2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Birde adet goren anneler ilk adetiniz nasildi sanirim bende oldum

Ben gecen ay oldum..cok uzgunum rahattim ne guzel.
Bide gece emziriyosan adet olmazsin demislerdi

Aynen benimkide oyle canim. Keyiflerine gore takiliyorlar bu minisler

biz de bugün ilk defa elma suyuyla başladık. çeyrek elmayı cam rendede rendeledim(hiç sevmedim cam rendeyi. sevibebeninkini almıştım.zor rendeleniyo). ince tülbentle süzdüm çay bardağına. neye koyacağımı bilemedim suyunu. silikon kaşıkla 5-6 kaşık verdim. daha versem içecekti ama alerji yaparsa diye veremedim. şimdi kızlar sorum şu bulaşık deterjanı olarak kendinize kullandığınızı mı kullanıyorsunuz?

bir de kızlar ben ' bebeğimin hatıra defteri' diye bir defter tutuyorum. ilk kahkahası, dönmesi, boyu , kilosu, geçirdiği hastalıklar gibi. doğduğından beri iyi ki yazmışım dedim. az önce yazdıklarımı okudum da iyi ki yazmışım dedim. şimdiden yazdıklarımı unutmuşum. Allah kısmet ederse 18. yaş gününde vermeyi düşünüyorum.

Ben Nuk un temizleyicisini kullaniyorum. 1 yasina kadar hem kiyafet hem bulasik ayri tutmayi dusunuyorum.

aynen canım bizdede durum aynı tarif ettigin gibi

slm kızlar geçmişi okuyana kadr canım çıktı bea neseki bitirdim Biz kızımla bu ara iyiyiz şükür güzel emişiyoruz ama heran gene reddetmeye başlıcak die ödüm kopuyo walla biz emersek herşey güzel uykumuz filn gece filan bir kere ya uyanıyo yada hiç uyanmıyo uyansada emer yatar inş gene reddetmeye başlamaz tam beni alıştırıyo bu uslu haline bir iki hafta hopp sonra huysuz beyza geri dönüyo dalga geçer gibi inş tekrar yapmaz en büyük korkummEk gıdya devam sebze agırlıklı olarak zaten kızım tatlı şeyleri bek sevmicek galiba sabah kahvaltılarında yanımıza oturtuyoruz babannesi reçel tattırıyo ona ögg yapıyo beyaz peynir veriyo nasıl açıo ona agzını zilli kız işte böyle bizde durumlar uzun zamandır ugramayan arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler yagmurcum ikizler nasıl

Iyilesti mi kizin canim sevindim

Adet oldum hemde 3 kez ağrım fln olmazdı çok hafif kazınma hissi gibi olurdu aynen dewam. Süt azalıyor 2-3 gun adet periyodunun ortasında ama bilmiyorum belki de tevafuk

mrb.lar güzel anneler
mama sandalyesi seçimi konusunda çok kararsız kaldım, alanlar ve alacaklar önerilerimizi paylaşalım.

Biraz araştırdım chicko'nun polly modeli çok tutuluyor gibi görünsede ikinci el satışlarında hep "çok temizdir, çocuğumuz oturmak istemedi" gibi yorumlar var (ikinci el satışlarından yorumları inceliyoum bu arada, neyin kafası varsa bende ), bu arada e-bebekte biraz inceledim chicko'yu oldukça hantal görünüyor, tepsisi falan çok büyük. Bebekler o kadar kocaman birşeyin içine korkup oturmak istemeyebilir ve çoook da büyük yer kaplar ve oradan oraya götürürülemez diye düşünüyorum

Sadece kabagi haslas v. Ezsem
Elmami karin agritirmis ?
Balkabagini cok az suda irmik yada ince bulgurla hasliyorum sonra kendi suyuyla eziyorum irmikle yapacaksan suyunu biraz fazla koy bazen yanliz yapiyorum bazen patates havuc koyuyorum. Ama sade daha guzel oluyo tadi.
Sadece kabagi haslayip ezsem versem olur dimi evet elma veriyordum bebegime karni agrir dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…