Bebek bunlar ya bebek gozumuzden sakindigimiz yavrularimizi bu şekilde istismar ediyorlar ya allaha havale ediyorum başka da bisey diyemiyorumNeye kime güveneceğiz bilmiyorum artık ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebek bunlar ya bebek gozumuzden sakindigimiz yavrularimizi bu şekilde istismar ediyorlar ya allaha havale ediyorum başka da bisey diyemiyorumNeye kime güveneceğiz bilmiyorum artık ya
Masallah boyunuz epey uzun. Kilosu gayet normal ama boyu uzun oldugu icin zayif gorunuyodur. Etrafi bosver doktoru dinle sen.kızlar sizleri takip ediyorum ama cok nadir yazabiliyorum benim paşa 14 temmuz doğumlu bu ay 6 kg oldu boyu 68 di etraftan sürekli zayıf bu cocuk doymuyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım dr mama verme diyor sizce mama versem mi?
Benim paşam da 15 temmuz doğumlu. Boşver sen etrafındaki insanlari. Doktoru dinle, mama verme bence de.kızlar sizleri takip ediyorum ama cok nadir yazabiliyorum benim paşa 14 temmuz doğumlu bu ay 6 kg oldu boyu 68 di etraftan sürekli zayıf bu cocuk doymuyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım dr mama verme diyor sizce mama versem mi?
kızlar sizleri takip ediyorum ama cok nadir yazabiliyorum benim paşa 14 temmuz doğumlu bu ay 6 kg oldu boyu 68 di etraftan sürekli zayıf bu cocuk doymuyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım dr mama verme diyor sizce mama versem mi?
Varya keşke alsa biberon hiç düşünmeden vericem ama almıyo o kadar yıprandım ki bir aydır artk kızımı kucağıma alıp sevmiyorum bile çekmeyen anlamaz beni[/QUOTE]acaba sütü sağıp biberonla mı versen biberon alıyor mu hem sen stres olmazsın hem bebiş anne sütünü içmiş olur .
Biz iyiyiz cok sukur ilk gece durmadi agrisi vardı simdi iyi sukur degmemeye dikkat ediyorum bugün hic agri kesici vermedim dünde sadece gece verdim krem vermedi bize sadece tendirdiyot sürüyoruz kreme gerek yok dedi iltihap yok pipide dedi.arada ac altini beklet dedi hava alirsa daha cabuk iyileşir dedi.bende aciyorum oyle oynuyor biraz.cok agrisi yoksa ilac verme fazla cnm.[/QUOTE][QUOTE="biohazard, post: 37625015, member: 46]İnşallah canım ya içim parçalandı çok korktum şuan pipisine iyi görünüyor sizde durum nasıl ne ilaç verdiler biz ağrı kesiciyi bugünde verdik birde terramiycin kullanıyoruz siz ne kullanıyorsunuz?hepimize geçmişler olsun inşallah güzel olur bundan sonrası 1günü atlattık
Senun pasa kac kilo dogdu peki boya gitmis gozukuyo ama biarz zayif gibi sanki ama mama verme dr da verme demis zatenkızlar sizleri takip ediyorum ama cok nadir yazabiliyorum benim paşa 14 temmuz doğumlu bu ay 6 kg oldu boyu 68 di etraftan sürekli zayıf bu cocuk doymuyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım dr mama verme diyor sizce mama versem mi?
Canım boya gitmiş senin ki , biliyorum çok zor ama etrafa kulaklarını tıka ve doktoru dinle . Benim kuzenime de doktoru mama verme demesine rağmen etrafında etkisinde kaldı ve mama verdi şimdi emmek istemiyor . Tabi benim akıllı kuzenim cici bebe verdiği için de emmeyi bıraktı banada cici bebe verseler ben de yemek yemeyi bırakabilirim :)kızlar sizleri takip ediyorum ama cok nadir yazabiliyorum benim paşa 14 temmuz doğumlu bu ay 6 kg oldu boyu 68 di etraftan sürekli zayıf bu cocuk doymuyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım dr mama verme diyor sizce mama versem mi?
Allah hayır getirsin canım oku üfle öyle yat ben de o tür rüyalar gördüğümde çok etkisinde kalıyorumne zaman uyusam ya oğlumu aö burakıyorum rüyamda ya sütüm zehirliyo ya bir yerden düşüyo. uyandığım zaman saatlerce etkisinden çıkamıyorum rüyanın. zaten çok az uyuyabiliyorum onda da kabys görğyorum
4600 8250 arası olmalı 4 aylık erkek bebekler. En uzun da 67,5 cm senin paşanin maşallahı var boydan yana. E kilosu da ortalamada. Sakin mama vererek kolaya alıştırma. Ilerde gerek olursa tabi ki mama kullanacaksin ama su an hiç gerek yok :) etrafındakilere de mama almak istiyorum ama param yok sponsor olmak ister misiniz elli lirayla başlayabiliriz dekızlar sizleri takip ediyorum ama cok nadir yazabiliyorum benim paşa 14 temmuz doğumlu bu ay 6 kg oldu boyu 68 di etraftan sürekli zayıf bu cocuk doymuyor diyorlar ne yapacağımı şaşırdım dr mama verme diyor sizce mama versem mi?
benim bebeğim kolik değil ama ben kolik olmayan bi bebekle tek başıma zor ilgilenirken seni düşündüm de tebrik ederim hakikaten. Ben de ailemden uzaktayim kimse yok, allahtan eşim öğleye kadar evde, dönüşümlu dinleniyoruz. Allah kolaylık versin. Allah o kolik günlerinizi unutturacak başka dert vermesin. Minik bebişle sağlıklı bi hayat geçirinArkadaslar merhaba, insallah o cennet kokulu yavrularinizla hersey yolundadir. Kolik anneleri bebeklerinizin aglama krizleri gecti mi ? Bizim gecti cok sukur doktorumuz 3.5 4 aylikken gecer demisti 3. Ayimizda gecti cok sukur aman Yarabbim hatirlamak bile istemiyorum her gun saat 18 gibi basliyordu 22 ye kadar susturmanin imkani yoktu. O simdi hatirlamiyor ama ben cok yiprandim.. cunku yalnizim yanimizda ne ailelerimiz var ne bi akraba esimde iste oluyo bu zor gunleri tek basima atlatmak beni cok yipratti.tek iyi yani eski kiloma hemen donmem oldu :) evetm oglumun gaz aglamalari bitti ama sanki aglamalari huy oldu artik cok sinirli bebek sorum bu olacakti kolik annelerine sizin bebekleriniz de sinirli mi aglamalari kaldi mi ?simdiden tesekkur ederim :)
Evde yalnız misin canım? Yanında etrafında yakınin var mi?ne zaman uyusam ya oğlumu aö burakıyorum rüyamda ya sütüm zehirliyo ya bir yerden düşüyo. uyandığım zaman saatlerce etkisinden çıkamıyorum rüyanın. zaten çok az uyuyabiliyorum onda da kabys görğyorum
Ne kadar guzel seyler yazmissin cok cok tesekkur ederim. Amin insallah Allah kimseyi evladiyla sinamasin.gulmeler basladi, oyun oynuyoruz simdi hic inanamiyodum gececegine ALlaha sukurler olsun. Senn bebegin nasil kiz mi erkek mi neler yapiyosunuz beraberbenim bebeğim kolik değil ama ben kolik olmayan bi bebekle tek başıma zor ilgilenirken seni düşündüm de tebrik ederim hakikaten. Ben de ailemden uzaktayim kimse yok, allahtan eşim öğleye kadar evde, dönüşümlu dinleniyoruz. Allah kolaylık versin. Allah o kolik günlerinizi unutturacak başka dert vermesin. Minik bebişle sağlıklı bi hayat geçirin
canım 4.100 kg doğdu ama 3.600 düştü boyu uzun evet birde cok hareketli belkide ondan fazla kilo almıyorSenun pasa kac kilo dogdu peki boya gitmis gozukuyo ama biarz zayif gibi sanki ama mama verme dr da verme demis zaten
Canım boya gitmiş senin ki , biliyorum çok zor ama etrafa kulaklarını tıka ve doktoru dinle . Benim kuzenime de doktoru mama verme demesine rağmen etrafında etkisinde kaldı ve mama verdi şimdi emmek istemiyor . Tabi benim akıllı kuzenim cici bebe verdiği için de emmeyi bıraktı banada cici bebe verseler ben de yemek yemeyi bırakabilirim :)