Bendede aynisi var ama dr okyanus suyuyla temizle dedi bunun icin ilac veremem cok kucuk dedi sen bilirsin yinede icin rahatlasin gotur istersenKizlar gunaydin...
Oglumun burnu akiyor tikaniyor..baska bi hastalik belirtisi yok ates oksuruk vs. Naptiysam tam temizleyemiyorum burnunu. Napayim doktorami gotureyim?
Serum fizyolojik kullaniyorum ama pek ise yaradigi soylenemez. Sende ise yariyormu? Ay valla sasirdim napcamiBn
Bendede aynisi var ama dr okyanus suyuyla temizle dedi bunun icin ilac veremem cok kucuk dedi sen bilirsin yinede icin rahatlasin gotur istersen
Hosgeldin canim.Gunaydinlar.ben yeni.katildim araniza masilsiniz
Kullandıktan sonra burnunu temizliyor musun peki?Serum fizyolojik kullaniyorum ama pek ise yaradigi soylenemez. Sende ise yariyormu? Ay valla sasirdim napcami
Hoşgeldin canım.Gunaydinlar.ben yeni.katildim araniza masilsiniz
Günaydin hosgeldinn :)Gunaydinlar.ben yeni.katildim araniza masilsiniz
Yani pasa beyin izin verdigi kadar temizliyorum. Durmuyor ki elimin altinda ciglik ciglik..Kullandıktan sonra burnunu temizliyor musun peki?
Hg canim..Gunaydinlar.ben yeni.katildim araniza masilsiniz
Yani pasa beyin izin verdigi kadar temizliyorum. Durmuyor ki elimin altinda ciglik ciglik..
Gunaydin canlar....ve uyumayan canavar bebisleruyumasalar bile cok enerjikler massss... Biz sabah etik yine yarim saatte bi saatte uyandi aglayarak uyanmalar...
Muhallebi yaptim mamayla yine oyy cok güzel dedi acken vermek cok etkili gercekten[/QUOTE
Canim mamayla olcusu nasil yapiliyor tarif eder misin?
Veriyorum veriyorum vermezmiyim gece yatarken mama yapıyorum onun dışındada öglenleri sebze çorbası 5 gibi yoğurt aç bırakmıyorum süreklide. Meme teklif ediyorum bugün biraz daha iyi gibiCanimm yaa seni cok iyi anliyorum; bir donem benim ki de emmedi kafayi yiyecek gibiydim, cocuk ac biliyorum ama istemiyordu. Simdi fena degil ama gunu gunune de uymuuor. Biz ek gidaya basladik; siz gectiniz mi? Hani fiuorum gectiyseniz en son gece mmasi yada sutunu uyumadan once kasikla sagip versen. Ben cok verdim almadigi zamanlarda sagip kasikla da..
Canim nasil yapiyorsun? Tarifini verseneGunaydin canlar....ve uyumayan canavar bebisleruyumasalar bile cok enerjikler massss... Biz sabah etik yine yarim saatte bi saatte uyandi aglayarak uyanmalar...
Muhallebi yaptim mamayla yine oyy cok güzel dedi acken vermek cok etkili gercekten
Ay valla insallh boyle atlatiriz canim bende korkuyorum oksurukten.Ins hemen gever oksuruge cevirmeden canim huzursuzlugu burun tikanikligindandir.. Bide mukus yesile donmedikce korkmak gerekmiyo diye biliyorum
Ay valla insallh boyle atlatiriz canim bende korkuyorum oksurukten.
Mama ile muhallebi nasil yani ben aksamlari degisik muhallebiler yapiyorum irmikli meyveli yulaf hnlu prkmezli falan seninki nasil canim
Boyle esleri olanlar cok sansli canim masss size... Hic esimin bakip benim uyudugum olmadiHerkes gibi kabus gibi bir gece geçirdim yine . Birde fena grip olmuşum dişlerime kadar her yerim ağrıyor uyumayınca da çok zor oldu. Sabah saat 7 de artık seni diğer odaya götüreceğim orada kendi kendine ağla dedim ( tabiki bırakmayacaktım ,eşim kalksın alsın diye söyledim ) , hemen eşim kalktı aldı gitti 7 den sonra biraz uyudum da kendime geldim .