2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Hepinize tesekkur ederım bebeğim erkek çok şükür zor gunler geçti inşaallah şuan haftaya 6 aylık olucaz gazımız çok kusmamız var bıde kakasını ben fitille yaptırıyorum kilo alımı guzel bastan memeyı tutmadı 2 ay sağarak verdım tuttu emiyo
Bide çok ağlıyo diye dr böbrek filmi istedi 2 tane taş varmış böbreğinde tedavi edilmesi gerekiyomuş aranızda varmı böyle bir durumla karşılasan yada duyan bilgi verrirseniz çok sevinirim

Bide çok ağlıyo diye dr böbrek filmi istedi 2 tane taş varmış böbreğinde tedavi edilmesi gerekiyomuş aranızda varmı böyle bir durumla karşılasan yada duyan bilgi verrirseniz çok sevinirim
Merhaba benim de 17 temmuz dogumlu bi oglum var, benim oglumda cok agliyo ama hep kolik denildi hic bir yerine bakilmadan, gecen gun cok yakin arkadasimin yigenine de cok agliyo diye bakmislar iki bobregi de doluymus 6mm olmus seninki kac mm ?eger kucuk olursa ilacla tedavi oluyormus ama arkadasimin yigeninki cok buyumus bu arada yigeni 8 aylik ankaraya goturduler iki secenek sunmuslar ya lazerle girip alio cikacaklar yada parcalayacaklarmis parcalayinca 1 ay icinde idrariyla kendi atacakmis neye karar verdiler bilmiyorum. Ama bunlari duyunca benim de icimde bi suphe olustu hep gaz diyorum simdi dise yoruyorum ama bi baktiricam bende cunku benim oglumda cok agliyo. Bende sana sunu sorabilir miyim aglamalri nasildi mesela benim oglum altini kapatirken agliyo acik kalamk istiyo, kiyaget degistirmek istemiyo kucakta bi sorun yok kucak istiyo seninki nasildi acaba yazar misin

Ins canim sagol... Bizde dis bulguru deniyor canim ben 6ay cikarir bi kac sonra yaparim baharda diyordum bakalim daha karar vermedim :):)
Gözünüz Aydın canım ateş falan yaptı mı diş çıkarırken çok huzursuz olur diyorlar ? Bu arada diş bulgurunu bizim komşu 1 sene sonra yaptı çocuk ayaklansın rahat hareket edeyim diye benim de aklıma yattı valla birde dişini ilk gören hediye alırmış :)

Gözünüz Aydın canım ateş falan yaptı mı diş çıkarırken çok huzursuz olur diyorlar ? Bu arada diş bulgurunu bizim komşu 1 sene sonra yaptı çocuk ayaklansın rahat hareket edeyim diye benim de aklıma yattı valla birde dişini ilk gören hediye alırmış :)
Bende öyle düşünüyorum belki yaza doğru yaparım:):):) anne babasindan haric ilk.goren mi bizim babamiz gordu ilk :):):)

Ates olmadi ama cok huzursuz oldu surekli.mizmiz surekli aglamakli

X