Bizdede var ayni durum ama bizimki uyurkende agliyo sanki bir yeri agriyo gibi uyutamiyorum aglayarak uyaniyo gece sik sik gecte uyuyo dr goturdum biseyide yok agri kesici fitil verdi paranox ve bitkisel cay almadim biseyi yoksa ne gerek var ilaca bu arada 4 ay 15 gunluk bizimde 10 gundur boyleS.a herkese hasta olan bebislere acil şifalar kizim 1 haftadır gece geç uyuyor ve sürekli aglayarak uyaniyo ama icli icli ağlıyor sanki dayak yemişbı yeri ağrısa
diyorum uyumadan cok neşeli oluyo bu durumu yaşayan varmi kizim 4ay 12 günlük herkese mutlu aksamlar
Bizdede var ayni durum ama bizimki uyurkende agliyo sanki bir yeri agriyo gibi uyutamiyorum aglayarak uyaniyo gece sik sik gecte uyuyo dr goturdum biseyide yok agri kesici fitil verdi paranox ve bitkisel cay almadim biseyi yoksa ne gerek var ilaca bu arada 4 ay 15 gunluk bizimde 10 gundur boyle
Kan damlasina baslamadim daha korkudan biz asidan beri boyleyizKan damlasi kullaniyonmu canim bu dediklerin bizde kan damlasi kullanmaya baslaginca basladi biraktim cocuk duzeldi ardan 10 gun gecti kullandim yine huysuzlandi tamamen kestim
sımdı kan damlasını kulanmıyırmusunuzKan damlasi kullaniyonmu canim bu dediklerin bizde kan damlasi kullanmaya baslaginca basladi biraktim cocuk duzeldi ardan 10 gun gecti kullandim yine huysuzlandi tamamen kestim
Ben kullanmiyom biraktim 1 aya yakin kullandim kizimda kabizlik basladi bide cok huzursuzlasti biraktimsımdı kan damlasını kulanmıyırmusunuz
Kan damlasina baslamadim daha korkudan biz asidan beri boyleyiz
Aynen beni anlattin hicraaanUyku duzen. y bozuldu bir haftadır lgece 1den önce uyumuyor zorla uyutuyorum yarim satte bir saatte bir uyuyaniyor yeni doğan zamanlari gibi birlikte yatalım istiyor meme her an burnunun divinde olsun istiyor cucuk... yerine koydugum an uyaniyo... Yanima alsam kipirdayamiyorum her yerim tutuluo ne olacak böyle bilmiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi
Kizlarr ben mama sandalyesi aldim baby max tum ozellikler var gayet guzelmis. Oglusumda cok sevdi.
Bu arada bebisleri hala yaninizdami yatiriyorsunuz odasina yatiran varMi? Ben gecirsem diyorum tabi sutekli bakicm odasinda cekyatim var orda yatarim bi sure. Oglum 5 ay 14 gunluk.
Uyku duzenimiz bozuldu bir haftadır lgece 1den önce uyumuyor zorla uyutuyorum yarim satte bir saatte bir uyuyaniyor yeni doğan zamanlari gibi birlikte yatalım istiyor meme her an burnunun divinde olsun istiyor cucuk... yerine koydugum an uyaniyo... Yanima alsam kipirdayamiyorum her yerim tutuluo ne olacak böyle bilmiyorum çok yorgun hissediyorum kendimi
ilk oğlum 45 günlükten beri ayrı yatıyor odasında ama Ege'yi ayıramıyoruz maalesef abisini rahatsız etmesin gece diye. büyük ihtimalle yaza yani yaşına kadar yanımızda olur. 2. bir çocuk odası yapabilcek odam olsa hiç durmam şimdiye kadar çoktan ayırırdım
Ins gecici bi donemdir buyime aragidir ne bilim distendir.. Ama gecsin ne olur tam uyansa oyun falan.oynariz ama oda yok gözü kapalı mız mız mız... Bu sabah gözü kapalı ağlıyor saat 7 kaldirdim uyandirdim sustu pirt pirt yapti tekrar uyudu uyurken niye pirtlatamiyor bu yüzden mı oluyor bilmiomAynen beni anlattin hicraaan
Dun gece yorgunum guzel uyusun diye irmikli
muhallebi yaptim sonuc hic degismedi yine birlikte yattik
Hic uyumamak daha.mi.iyi bilmem böyle yarim yamalak uyuyunca daha fena oluyorum ben kamyon carpmis gibi... Bir gece deliksiz uyusam.beni bir yıl idare ederoff aynı bizi anlatmışsın 1 saat kucağımda emzirip yatırdığım oluyor , yatırdığım gibi de uyanıyor. mahvoldum kaç gündür
Canim bende dr sormadan başladım ama biskuvi vermiyorum... Ve sadece tadimlik veriyorum... Yogurt meyve puresi.meyve suyu muhallebi sebze puresi corba olarak veriyorum. Daha muhallebideyiz... Sen biskuviyi nasil verion kendin mi yaptin hazir miBen Dr sormadan kendim ek gıda olarak günde en fazla iki veya üç kere bebek bisküvisne başladım sütüm var ama kızım emmiyo üç saatte bir alıyo oda 6 dk yok bile aç ama inatlasmiyorum die benimde burnundan geliyo gece gündüz yalandan mizmizlaniyo oyun istiyo uykuya gelince yk kendi ne zaman isterse şimdi 5 bay i geçti 6 ay olana kadar bisküvi veriyim sonra ek gıdalara b cassliyim zaten uyumadan önce yine emiyo emzik kulllanmadim için dişleri gidisiyo göğsüne sıkıyor sizce yontemim dogrumu