ben bugün holmer kids hihg tech mama sandalyesi siparişi verdim. chicco ile aynı özellikte ve daha ucuzdu. kullanınca yorumları yazarım
Ben yapmiyorum canim firsatim da olmuyor zatenNasıl zayifliyicaz birşey yapan var mi
en msj attim duygunet'te bende çok beğenmiştim o modeli, yorumlarını bekliyorum cnm. güle güle kullanın bebişinle, mutlu, iştahlı yemekleriniz olsun inşallah
Bende cok sakinmiyorum tarhana bile verdim hatta baya yiyor. Balik agirmis gibime geldi sanki. Firinlamismiydin? Muhallebinin icine ilave edilwnlerde bence vitamini hurma incir ceviz vs.
Bende emzirirken diye birde temizledikten sonra halsiz kalıyorum diye çok yiyorum galiba ne zamandirda tartilmadim gerçiBen yapmiyorum canim firsatim da olmuyor zaten
Cok kalmadi kilom ama
Benim de cok istahim artti ya deli gibi tatli yiyorumBende emzirirken diye birde temizledikten sonra halsiz kalıyorum diye çok yiyorum galiba ne zamandirda tartilmadim gerçi
Slm bende temmuz annesiyim 3 temmuz doğumlu oğlum. Sizleri sürekli okuyorum yazamasamda. Hamileyken arada yazıyodum. Şimdi beyimizden fırsat bulamıyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı. Çok üzgün bi şekilde eve döndüm. Paşam bir ayda sadece 250 gr almış. Ek gıdayı kabul etmiyor. Beni 3 saatte bir emiyo.ne yapıyosam hiç bişey yediremiyorum resmen ağzını kitliyo. Ne yapacağım bilemiyorm. Dr. Acilen ek gıdaya başlamanız gerekiyo dedi ben yemiyo diyorum. Muhakkak sevdiği bişey vardır zorla yedir diyo. Söylemesi kolay kuru kayısı üzüm armut irmik bunlardan muhallebi yaptım yemedi. Sebze çorbası yemiyo. Tahıllı kaşık maması aldım onuda yemiyo. Ne olur kızlar bana bi akıl verin ben bunu nasıl besleyecem. Kaynanamgil desem herşeye burnunu sokuyolar yemek yerken kendi kaşıklarını çocuğun ağzına sokuyolar, yok şekerli yoğurt yedir, yok tuzlu yedir iştahı açılsın, yok efendim sen bu çocuğa bakamıyosun. Çıldırmak üzereyim. Off kusura bakmayın sizinde kafanızı ağrıttım.
Oğlum biberonu almıyor işe başlayacağım ne yapabilirim bir çok uç denedim yine yok bundan 1 ay öncesine kadar alıyordu.Çok endişeleniyorum
damlacikolata ne oldu neye üzüldün bir şey mi kaçırdım profilinde üzgün yaziyo.neyse canını sıkma arkadaşımBende cok sakinmiyorum tarhana bile verdim hatta baya yiyor. Balik agirmis gibime geldi sanki. Firinlamismiydin? Muhallebinin icine ilave edilwnlerde bence vitamini hurma incir ceviz vs.
Damlacikolata banlandigi icln profilinde oyle yaziyo canim:)damlacikolata ne oldu neye üzüldün bir şey mi kaçırdım profilinde üzgün yaziyo.neyse canını sıkma arkadaşım
Damlacikolata banlandigi icln profilinde oyle yaziyo canim:)
Sanirim whatsaptan dolayiniye banlandı?
çok teşekkür ederim yarın elime ulaşacak inşallah en kısa sürede düşüncelerimi yazıcamnet'te bende çok beğenmiştim o modeli, yorumlarını bekliyorum cnm. güle güle kullanın bebişinle, mutlu, iştahlı yemekleriniz olsun inşallah