2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Boyle esleri olanlar cok sansli canim masss size... Hic esimin bakip benim uyudugum olmadi o bakarken ya yemek yapıyorum ya temizlik
Dünyayı dar et o zaman ona :) lafa gelince benimde çocuğum demiyorlar mı ? O zaman bakacaklar , bakmalılar. İnsanız canım bizde ben mesela uykuya o kadar düşkün bir insanımdır ki normalde , uykusuzluk asla tahammül edebileceğim şeylerden değilken oğlum sayesinde onu da öğrendim ama şimdi hastayım birde dişim ağrıyor ki fena . Gribim geçsin doktora gideceğim fış fış bakmaz şimdi bana diş doktoru :)

Yani pasa beyin izin verdigi kadar temizliyorum. Durmuyor ki elimin altinda ciglik ciglik..
Canim benim kizin burnu resmen akiyo aspiratorle temizliyom oksuruk ates olnadikca goturmicem surekli en ufak seyde doktordayiz zaten doktorda bisey yok dedi ne bilim burnu surekli boyle olunca bnde tedirgin olmustum

Çocuklarınızda hastalık belirtisi olanlar bol bol ıhlamur , nane limon için sütünüzden geçsin birde portakal suyu için bolca . Biz bronşiti yeni atlatıyoruz şuruplarla çok zor bir durum gerçekten inşallah o noktaya gelmez sizin yavrularda

Bir hafta oldu biz baslayali 8,9kasik kaka kivami ve kokusu değişmeye başladı

Bizim cok az bi kati oldu o kadar baska bi degisiklik yok.

Biz de basladigimizdan beri her gun yapmiyor ve daha kati yapiyor.dedigin gbi zorlanma falan olmayinca takmiyorum

Bende iki aksamdir muhallebi veriyorum
Kuru kayisi ve elmadan yaptim simdilik.
Gayet guzel yedi minigim:)

Sağolun kızlar bizimki öncekinden baya katı sanki.. evlimutlu dediğin gibi her gün yapmayadabiliyo..
Muhallebiyi bi kez sade denedim bi kez de irmikli pekmezli yemedi belki tok anına denk geldi bilemiyorum sadesi de pek tatsız zaten ben de yemem onu :) elmalı yaptım derken püresini mi kattın canım?

Canim benim kizin burnu resmen akiyo aspiratorle temizliyom oksuruk ates olnadikca goturmicem surekli en ufak seyde doktordayiz zaten doktorda bisey yok dedi ne bilim burnu surekli boyle olunca bnde tedirgin olmustum
Aynen valla benim oglanin burnuda resmen akiyo temizletmiyorda rahatca o da kendisini rahatsiz ediyo. Ne bikim iste iyicr kotulesmesjn diye korktum bende

Ohooo herkes ek gıdaya başlamış maşallah tarifleri atayim hafızama da ben de yaparım sonra

YYa bu konu sahibi nerde acep? Bilen var mı,, ben mi kaçırdım konuşuldu mu

Isten yorgun geliyorum falan falan falan dio biz evde plunca tum gin yatiyoruz saniyo ve butun islerin yemegin parmak şıklatmayla olduğunu saniyo.. Dun gece lavaboya gittim oglan aglio sussun diye yattigi yerden ninni soyluo bende uyumayi severdim ama geçmiş zaman artık

Ay dis agrisi fenaa geçmiş olsun canım

Canim.oksurugu ne durumda bizim.oksuruk gecti gibi ama hirilti var bogazinda hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…