2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
off hicran bebiş fenaa bi kucak manyağı oldu sadece kucakta akşama kadar pış pışş 8 aylık doğdu ağzı minnacıktı benim de göğüs ucum yoktu emzirmekte sıkıntı çektim sonra sağdım verdim bberona alıştı neredeyse hiç emmedi, sütüm bitti bitecek derken bi makine kiraladım şu bebek emmesini taklit eden hastane tipi bişi 1 hafta oldu işte bide süt artırıcı şeyler içiyorum ki çoğalsın diye ama günde 100 cc bile çıkmıyor ::KK43: dr. 3 gün evvel ek gıdalara geç elma armut havuç suyu ver muhallebi ve çorbalara başla dedi başladık bu gün düne göre daha az muhallebi devam maması ve çorba yaptım onlarıda çok az yedi artık delirmeye ramak kaldı... :KK34:

hoş geldin inş yaşamış yaşayacağın en kötü şeyler bunlardır son olmuş olsun inş.. şimdi bebiş nasıl peki benim ki 8 aylık oldu ve hala sıkıntısını çekiyorum gelişmelerinde 1 ay geriden geliyor, senin kız mı erkek mi bilmiyorum ama bıdık ne alem de..

canım öğrenir paylaşırsan sevinirim :) site güzelmiş üye oldum ama tam anlamıyla bakamadım maalesef fakat oradaki bi tariften çorba yaptım güzel oldu :)
Canim bebisin gelisimi nasil dr dediyse gec ek gidaya bide sut artiricibi damla varmis onuda deneyebilirsin ins artar ama cok stres yapma elimizden.geleni yapiyoruz uzme uzuldukce azalir sutun

Maş
Kislaaaaarrrrrrrr mujdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :):):):):):):):):):):):):)oglusumun alt disleri cikmis :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bugun 4aylik olduk biraz aceleciyizzzz
Maşallah,kaç günde çıktı acaba?oğlumun da damağı çok kaşınıyor ama damakta beyazlıktan başka birşey yok,salyası çok fazla,biraz huysuz(belki aşıdan ötürü)

Maş

Maşallah,kaç günde çıktı acaba?oğlumun da damağı çok kaşınıyor ama damakta beyazlıktan başka birşey yok,salyası çok fazla,biraz huysuz(belki aşıdan ötürü)
Sagol canim valla uzun zamandır herseyi agzina almaya calisiyordu ellerimize bile bi saldirisi var ki damagi beyazdi salyasi akiyor ama cok degil ins hepsi kolayca cikar...

Kizlar ben size sey sorucaktim bebekleribiz kakasi hic beline hic cikiyor mu yada bacagina filan bezinden mi diyorum ama prima kullaniyorum ilk 3 ay piremium u kulladim simdi yesil pakete gectim cok ta sivi degil kivamli da kakasi siz ne kullaniuosunz bez
Bende prima premium care kullanıyorum, bezin yarısından çoğu boşken kakayı belden çıkarmak ayrı bir yetenek işi sanırım,şimdilerde zaten bezini zor bağlıyorum,kaçıyor elimden:)

Hepinize tesekkur ederım bebeğim erkek çok şükür zor gunler geçti inşaallah şuan haftaya 6 aylık olucaz gazımız çok kusmamız var bıde kakasını ben fitille yaptırıyorum kilo alımı guzel bastan memeyı tutmadı 2 ay sağarak verdım tuttu emiyo

X