2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
kızlar mama sandalyemiz geldi ve oğlum da sevdi. şimdilik yarı yatar pozisyonda kullanıyorum. ben memnun kaldım. hepsiburadadan 239 a almıştım. holmer indirimdeydi. bşr saat orda oyuncaklarıyla oynuyor iki gündür

Arkadaşlar merhaba verem aşımızdan akıntı geldi oğlumun badisinde fakkettim normal mi sizlerde de oldu mu çok Endişe ettim

güle güle kullanın canım.ben oturur vaziyette koyuyorum kuzumu.doktorumuz oturabilecegini söylemişti.

Çok değil 4 5 damla birşey mikrop alacakta hiçbirşey yapmadım ki çamaşırlar ütüleniyor banyo suyunu da kaynatıyorum inşallah öyle bir durum yokturçok teşekkür ederim
biz aşı olurken şişecek, kızarıp, yara olacak demişti hemşiremiz. muhtemelen içi iltihaplanoyordur. korkma 4-5 damla çok değil. dewam ederse doktora götürürsün. pazartesi dr randewum var orda da sorarım tekrar

arkadaslar herzaman bu topiği okuyordum ancak uye olabildim 22temmuz doğumlu bir kızım var ek gıdalara basladık siz ne durumdasınız neler veriyorsunuz bebişlere acaba hazım problemi yasayan oluyor mu?

arkadaslar herzaman bu topiği okuyordum ancak uye olabildim 22temmuz doğumlu bir kızım var ek gıdalara basladık siz ne durumdasınız neler veriyorsunuz bebişlere acaba hazım problemi yasayan oluyor mu?
Merhaba
Hos geldin. Benim oglumda ilk haftalarda oldu sanirim cunku cok huzurduzdu. Aa sonra alisti; huzursuzlugu gecti ve daha istekli olmaya basladi. Sen herhangi bir durumvfarkettin mi ek gidaya baslayinca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…