurta sarısı veya peynir 1 tatlı kaşığı pekmez
saat 10 00 da taze meyve suyu veya püresi
saat 13 00 da etli sebze püresi ve benzeri sebze yemekleri anne sütü
16 00 da yoğurt
20 00 da anne sütü
gerekirse gecede emzir...
bıukadar yemiyor işte benimki helede karışım yaparsam hiç yemiyo
sen hamileliğinde kaç kilo almıştın emziriyorsan çabuk gidiyor kilolarsaol canım güzel bir program prensesimin uyku saatine göre ayarlarsam birde süper olur.bizimde pazartesi günü kontrolümüz var.bakalım doktorumuz ne diyecek
Canım 15 kilo almıştım.53 kiloydum hamile kalmadan önce doğuma giderken tam 68 kilo olmustum.şimdi 57,5-58 kilo geliyorum.emziriyorum hâlâ kızımı ama gitmiyo vallasen hamileliğinde kaç kilo almıştın emziriyorsan çabuk gidiyor kilolar
boyun kısa değilse kilon iyiymiş canım bende 58 le hamile kalmıştım doğuma giderken 83 kiloydum şimdi 56 kiloyumCanım 15 kilo almıştım.53 kiloydum hamile kalmadan önce doğuma giderken tam 68 kilo olmustum.şimdi 57,5-58 kilo geliyorum.emziriyorum hâlâ kızımı ama gitmiyo valla
Valla arkadaşım çok iyi kilo vermişsin ne yiyorsan banada gonderboyun kısa değilse kilon iyiymiş canım bende 58 le hamile kalmıştım doğuma giderken 83 kiloydum şimdi 56 kiloyum