2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451

Fitil vermiştim,(yarım)fayda etmedi,gündüz uykusunu uyuyor,gece de iyi ama uyanık olduğu zamanlarda devamlı huzursuz

Canim bu durumu asmak icin urkutmeden insanlar arasina sokmak gerekiyor. Mesela benimki anneme gittigimde bile tedirgin oluuordu, ben bu yuzden hergun goturmeye basladim ve simdi alisti. Allahtan bakicimiz dogdugundan beri bizimle ve ona alisma problemi olmadi. Ama ilk defa gordugumuz insanlar arasinda cok huzursuz oluyor; dudagini buzup soyleniyoo..

Bizde gaz sorunu ve makat catlagi sorunu epey yasadik biri bitmeden biri basladi yakinda ek gida savasina da gireriz bakalım bizi daha ne gibi serüvenler bekliyor:):):):):)
Çok geçmiş olsun,kolik vardı bizde de,hayırlısı bakalım anne olmak zor iş:)

Cani
Fitil vermiştim,(yarım)fayda etmedi,gündüz uykusunu uyuyor,gece de iyi ama uyanık olduğu zamanlarda devamlı huzursuz
Asidan degil ama baska sebepten olabilir bence. Asinin etkisi en fazla 3 gun suruyormus. Her hafta hatta her iki gunde bir huylari degisiyor; mesela benimki cok guzel oynardi halisinda simdi birakinca hemen mizildaniyo..insanlardan huzursuz oluyor bu siralarda, dis vs problemleri de bu aylarda basliyor zaten..bu yuzden bence hasta oldugunu dusunmuyorsan bosu bosuna ilac verme kuzuna. Emin olmak icin bir doktora da gosterebilirsin belki..

Diş diye düşünerek ağrısı azalsın,acı çekmesin diye vermiştim,muayenemizi de aşıdan önce olmuştuk,bir sorun yoktu,elinde yakalıdığı oyuncağı istediği gşbi ağzına götüremiyır ona ağlıyor.bir anormallik göremiyorum sağlık durumunda..

Bugün sutumu sagdim içine pekmezli karıştırdım azcık yedi benden başka bişey yemiyo bence biz ek gıdaya geçemicez gibi amaaannn hersey sorun bizde uykusu biraz düzeldi gibi oda inş bozulmaz kızımın boyu bir ayda hiç uzamamis kilosu da çok az almış az emdi bu ay ama boyu aynı duruyo normal mi acaba

Bi Bizde oyleydik canim bebek arabasin da bile agliyodu bende yalnizim burda kimsem yok kimsular var da bi kisiyle samimiyim o da memleketinden gelince ben yadirgar zannediyordum gulup oynadi onun kucaginda saatlerce duruyo hatta bazen yorgun kirgin oldugum zaman ya onu cagiriyom ya da o ben ona gidiyom yarim saat bile ustumden gidunce rahatliyo birinde ama diger komsulari gorunce basiyo cigligi zilli disari konusunda da bikac kez aglamisti hattabikac kez daha cikinca alisti artik simdi tepki vermiyo ben bide hafta sonu esim ekmek almaya gidince verdim eline insana alissin diye artikbsorun cikarmiyo sende oyle yap ben soguk bile olsa yolluyom sapkasuni falan takiyom

Aklinizda olsun kizlar. Pekmezi sut yogurt gibi seylerle karistirdiginizda hic bi etkisi kalmiyomus.sadece tatlandirmis oluyosunuz karistirdiginiz seyi

Evli mutlu bilgin için çok sağol ben kendimde kan ilacı kullanıyorum Dr o kadar çok söyledi unutmuşum hatirlatman çok iyi oldu pekmezi bende sevmiyorum sade de vermek istemedim midesi bulunmasın die

Kizim iki uc gundur bana yapisti kaldi resmen butun gun yapisik ikiz gibiyiz hadi kucak da dursa neyse kucagimda da mizmizlaniyo ne yerde ne anakucaginda durmuyo resmen yorgun dusuyom aksam yataga onceden anakucagina koyardim savahdan aksama kadar dursa sesi cikmazdi noldu ya boyle

[QUOTEgelmiştir vi 35, post: 37997870, member: 524595"]Kizim iki uc gundur bana yapisti kaldi resmen butun gun yapisik ikiz gibiyiz hadi kucak da dursa neyse kucagimda da mizmizlaniyo ne yerde ne anakucaginda durmuyo resmen yorgun dusuyom aksam yataga onceden anakucagina koyardim savahdan aksama kadar dursa sesi cikmazdi noldu ya boyle [/QUOTE] oku belki rahatlar
Nazar gelmisti

Canım çok sağol araştırdığın için allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…