- 30 Mayıs 2014
- 148
- 101
Canım ben ankaradayim ama sorgunluyum bende her sene geliriz nasıl özledim vallaevet canım ilçesindeyim sen nerdesin?buarada kiloma özellikle yaptığım bişey olmadı sadece bi öğünde fazla yediysem diğer öğünde birazdaha hafif yedim
Canım hoşgeldin topikimize.oluyo tabi hazımsızlık ama düzeliyor belli bir süre sonra.arkadaslar herzaman bu topiği okuyordum ancak uye olabildim 22temmuz doğumlu bir kızım var ek gıdalara basladık siz ne durumdasınız neler veriyorsunuz bebişlere acaba hazım problemi yasayan oluyor mu?
bende ankaralııyım canım ama Akdağ da oturuyoruz :)bende ankarayı özlüyorumCanım ben ankaradayim ama sorgunluyum bende her sene geliriz nasıl özledim valla
bende ankaralııyım canım ama Akdağ da oturuyoruz :)bende ankarayı özlüyorum
ya evet zaten anne sütü ile beslenirken bile hep kaka prblemimiz vardı şimdidekabızlık suan sadece kabak vereıyorum sebze olarak bende cvb ıcın tesekkurler kartanesiCanım hoşgeldin topikimize.oluyo tabi hazımsızlık ama düzeliyor belli bir süre sonra.
ya evet zaten anne sütü ile beslenirken bile hep kaka prblemimiz vardı şimdidekabızlık suan sadece kabak vereıyorum sebze olarak bende cvb ıcın tesekkurler kartanesi
Sebze puresine bi yaprak ispanak koymayi dene. Ben ne zaman ispanakli pure yapsam oglum rahatca kaka yapiyorya evet zaten anne sütü ile beslenirken bile hep yapiyiblemimiz vardı şimdidekabızlık suan sadece kabak vereıyorum sebze olarak bende cvb ıcın tesekkurler kartanesi
kMerhaba
Hos geldin. Benim oglumda ilk haftalarda oldu sanirim cunku cok huzurduzdu. Aa sonra alisti; huzursuzlugu gecti ve daha istekli olmaya basladi. Sen herhangi bir durumvfarkettin mi ek gidaya baslayinca?
Hg canim sebze purelerine corbalara zeytin yagi koymuyorsan bi c.k koy canim.bide armut kabizliga iyi geliyo[/QUO
Koymazmıyım gerisine kahvaltıya bile her sabah ac karnına mutlaka armut suyu Yada kahvaltısını armut püresi ama hala gün asırı yapamıyor tek sıkıntısı bu yoksa yemekler ılgılı hersey yolunda bugün sadece ıspanak köklerini haslatçyıp zeytinyagıyla çorba kıvamı verdim belki faydası olur
Hayır sadece kabızlık e tabi yapamayınca belli saatlerde sıkıntı yapıyor uyurken sürekli ayaklarını hareket ettiriyor (biz sallanarak uyuyoruz da)özellikle sabaha karşı hersabah5-7 nöbetindeyizMerhaba
Hos geldin. Benim oglumda ilk haftalarda oldu sanirim cunku cok huzurduzdu. Aa sonra alisti; huzursuzlugu gecti ve daha istekli olmaya basladi. Sen herhangi bir durumvfarkettin mi ek gidaya baslayinca?
Günaydın kızlar...jeya bu fotoğraflar sana arkadaşımbiraz olsun özlemin gider belki Eki Görüntüle 1362127 Eki Görüntüle 1362128 Eki Görüntüle 1362131 Eki Görüntüle 1362127
evet ya kimsecikler kalmamış yağmur,sinem,seher nerdesinizzz???Kizlar ankara ya lapa lapa kar yağdi dün .kızıma camdan baktırdim.Ne kadar anlamıştır bilmem tabi.Bu tatil bizim foruma yaramadı herkes kayıplarda kizlarrr nerelere gittiniz
evet canım ilk çocuk adı azra yağmur teyzesi 4 temmuz da doğduevet ya kimsecikler kalmamış yağmur,sinem,seher nerdesinizzz???
senin bebiş kaç aylık canım ilk çocukmuydu
Allah size bağışlasın...bende 26 haziranda doğum yaptım 2.oğlumevet canım ilk çocuk adı azra yağmur teyzesi 4 temmuz da doğdu