Demek ki tek benim oglum oyle degilmis aynen bizimki de oyleydi disari cikmaya kalkistik bi kac kez gittigimiz yerden kacarak eve donduk hala aglamalari oluyo hic bi zman sakin koydugum yerde duran bi bebek olmadi olacagini da sanmiyorum zaten artik :) ama dedigin gibi artik bende ogrendim susturmayi e buyudukce oyunlar filan da basliyo bizde disari cikmaya basladik hala bi tediirgin oluyorum ama oda alissin artik cunku burda yalniziz ben v e babasindan baska bindunya oldugunu da gorsun cunku eve misafir bile gelse seslerinden huzursuz oluyo agliyo baskasinda. Dogdu agliyo 40 ini bekle dedilr bisey olmadi 3 ay dediler bizde pazartesi insallah 4 u bitiriyoruz simdide 6.ayini bekliyoruz :) ama cok sukur sagliklarinda bisey olmasinda aglasinlar bu kadar da olsun eminim senin oglunda bu kadar agladigina gore cok uyaniktir dimi
valla benim kızda aynı sürekli kucak istiyo dolaştırın beni diyo haftasonu alışveriş merkezine gittik bana bi değişiklik olsun diye valla içim içimi yedi ya ağlama krizi gelirse diye bizimki de evde hep yalnız ikimiz varız ya kalabalık sevmiyo pek ,öyle bir ortamda başlıyo ağlamaya dinlenip dinlenip ağlıyo ama ALLAHtan gayet iyiydi zaten kalabalığa da alışsın istiyorum fırsat buldukça gezicem bakalım:)