agri evlenince geçecek dediler geçmedi doğum yapınca geçer dediler yine geçmedi hep kandirmislar biziBen dün oldum fazlasıyla ağrılı ve yoğun canım önceden de ağrılı oluyodu gerçi
Aynen öyle valla ağrısız olduğumu hiç hatırlamıyorum ben bazısı hiç hissetmiyomuş ya çok özeniyorumagri evlenince geçecek dediler geçmedi doğum yapınca geçer dediler yine geçmedi hep kandirmislar bizi
Birde adet goren anneler ilk adetiniz nasildi sanirim bende oldum
Birde adet goren anneler ilk adetiniz nasildi sanirim bende oldum
Ek gidaya gecen arkadaslar birsey sorucam
Benimki kimi gun corbayi super yiyo kimi gun daha az. Bazen yogurda agzini kapatiyo bazen hepsini bitiriyor. Sizde de boyle mi? Takmiyorum anne sutu aldigi icin ne kadar isterse yesin diyorum, dogru mu yapiyorum bilemedim
Ben Nuk un temizleyicisini kullaniyorum. 1 yasina kadar hem kiyafet hem bulasik ayri tutmayi dusunuyorum.biz de bugün ilk defa elma suyuyla başladık. çeyrek elmayı cam rendede rendeledim(hiç sevmedim cam rendeyi. sevibebeninkini almıştım.zor rendeleniyo). ince tülbentle süzdüm çay bardağına. neye koyacağımı bilemedim suyunu. silikon kaşıkla 5-6 kaşık verdim. daha versem içecekti ama alerji yaparsa diye veremedim. şimdi kızlar sorum şu bulaşık deterjanı olarak kendinize kullandığınızı mı kullanıyorsunuz?
aynen canım bizdede durum aynı tarif ettigin gibiEk gidaya gecen arkadaslar birsey sorucam
Benimki kimi gun corbayi super yiyo kimi gun daha az. Bazen yogurda agzini kapatiyo bazen hepsini bitiriyor. Sizde de boyle mi? Takmiyorum anne sutu aldigi icin ne kadar isterse yesin diyorum, dogru mu yapiyorum bilemedim
bebek mağazasına baktım bulamadım ben. çanaşırı ayrı tutuyorum da bulaşığa bulamadım. başka yerlere bakım o zamanBen Nuk un temizleyicisini kullaniyorum. 1 yasina kadar hem kiyafet hem bulasik ayri tutmayi dusunuyorum.
BendeAynen öyle valla ağrısız olduğumu hiç hatırlamıyorum ben bazısı hiç hissetmiyomuş ya çok özeniyorum
geçen hafta ben de oldum gibi 6-7 gün oldu ama 1 günü hariç çok az, ağrılar sancılar aynen devam :)
ne kadar gec olursak o kadar iyiydi ama buraya kadarmışBen gecen ay oldum..cok uzgunum rahattim ne guzel.
Bide gece emziriyosan adet olmazsin demislerdi
Aynen benimkide oyle canim. Keyiflerine gore takiliyorlar bu minisler
slm kızlar geçmişi okuyana kadr canım çıktı bea neseki bitirdimBiz kızımla bu ara iyiyiz şükür güzel emişiyoruz ama heran gene reddetmeye başlıcak die ödüm kopuyo walla biz emersek herşey güzel uykumuz filn gece filan bir kere ya uyanıyo yada hiç uyanmıyo uyansada emer yatar inş gene reddetmeye başlamaz tam beni alıştırıyo bu uslu haline bir iki hafta hopp sonra huysuz beyza geri dönüyo dalga geçer gibi inş tekrar yapmaz en büyük korkumm Ek gıdya devam sebze agırlıklı olarak zaten kızım tatlı şeyleri bek sevmicek galiba sabah kahvaltılarında yanımıza oturtuyoruz babannesi reçel tattırıyo ona ögg yapıyo beyaz peynir veriyo nasıl açıo ona agzını zilli kız işte böyle bizde durumlar uzun zamandır ugramayan arkadaşlar gelmiş hoş gelmişler yagmurcum ikizler nasıl
Ben henüz bi fark göremedim canım zaten eskisi gibi sertleşmiyo ki çektikçe geliyo..Adet goren canlar sutunuz ne durumda azalma oldu mu
Sapsal etti beni yaa.. Aa bunu sevdi diyorum ertesi gun agzini yana ceviriyo. Sevindim yalniz olmadigima..aynen canım bizdede durum aynı tarif ettigin gibi
herkese günaydın :) ben de uzun süredir giremedim, kaldığım sayfadan itibaren okudum dün akşam bugün de yazayım dedim :)
2 hafta fellik fellik gezdik kızımla memleketlere gittik, az biraz düzenimiz vardı hepsini bozduk geldik, bi de grip ettik kızı, dün de doktora gittik boyumuz kilomuz maşallahlık yine, kan tahlili yapıldı yine, kan değerleri düşmüş bu sefer, alt seviyeye yakındı kan damlasına başlayalım dedi doktor, bu aylarda en çok değişiklik uykuda oluyomuş büyüme atağıymış biraz daha sabret kendiliğinden gircek düzene dedi, uyku düzeni kurcam diye zorlama dedi..
ek gıdaya da bayadır başlamıştık, yoğurt, meyve püreleri- suları, muhallebi, sebze çorbaları ve her öğünden sonra mutlaka su ( siz de vermeyi unutmayın kızlar çocukların içi yanıyo resmen :) bizim ölçüler biraz fazla çeyrek elma versem dişinin kovuğuna gitmez :) diş demişken üst dişi de pırtladı hatunun :) bizden de böyle işte :)
bi de mama sandalyesi almamız lazım artık ama karar veremedik, çoğu 15 kilo max. diyo bizimki şimdi 11 kilo zaten yani sağlam bi şey almamız lazım, bazen diyorum ben mama sandalyesinde mi büyüdüm, alayım bi yer sofrası hep beraber orda yiyelim :)
Sadece kabagi haslayip ezsem versem olur dimi evet elma veriyordum bebegime karni agrir dedilerElmami karin agritirmis ?
Balkabagini cok az suda irmik yada ince bulgurla hasliyorum sonra kendi suyuyla eziyorum irmikle yapacaksan suyunu biraz fazla koy bazen yanliz yapiyorum bazen patates havuc koyuyorum. Ama sade daha guzel oluyo tadi.