Genetik bencede canim.esimi bilmiyorum ama bende 5aylikkeb cikarmusimBu diş çıkarma olayında,biraz da genetik faktör var sanırım,siz yada babası da acaba erken mi diş çıkardı?ben sordum ama hatırlamıyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik bencede canim.esimi bilmiyorum ama bende 5aylikkeb cikarmusimBu diş çıkarma olayında,biraz da genetik faktör var sanırım,siz yada babası da acaba erken mi diş çıkardı?ben sordum ama hatırlamıyorlar
Babasının hediye alması lazım o zaman bana bir kaç kişi de fenalık öğretti sen görsen bile çaktırma ilk görene aldır hediyeyi dedilerBende öyle düşünüyorum belki yaza doğru yaparım:):):) anne babasindan haric ilk.goren mi bizim babamiz gordu ilk :):):)
Haha cok iyiymis babamiz alir yaa disardan birine aldirmak lazımBabasının hediye alması lazım o zaman bana bir kaç kişi de fenalık öğretti sen görsen bile çaktırma ilk görene aldır hediyeyi dediler
Aynen bende pusu kurdum bekliyorum çıkarsa gördüğümü çaktırmayacağım AHaha cok iyiymis babamiz alir yaa disardan birine aldirmak lazım
Bizimki hep kucakta oldugundan hep akiyoÖnlük taksan canim... Bizim salya pek yok ancak dik tutunca akiyor yatarken hiç akmıyor
Bizimkine de arkası naylonlu olan önlükleri takıyorum çıldırıyor hiç sevmiyor , bez önlüklerde 10 dk iş görüyor . Üşütmesin diye önüne mendil koy , ağzını sil uğraşıyorum bütün gün . Ama ben vaktiyle salyalı çocuğu hiç sevmem demiştim hakettim ben bunuBizimki hep kucakta oldugundan hep akiyo
Benim oglumda oyle iyice artti asidan sonra huzursuzlugu, bu arada gec cikan dis gec curur diyolr duydunuz mu boyle bisey hic
:1!+Aynen bende pusu kurdum bekliyorum çıkarsa gördüğümü çaktırmayacağım A
Bizimki hep kucakta oldugundan hep akiyo
Emzik alana vizde hep kucaktaydik sukur simdi azaldi ama bu jes mizmizlik basladi hic bitmicek hiccBizimki hep kucakta oldugundan hep akiyo
Canım benim haberim var ama işe yarıyor mu emin değilim. Alıp almama konusunda kararsızimkızlar kehribar diş kolyesinden haberiniz varmı
Canım benim haberim var ama işe yarıyor mu emin değilim. Alıp almama konusunda kararsızim
Ayni bizi anlattin.onluk taktirmiyoBizimkine de arkası naylonlu olan önlükleri takıyorum çıldırıyor hiç sevmiyor , bez önlüklerde 10 dk iş görüyor . Üşütmesin diye önüne mendil koy , ağzını sil uğraşıyorum bütün gün . Ama ben vaktiyle salyalı çocuğu hiç sevmem demiştim hakettim ben bunu
Kiyamam kuzuma ne dicek bakalim doktor.Oglumu dr getirdim kizlar iki saat bagira bagira agladi idrar kaka istedi idrar verdik sonucu bekliyorum disinden galiba ama hic susturamadim
Canım ağrıyı dindirme özelliği varmış, diş çıkaran bebeklerde işe yaradığını söylüyorlar. Rahatliyormus bebekler. Araştırdım 70 80 tl, eşim araştırmiş 600 700 diyor. Öyle olunca pek aklıma yatmadi ucuz olan. Sertifika da var diyorlar ama. Eşim gelince sorcam hangi sitede o kadar pahalı diye. Ayrıca inşallah bi şey çıkmaz, masum bi diş sancısıdır. Geçmiş olsun canımNe ise yariyormus kii
Yesil kaka cok sik yapiodu israrla kakayida görmek istedi pzt kaka vercez... İdrar temiz çıktı jel ve fitil verdi şimdilikKiyamam kuzuma ne dicek bakalim doktor.
Sagol canim...Canım ağrıyı dindirme özelliği varmış, diş çıkaran bebeklerde işe yaradığını söylüyorlar. Rahatliyormus bebekler. Araştırdım 70 80 tl, eşim araştırmiş 600 700 diyor. Öyle olunca pek aklıma yatmadi ucuz olan. Sertifika da var diyorlar ama. Eşim gelince sorcam hangi sitede o kadar pahalı diye. Ayrıca inşallah bi şey çıkmaz, masum bi diş sancısıdır. Geçmiş olsun canım