2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Selam arkadaşlar bugün Oğlumu sünnet yaptırdık klasik yöntemle inşallah çabucak iyileşir herşey yolunda gibi ama hastanede çok ağladı kol ve bacaklarını tutarken birde pipisine iğne yaparken sizin de böyle oldu mu içim parçalandı ağlarken

Selam arkadaşlar bugün Oğlumu sünnet yaptırdık klasik yöntemle inşallah çabucak iyileşir herşey yolunda gibi ama hastanede çok ağladı kol ve bacaklarını tutarken birde pipisine iğne yaparken sizin de böyle oldu mu içim parçalandı ağlarken
hayirli ugurlu olsun cnm sag salim iyilessin ins bizde bugun sunnet olduk ignr yapılırken agladi uyussun diye biraz bekledik daha sonra kesilirken ayaklarını tuttuklari icin cok agladi ama agri yok dedi ne zaman ayağını bitaktilar oglum sustu hemen. Çabuk atlatiriz ins.

gpost: 37603677 .!.:
Slm guzel anneler biz bugun 4.ay asimizi olduk bide kendi doktorumuza kontrole goturduk hersey iyi dedi dr kizim 8000 gr olmus tam boy da 64 cm kulak burun bogazini muayene etti hersey gayet iyi dedi masallah demir ilacina baslatti kabiz aslinda kabiz yapar diye gonlum yok dedi olmaz dedi kullan dedi sonra istahsizlik falan baslar dedi hem demir ilaci kabiz yapmaz dedi aksine ishal yapar dedi bilmiyom artik salyalari cok akiyodu ona da damak dise hazirlaniyo dedi ama hemen dis cikacagi anlamina gelmiyo dedi cok huysuz oldugu zaman icin dentijel diye dis jeli verdi ellerinin devamli agzinda oldugunu soyledim oyle ki hatta emzik agzindayken tutup bi taraftan elini bile sokmaya calisiyo birak elini emsin dedi ellerini kesfediyo dedi oturtmayi sordum daha erken dedi 6.ayda oturtmaya basla dedi ben zaten oturumuna gelmeye calisiyodu ben ellerinden tutunca hemen oturumuna geliyodu yine de oturtma dedi beyse
Masallah bebisine cnm siz buyuksunuz bizde 3.5 aylik olduk o yüzden ates yaparmi asi bilmiyorum.ins rahat gecer.

TE="busraug_1, post: 37605297, member: 553462"]Kızlarrrrrrrrr çıldırmak üzereyim kızım bir ay oldu hala memeyi reddediyo bi ara biraz düzelir gibi olmuştu şimdi gene aç ama emmiyo biberonda bilmiyo bilse hiç düşünmeden vericem artk çok yıprandım uykuda emzirebilirsem emziriyorum emziremezsem yok bıktım resmen pskilojm alt üst oldu kilo alımıda çok yavaşladı:KK43:[/QUOTE]
Uzme kendini cnm belki burnu tikali veya genzi tikali oyle olursada emmez bebisin bizim oyle oldu bir ara zorla kendine geldi emmesi.sende sabir et ins duzelir.niye kac kilo bebisin kac aylik?

tebrik ederim cnm. inş çabucak iyileşir

Hayırlı uğurlu olsun canım

TE="busraug_1, post: 37605297, member: 553462"]Kızlarrrrrrrrr çıldırmak üzereyim kızım bir ay oldu hala memeyi reddediyo bi ara biraz düzelir gibi olmuştu şimdi gene aç ama emmiyo biberonda bilmiyo bilse hiç düşünmeden vericem artk çok yıprandım uykuda emzirebilirsem emziriyorum emziremezsem yok bıktım resmen pskilojm alt üst oldu kilo alımıda çok yavaşladı:KK43:
Uzme kendini cnm belki burnu tikali veya genzi tikali oyle olursada emmez bebisin bizim oyle oldu bir ara zorla kendine geldi emmesi.sende sabir et ins duzelir.niye kac kilo bebisin kac aylik?[/QUOTE]
Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü

Önce krem sürmüştü doktor oğlumun pipisine. Yarım saat sonra iğne yapmıştı ağlamadi oğlum. Sünnet başladı ayaklar tutuldu yavaş yavaş sinirlenip o zaman başlamıştı. Geçti gitti o hatırlamicak ağladığını öyle deyip rahatlatmaya çalışiyorum kendimi, geçer inşallah henencik sizin de :KK66:

Kizlar merhaba sizlerde bebislerinizde iyisinizdir insallah. Benim oglumunda poposu mantar olmus ya krem kullaniyoruz. Islak mendille silip kurulamadan kapattigimizdan dolayi. Yazin kendiliginden kuruyormus ya bilemedim iste. Belki sizler siliyorsunuzdur benim cahilligimden oldu. Birde sizlere birsey sorucam. Benim bebegime kullandigim battaniyede yuzde yuz polyaster yaziyor ama bebek icin pamuk olmaliymis. Pamukluda hicbir bebek magazasinda bulamadim. Sizler nasil battaniye kullaniyorsunuz ne onerirsiniz

Kizlar merhaba sizlerde bebislerinizde iyisinizdir insallah. Benim oglumunda poposu mantar olmus ya krem kullaniyoruz. Islak mendille silip kurulamadan kapattigimizdan dolayi. Yazin kendiliginden kuruyormus ya bilemedim iste. Belki sizler siliyorsunuzdur benim cahilligimden oldu. Birde sizlere birsey sorucam. Benim bebegime kullandigim battaniyede yuzde yuz polyaster yaziyor ama bebek icin pamuk olmaliymis. Pamukluda hicbir bebek magazasinda bulamadim. Sizler nasil battaniye kullaniyorsunuz ne onerirsiniz
benim oğlumda da oldu mantar. siz hangi kremi kullanıyorsunuz. battaniyeler de pamuklu, yünlü ve kadife kullanıyorum.

Uzme kendini cnm belki burnu tikali veya genzi tikali oyle olursada emmez bebisin bizim oyle oldu bir ara zorla kendine geldi emmesi.sende sabir et ins duzelir.niye kac kilo bebisin kac aylik?
Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü[/QUOTE]

acaba sütü sağıp biberonla mı versen biberon alıyor mu hem sen stres olmazsın hem bebiş anne sütünü içmiş olur .

Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü[/QUOTE]
Allah yardimcin olsun cok zor durum kiloyu takma diyecem ama elinde degil insanin.ins gecici bir durumdur yavas yavas ek gidaya başlasan belki gelişim açısından faydali olur

Geçen yıl ki Temmuz anneleri, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çatlak oluştmu mu ve önlemek için bişi kullandınız mı ?

Geçen yıl ki Temmuz anneleri, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çatlak oluştmu mu ve önlemek için bişi kullandınız mı ?
Ben Babe catlak kremi kulandim 4.ayin ortasinda basladim bi tane bile olmadi netten aldim eczanelerde biraz pahali dermoeczanemden getirttim ve de orjinal 65:tl kadar aldim tavsiye ederim

Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü

acaba sütü sağıp biberonla mı versen biberon alıyor mu hem sen stres olmazsın hem bebiş anne sütünü içmiş olur .[/QUOTE]
Varya keşke alsa biberon hiç düşünmeden vericem ama almıyo o kadar yıprandım ki bir aydır artk kızımı kucağıma alıp sevmiyorum bile çekmeyen anlamaz beni:KK43::KK43::KK43:

Catlak biraz da cilt yapisiyla alakali. Ben hic bisey surmedim hic catlagim yok, bi suru krem kullananlar catlaktan sikayetci. Cildini nemli tutmaya bak..
Keyifli bi hamilelik gecirirsin insallah :)

Kızlar bebişlerinizin uyku düzeni nasıl? benimki ilk yatışta 3 saat uyuyor sonraki aralıkları 1-1,5 saat oluyor.uykusuzluktan psikolojim bozuldu ki bebişim 4 aylık olmak üzere :KK43: ne yapacağımı şaşırdım gündüz aralıklı olarak 2,5 -3 saat uyuyor gece beni benden ediyor :KK43:

X