2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Bn
Kizlar gunaydin...
Oglumun burnu akiyor tikaniyor..baska bi hastalik belirtisi yok ates oksuruk vs. Naptiysam tam temizleyemiyorum burnunu. Napayim doktorami gotureyim?
Bendede aynisi var ama dr okyanus suyuyla temizle dedi bunun icin ilac veremem cok kucuk dedi sen bilirsin yinede icin rahatlasin gotur istersen

Gunaydin canlar....ve uyumayan canavar bebisler uyumasalar bile cok enerjikler massss... Biz sabah etik yine yarim saatte bi saatte uyandi aglayarak uyanmalar...

Muhallebi yaptim mamayla yine oyy cok güzel dedi acken vermek cok etkili gercekten

Veriyorum veriyorum vermezmiyim gece yatarken mama yapıyorum onun dışındada öglenleri sebze çorbası 5 gibi yoğurt aç bırakmıyorum süreklide. Meme teklif ediyorum bugün biraz daha iyi gibi

Ca
Gunaydin canlar....ve uyumayan canavar bebisler uyumasalar bile cok enerjikler massss... Biz sabah etik yine yarim saatte bi saatte uyandi aglayarak uyanmalar...

Muhallebi yaptim mamayla yine oyy cok güzel dedi acken vermek cok etkili gercekten
Canim nasil yapiyorsun? Tarifini versene

Ins hemen gever oksuruge cevirmeden canim huzursuzlugu burun tikanikligindandir.. Bide mukus yesile donmedikce korkmak gerekmiyo diye biliyorum
Ay valla insallh boyle atlatiriz canim bende korkuyorum oksurukten.
Mama ile muhallebi nasil yani ben aksamlari degisik muhallebiler yapiyorum irmikli meyveli yulaf hnlu prkmezli falan seninki nasil canim

Muhallebiyi ilk dun yaptim sade olarak basladim su ile degilde mama katarak yaptim 75cc ye iki olcek mama bir tatli kasigi piric unuyla yaptim ...evde mama vardi kulanmiyordum böyle degerlendirdim

Herkes gibi kabus gibi bir gece geçirdim yine . Birde fena grip olmuşum dişlerime kadar her yerim ağrıyor uyumayınca da çok zor oldu. Sabah saat 7 de artık seni diğer odaya götüreceğim orada kendi kendine ağla dedim ( tabiki bırakmayacaktım ,eşim kalksın alsın diye söyledim ) , hemen eşim kalktı aldı gitti 7 den sonra biraz uyudum da kendime geldim .

Selam kızlar ek gıda vermeye başladıktan sonra kaka durumu değişti mi sizde de? Kızım artık baya katı yapıyo yaparken zorlandığını falan da fark etmedim normal mi acaba?

Boyle esleri olanlar cok sansli canim masss size... Hic esimin bakip benim uyudugum olmadi o bakarken ya yemek yapıyorum ya temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…