2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Günaydın kızlar uykusuzluktan uykuda ağlamaktan perişan olduk. Gece biraz tarif lerden yazdım deftere ancak okuyabiliyorum çok sağolsun kızlar. Biz 3 gün kuralına uyuyoruz miktarlar uymasada

ben bugün holmer kids hihg tech mama sandalyesi siparişi verdim. chicco ile aynı özellikte ve daha ucuzdu. kullanınca yorumları yazarım

net'te bende çok beğenmiştim o modeli, yorumlarını bekliyorum cnm. güle güle kullanın bebişinle, mutlu, iştahlı yemekleriniz olsun inşallah

Bende cok sakinmiyorum tarhana bile verdim hatta baya yiyor. Balik agirmis gibime geldi sanki. Firinlamismiydin? Muhallebinin icine ilave edilwnlerde bence vitamini hurma incir ceviz vs.

dün dr. kontrolümüz vardı, ek gıda olarak mevve püresi (elma, armut, muz, bazen havuç), yoğurt, pirinç unu (içine azcık da irmik) muhallebi, sebze çorbası (patates, havuç, kabak, pirinç, irmik, z.yağı) verdim şimdiye kadar. Güzel de yiyor sayılır. En çok muhallebiyi sonrada elmayı sevdi bu arada.
Dr.a artık tarhana verebilir miyim dedim, yok daha erken dedi
baharatsız tarhanam var oğlum için ama bekliyorum hala bu arada benimki 25 temmuz doğumlu. Sen de doktora sormuş muydun canım tarhanayı? niye verme dedi acaba?

Slm bende temmuz annesiyim 3 temmuz doğumlu oğlum. Sizleri sürekli okuyorum yazamasamda. Hamileyken arada yazıyodum. Şimdi beyimizden fırsat bulamıyorum. Bugün bizimde kontrolümüz vardı. Çok üzgün bi şekilde eve döndüm. Paşam bir ayda sadece 250 gr almış. Ek gıdayı kabul etmiyor. Beni 3 saatte bir emiyo.ne yapıyosam hiç bişey yediremiyorum resmen ağzını kitliyo. Ne yapacağım bilemiyorm. Dr. Acilen ek gıdaya başlamanız gerekiyo dedi ben yemiyo diyorum. Muhakkak sevdiği bişey vardır zorla yedir diyo. Söylemesi kolay kuru kayısı üzüm armut irmik bunlardan muhallebi yaptım yemedi. Sebze çorbası yemiyo. Tahıllı kaşık maması aldım onuda yemiyo. Ne olur kızlar bana bi akıl verin ben bunu nasıl besleyecem. Kaynanamgil desem herşeye burnunu sokuyolar yemek yerken kendi kaşıklarını çocuğun ağzına sokuyolar, yok şekerli yoğurt yedir, yok tuzlu yedir iştahı açılsın, yok efendim sen bu çocuğa bakamıyosun. Çıldırmak üzereyim. Off kusura bakmayın sizinde kafanızı ağrıttım.

o kaynana takımı beni de çıldırtıyor

boşver onları cnm. tuza ve şekere daha hazır değil organları ayrıca büyüklere bile tuz ve şekeri hayatınızdan çıkarın diyorlar, küçücük bebeklere vermek de neyin nesi yaaa

cnm. benimki pirinç unu muhallebisini severek yiyor, onu denedin mi? (hero baby'nin elmalı yada muzlu pirinç unu)
içine kuru meyve koyma belki sade yer (inşallah). Birde açken veriyorsun değil mi?
Tahıllı kaşık maması olarak bende Hipp organik pirinçli tahız bazlı kaşık maması almıştım, benimkide beğenmedi, yüzüme tükürüyor sıpa (bende tadına baktım iğrenç bu arada) ama yulaflı olanı güzelmiş belki onu sever bende onu deniycem. Birde şu kavanoz mamalar var hipp'in organik meyveli yada sebzeli falan onları deneyebilirsin. Bende deniycem onlardan daha almadım... Gelişmeleri yaz cnm. inşallah alışır kuzucun

Whatsapp olursa bende katılmak isterim bu arada gece aglayarak uyanmaya dok huy edinmiş olabilir dedi dış falan demedi ins huy etmez sersem gibi oluyorum

Oğlum biberonu almıyor işe başlayacağım ne yapabilirim bir çok uç denedim yine yok bundan 1 ay öncesine kadar alıyordu.Çok endişeleniyorum

Oğlum biberonu almıyor işe başlayacağım ne yapabilirim bir çok uç denedim yine yok bundan 1 ay öncesine kadar alıyordu.Çok endişeleniyorum

belki geçici bir durumdur, kendini üzme. Normalde anne sütü alıyor dimi, sen yokken de kaşık maması verilebilir

Off kızlar neler konusulmus watsap olursa iyi olur banada gönderin.duygubaby arkadaşım hamile iken sana çok dua etmiştim inşallah eşinle ve oglunla her şey yolundadır.biberon benim kızımda sevmedi.kaşıkla veya suluguyla veriyorum sütü.hatta sulukla daha çok sevdi küçük olduğu için kendi tutup içebiliyor.hepinize hayırlı aksamlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…