2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
firarperest firarperest
Alinti yapinca karisiyo boyle yazayim:)
O cigliklari hic sorma, uzun hava modundayiz surekli:KK66:

Donme konusuni bi de tam oturtamadik:) dun utu yaparken yere koydum oglumu oyuncaklari da biraz uzagina, 15dakika falan ugrasti döndü ama kolunu kurtaramadi alttan, bagirmaya basladi, cok tatli oluyolar cabalarken yaa.
Bizimkinin ayak yeme huyu cikti son gunlerde. Ayagini agzina sokuyo:)

Bu arada evet kilo alimlari azalacakmis. Saglik ocagi bizi de 6.ay ası icn cagirdi, 5.ayda kontrol yok.
Ben her ay cocuk doktoruna goturuyorum. Cumartesi randevumuz, ek gida konusunda ne diyecek merak ediyorum, daha baslamadik.
Evet dönerken çok tatlı oluyorlar dün videoya çektim zaten iyi oldu.Bizim kız ayağına geçmedi henüz ama eline ne geçirse ağzına sokuyo_Oyuncaklarını parcalarcasina ısırıyor.Bizim belli bi doktorumuz yok malesef gerekirse gelirsiniz her ay gelmeyin dedi bi tanesi. Devlet hastanesinden bahsediyorum bu arada.Özel hastane yok ilçede.Bilgilerini paylasirsan çok sevinirim canım o yüzden..

bayanlar uzun zamandı giremiyordum şimdi girdiğim de sizlerin bu 5 ay muhabbetinden sonra çok tuhaf hissettim, ben ayın sonun da doğuracaktım siz ayın başın da.. erken doğum riski olmuştu bende o zaman hastane de yatarken sizin doğurduğunuzu görmüştüm zaten fazla geçmedi 3 temmuz da da ben doğurdum şimdi 5 ay diye duyun ca zaman su gibi geçmiş hiç fark edemedim bile çok tuhaf geldi bir an..

Aynen öyle zaman su gibi geçmiş ben hala bazen ben anne mi oldum şimdi diyorum kendi kendime :anneadayı:

Evet dönerken çok tatlı oluyorlar dün videoya çektim zaten iyi oldu.Bizim kız ayağına geçmedi henüz ama eline ne geçirse ağzına sokuyo_Oyuncaklarını parcalarcasina ısırıyor.Bizim belli bi doktorumuz yok malesef gerekirse gelirsiniz her ay gelmeyin dedi bi tanesi. Devlet hastanesinden bahsediyorum bu arada.Özel hastane yok ilçede.Bilgilerini paylasirsan çok sevinirim canım o yüzden..

Aynen öyle zaman su gibi geçmiş ben hala bazen ben anne mi oldum şimdi diyorum kendi kendime :anneadayı:
Damaklari cok kasiniyo artik herhalde biz de ayni durumdayiz yakalarsa benim ellerimi de hirsla yiyo:)
Bizim bulundugumuz ilcede de ozel yok canim, yarim saatlik uzaklikta baska bi ilceye gidiyoruz aylik. Tamam insallah doktordan gelince yazarim soylediklerini ve sorduklarimi :)

Damaklari cok kasiniyo artik herhalde biz de ayni durumdayiz yakalarsa benim ellerimi de hirsla yiyo:)
Bizim bulundugumuz ilcede de ozel yok canim, yarim saatlik uzaklikta baska bi ilceye gidiyoruz aylik. Tamam insallah doktordan gelince yazarim soylediklerini ve sorduklarimi :)
Çok sağol canım.. Bu arada bebeğin emdikten sonra kusuyo mu? Benim kızım her emmeden sonra 3-4kez kusuyodur sanırım böyle bazen çökelek şeklinde bazen süt halinde..Bu kusmalar ne zaman bitecek acaba?

Çok sağol canım.. Bu arada bebeğin emdikten sonra kusuyo mu? Benim kızım her emmeden sonra 3-4kez kusuyodur sanırım böyle bazen çökelek şeklinde bazen süt halinde..Bu kusmalar ne zaman bitecek acaba?
Eskiye oranla daha azalsa da kusuyo hala peynir kivaminda:) bazen de elini agzina cok sokuyor, ögüre ögüre zorla kusturuyo kendini. Ne zaman bitecek hic bilmiyorum:)

Eskiye oranla daha azalsa da kusuyo hala peynir kivaminda:) bazen de elini agzina cok sokuyor, ögüre ögüre zorla kusturuyo kendini. Ne zaman bitecek hic bilmiyorum:)
Ya bazen çok kusuyor sanki dediğin gibi kendini de kusturuyo ayrica. Sağlık ocağı normal diyo inşallah biter yakın zamanda..

Benimki de oyle gunde kac kez hem onun hem kendi kiyafetimi degistiriyorum 8 aya kadar olur dedi doktorumuz her emzirmeden sonra 1 yemek kasigi kadar fazlasi atmasi normal dedi cokelik gibi olana da buyukler yariyo diyo insallah oyledir

Kizlar ben size sey sorucaktim bebekleribiz kakasi hic beline hic cikiyor mu yada bacagina filan bezinden mi diyorum ama prima kullaniyorum ilk 3 ay piremium u kulladim simdi yesil pakete gectim cok ta sivi degil kivamli da kakasi siz ne kullaniuosunz bez

Cnm bende prima kullanıyorum ama bence markayla ilgisi yok benim kızda cok gazli yaparsa yada kucağımda. Falan yaparsa beline çıkıyor :) haftada bikac kez oluyor :KK66: ablam baska marka kullanıyor ondada oluyor

Benimki de oyle gunde kac kez hem onun hem kendi kiyafetimi degistiriyorum 8 aya kadar olur dedi doktorumuz her emzirmeden sonra 1 yemek kasigi kadar fazlasi atmasi normal dedi cokelik gibi olana da buyukler yariyo diyo insallah oyledir

Ya bizimki bazen bir yemek kaşığından da fazla kusuyodur reflüden korkuyorum ben inşallah öyle bi şey yoktur.

Kizlar ben size sey sorucaktim bebekleribiz kakasi hic beline hic cikiyor mu yada bacagina filan bezinden mi diyorum ama prima kullaniyorum ilk 3 ay piremium u kulladim simdi yesil pakete gectim cok ta sivi degil kivamli da kakasi siz ne kullaniuosunz bez

Önceden beline çıkıyordu gazla birlikte yaptığında oluyor sanırım şimdi arada bacaklarının yanından çıkıyo ben bimin bezini kullanıyorum memnunum bezle alakalı değil bence.

@firarpetest
Cnm benim kızda öyle cok kusuyo eskiye göre azaldı ama hala kusuyo çay kasığı kadar değil belki bazen kepçe kadar:) doktora dedim reflu olabilir önemli bisey değil basını yüksekte tutun dedi kv de kusan cocuk iyidir yarıyor demek ki diyo insallah yakında gecer:KK66:

Slmmmmmmm guzel annislerrrr bi sure giremedim simdi burdayim bugun tam 4aylik olduk:nazar: cok sukur bu aralar pek huysuzuz asimizda pzt gunu

Bez konuşulmuş bebde prima aktif bebek kullanıyorum 4numaraya gectim uzun zaman 4 numara kullanırız gibi geliyor... gazli yapinca beline cikiyor ... Denemedim ama bezi belinin ordan bir cm iceri katlayip baglayinca cikmiyomus denemek lazim

Canim senin 2 yada 3.bebegin miydi yurtdisinda yasiyodun o sen miydinn
yok hayatım ben istanbuldayım...
In

Bence yok türkiyede cunku haziran anneleri topiginde bahsedilmis yurtdisindan getirtiyorlar.

yaa acaba hangisi adını sanını bilen varmı acaba?

huggies kullanıyorum çok memenunum ayrıca bek bandı var ve bariyerleri de var tavsiye ederim.. molfix ve bim hriç tüm bezleri denedim bu arada..

http://www.gurmebebek.com/ kızlar bu sayfayı şimdi gördüm sanırım güzel bi sayfa hemen paylaşmak istedim sizinle fikir olabilir..

bu arada hicran 3.5 aydan sonra nasılsın :)

canım bez küçük geliyordur artık benimde oluyordu.molfix kullanıyoruz 4 numaraya geçtik.çok memnunum.doğduğundan beri molfix kullanıyorum hiç pisik yapmadı.

X