2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İlOTE="Whiteee, post: 38457765, member: 529317"]Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?[/QUOTE]
İki uc gun yogurt vermeyerek anlayabilirsin bunu.
Alerjik bisey olsa sadece huzursuzluk yapmaz kizariklik vs de olur diye dusunuyorum ama belki gaz yapiyodur. Bi kac gun verme bakalim ne olacak

Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?
Yogurt gaz yapmis olabilir. Yogurdu mayalarkn bi cimdik seker atarsan icine gazini alir canim.

İlOTE="Whiteee, post: 38457765, member: 529317"]Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?
İki uc gun yogurt vermeyerek anlayabilirsin bunu.
Alerjik bisey olsa sadece huzursuzluk yapmaz kizariklik vs de olur diye dusunuyorum ama belki gaz yapiyodur. Bi kac gun verme bakalim ne olacak[/QUOTE]
Tamam Canim benim. Muhtemelen alerji degil, gaz olayi. Ben bugun vermedim ve cok iyiydi, keyfi kacmadi pek. Damlacikolatanin dedigi gibi bir cimdik seker atip deneyecegim birde artik..

Kizlar yaa..oglumun iki gundur ogleden sonra huzursuzlugu oluyordu. Agliuor falan, hic durmuyor. Bugun acaba yogurttan mi diye dusunmeye basladim. Ben inek sutunden yaptim yogurdu, doktor 6 aya kadar keci sutunden demisti. Acaba yogurt mu dokunuyor, var mi bu durumu yasayan?

bende inek sütünden yapıyorum cnm., öyle bir huzursuzluğu olmuyor aksine gündüzleri daha uzun uyuyor.

Bugün çok zor bi gündü kızım kaç gündür kaka yapamıyor.
Bi sürü şey denedik, çok ağladı, ıkındı ıkındı yapamadı bi türlü.. Hiç bu kadar ağlamamıştı çok canım sıkkın uyudu bakalım yarın yapar inşallah :KK43:

Bugün çok zor bi gündü kızım kaç gündür kaka yapamıyor.
Bi sürü şey denedik, çok ağladı, ıkındı ıkındı yapamadı bi türlü.. Hiç bu kadar ağlamamıştı çok canım sıkkın uyudu bakalım yarın yapar inşallah :KK43:
Benim oglum da dun 5.gundu yapmadi. Baktim baya zorlaniyor fitil ile yaptirmak zorunda laldim:KK43: rahatladi cok sukur

herkese günaydın :) ben de uzun süredir giremedim, kaldığım sayfadan itibaren okudum dün akşam bugün de yazayım dedim :)
2 hafta fellik fellik gezdik kızımla memleketlere gittik, az biraz düzenimiz vardı hepsini bozduk geldik, bi de grip ettik kızı, dün de doktora gittik boyumuz kilomuz maşallahlık yine, kan tahlili yapıldı yine, kan değerleri düşmüş bu sefer, alt seviyeye yakındı kan damlasına başlayalım dedi doktor, bu aylarda en çok değişiklik uykuda oluyomuş büyüme atağıymış biraz daha sabret kendiliğinden gircek düzene dedi, uyku düzeni kurcam diye zorlama dedi..
ek gıdaya da bayadır başlamıştık, yoğurt, meyve püreleri- suları, muhallebi, sebze çorbaları ve her öğünden sonra mutlaka su ( siz de vermeyi unutmayın kızlar çocukların içi yanıyo resmen :) bizim ölçüler biraz fazla çeyrek elma versem dişinin kovuğuna gitmez :) diş demişken üst dişi de pırtladı hatunun :) bizden de böyle işte :)
bi de mama sandalyesi almamız lazım artık ama karar veremedik, çoğu 15 kilo max. diyo bizimki şimdi 11 kilo zaten yani sağlam bi şey almamız lazım, bazen diyorum ben mama sandalyesinde mi büyüdüm, alayım bi yer sofrası hep beraber orda yiyelim :)

İyi mutlu huzurlu günler kisceler ve :KK53:uyumayan bebisler... Bisde ilk corbamizi yedik havuc patestrs baya kivamlidiyi guzel yedi:nazar: icine hangi sebzelerden ekleyecegiz

Bizimkide 3gün pirasa zeytinyağı vermeme rağmen yapmıyordu 4.gün yapti. Pirasa dene istersen ek.gıdaya başladıysan.

Benim oglum da dun 5.gundu yapmadi. Baktim baya zorlaniyor fitil ile yaptirmak zorunda laldim:KK43: rahatladi cok sukur

Sağolun kızlar çok şükür gece uykusunda gürültülü bir şekilde yaptı sonrasında acısını çıkarır gibi bezi doldurup duruyo :) rahatladım ya.. Bize aile hekimi lavman ile bağırsak düzenleyici şurup yazdı lavmanı pek beceremedik. Kayınvalidem küçük sabun parçası dedi onu da pek beceremedik. Kayısı püresi,zeytin yağı bi de su verdim.Bi de sıcak suya oturttuk hangisi işe yaradı bilmiyorum ama çok şükür duzeldi galiba :nazar:

Ek gidaya gecen arkadaslar birsey sorucam
Benimki kimi gun corbayi super yiyo kimi gun daha az. Bazen yogurda agzini kapatiyo bazen hepsini bitiriyor. Sizde de boyle mi? Takmiyorum anne sutu aldigi icin ne kadar isterse yesin diyorum, dogru mu yapiyorum bilemedim

X