- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 36
Olabilir:) benim facebook hesabim yok.
Tatlim valla onu vermeyim bunu vermeyim diye kendimi yormuyorum.faydali buldugum ne varsa veriyorum agzina.muhallebi bana cok vitaminsiz geliyo.zaten sevmedide.belli basli seyleri vermiyorum.bal tuz seker vs.onun disinda kendimi sartlamiyorum.cok sukur bi sikintida yasamadikİrmikli muhallebiyimi sevmedi irmik tatsiz oluyi biraz pekmez falan ekleseydin biraz ben elmali yapinca pirinc unuyla yapiyorum. İrmik kuru meyvelerle daha iyi oluyo.
Balik icin biraz erken diilmi 9 ay bizim listede balik ( somon)
Yer elmasi benimde aklimda pazarda guzelbtaze bulsam alacagim. Karnibahari hic sevmedi oglum ne zmn koysam cikariyo.vazgectim artik bendr bi sure sonra koftesini falan denerim oyle yer belki tabi baya var ona daha.
Benimkide oyle sevmedi muhallebiyi.herseyi verip tadina baktiriyorum.ama cok degil tabi.ona yaptiklarimida bi yiyo bi yemiyo belli olmuyo.bugun corba yemedi yogurtla muz verdim bende.
Bende cok sakinmiyorum tarhana bile verdim hatta baya yiyor. Balik agirmis gibime geldi sanki. Firinlamismiydin? Muhallebinin icine ilave edilwnlerde bence vitamini hurma incir ceviz vs.Tatlim valla onu vermeyim bunu vermeyim diye kendimi yormuyorum.faydali buldugum ne varsa veriyorum agzina.muhallebi bana cok vitaminsiz geliyo.zaten sevmedide.belli basli seyleri vermiyorum.bal tuz seker vs.onun disinda kendimi sartlamiyorum.cok sukur bi sikintida yasamadik
Kurarsaniz bana da haber verin:)) ya da katilim olur derseniz kuralimmBenim var ama pek kullandığım söylenemez burası iyi.Belki whatsapp grubu kurulabilir :)
Çok memnun oldum canım bende bugün kayınvalidemlere yemeğe gittim şimdi eve geldim harpten çıkmış gibiyim yemin ederimBen de ozge:) oglum 20haziran dogumlu. Adi yavuz selim
Benim de kayinpederim onlara gittigmizde tutturdu bu cocuk herseye uzaniyo ac mi birakcaz verelim icim rahat etmiyo dedi durdu. Ben vermiyorum daha dedim. Baktim susmayacak. Biz sofraya otururken oglumun da yiyebilecegi seyi sofraya koydum onu yedirdim sustular:))
Bende vermek istemiyorum ama herkese yakın olmak iyi değil kendi ailene yine bir nebze anlatabiliyorsun ama işte...Canim tuzu sekeri ilerfe bol bol alacaklar biz engel olmaya calissakta simdi bari vermeyelim hele tuz cok gerekli degil.ne kaar az okadar iyi simdi ev yemegi vereceksende pisince at atmadan bebegine ayir onu yedir
Evet canim firinda balikti.cokta severek yedi.bos kilo gibi geliyo bana irmik.bide benim kizim ezmeden parca sekilde verdigimde kendi cigneyip yutabiliyo.o icine katilanlar irmiksizde verilebilir.acikcasi bi kere denedim yedirmeyi sevmedi.zaten icime de sinmemisti.ama eger sevseydi yada yedikten sonra uzun uyusaydi devam ederdim vermeyeBende cok sakinmiyorum tarhana bile verdim hatta baya yiyor. Balik agirmis gibime geldi sanki. Firinlamismiydin? Muhallebinin icine ilave edilwnlerde bence vitamini hurma incir ceviz vs.
Allah yrdim etsin. Asi gunu biz de her zamankinden daha huzursuzdukGece 3ten beri ayaktayız uyu adi pes ettim ben de duruyoruz.Başı sıcak gibi geldi ateşi 36.5 civarlarında..Şu düzensizlik beni bitirdi resmen..Çok yorgunum
Ozel msj attim sana canim bakarmisinGece 3ten beri ayaktayız uyu adi pes ettim ben de duruyoruz.Başı sıcak gibi geldi ateşi 36.5 civarlarında..Şu düzensizlik beni bitirdi resmen..Çok yorgunum
Allah yrdim etsin. Asi gunu biz de her zamankinden daha huzursuzduk
Bakalım canım bekliyoruz valla..Bi kac gune beli olur distense huzursuzlugu canim
Baktım canım grubu kuruyosun sanırım :) ben de tam onu yazacaktım.Ozel msj attim sana canim bakarmisin