2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
E erik86 ben de muhallebi işini beceremedim yemedi bi türlü.. Biz yemek yerken falan kızım elimizdekilere uzanıyo ama ben ona özel bi şey yapıp vermeye kalktığımda reddediyo. Bi de tükürmeyi öğrendi hoşuna gidiyo sanki habire yapıyo.3 gün kuralına pek dikkat etmedim

E efecikim maşallah siz kolay atlatmışsınız o zaman benim kızım ağzı çeşme gibi akıyo bazen.Son günlerde çok huzursuz.Gece de ani dan ağlayarak uyanıyo sakinleştirmek pek kolay olmuyor.Bakalım ne zamana çıkar dişleri

Tatlim valla onu vermeyim bunu vermeyim diye kendimi yormuyorum.faydali buldugum ne varsa veriyorum agzina.muhallebi bana cok vitaminsiz geliyo.zaten sevmedide.belli basli seyleri vermiyorum.bal tuz seker vs.onun disinda kendimi sartlamiyorum.cok sukur bi sikintida yasamadik

Benimkide oyle sevmedi muhallebiyi.herseyi verip tadina baktiriyorum.ama cok degil tabi.ona yaptiklarimida bi yiyo bi yemiyo belli olmuyo.bugun corba yemedi yogurtla muz verdim bende.

Bende cok sakinmiyorum tarhana bile verdim hatta baya yiyor. Balik agirmis gibime geldi sanki. Firinlamismiydin? Muhallebinin icine ilave edilwnlerde bence vitamini hurma incir ceviz vs.

E erik86 Deneye deneye azar azar alışacaklar demek ki. Kızım gündüz meyve verdim yemedi akşam verdim yedi yoğurt mayalıcam bugün tekrardan onu bari düzenli yedirmeye çalışıyım.Bu süreç pek kolay olmayacak onu anladım.

Çok memnun oldum canım bende bugün kayınvalidemlere yemeğe gittim şimdi eve geldim harpten çıkmış gibiyim yemin ederim

Canim tuzu sekeri ilerfe bol bol alacaklar biz engel olmaya calissakta simdi bari vermeyelim hele tuz cok gerekli degil.ne kaar az okadar iyi simdi ev yemegi vereceksende pisince at atmadan bebegine ayir onu yedir
Bende vermek istemiyorum ama herkese yakın olmak iyi değil kendi ailene yine bir nebze anlatabiliyorsun ama işte...

Bende cok sakinmiyorum tarhana bile verdim hatta baya yiyor. Balik agirmis gibime geldi sanki. Firinlamismiydin? Muhallebinin icine ilave edilwnlerde bence vitamini hurma incir ceviz vs.
Evet canim firinda balikti.cokta severek yedi.bos kilo gibi geliyo bana irmik.bide benim kizim ezmeden parca sekilde verdigimde kendi cigneyip yutabiliyo.o icine katilanlar irmiksizde verilebilir.acikcasi bi kere denedim yedirmeyi sevmedi.zaten icime de sinmemisti.ama eger sevseydi yada yedikten sonra uzun uyusaydi devam ederdim vermeye

Gece 3ten beri ayaktayız uyu adi pes ettim ben de duruyoruz.Başı sıcak gibi geldi ateşi 36.5 civarlarında..Şu düzensizlik beni bitirdi resmen..Çok yorgunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…