Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirli ugurlu olsun cnm sag salim iyilessin ins bizde bugun sunnet olduk ignr yapılırken agladi uyussun diye biraz bekledik daha sonra kesilirken ayaklarını tuttuklari icin cok agladi ama agri yok dedi ne zaman ayağını bitaktilar oglum sustu hemen. Çabuk atlatiriz ins.Selam arkadaşlar bugün Oğlumu sünnet yaptırdık klasik yöntemle inşallah çabucak iyileşir herşey yolunda gibi ama hastanede çok ağladı kol ve bacaklarını tutarken birde pipisine iğne yaparken sizin de böyle oldu mu içim parçalandı ağlarken
Masallah bebisine cnm siz buyuksunuz bizde 3.5 aylik olduk o yüzden ates yaparmi asi bilmiyorum.ins rahat gecer.gpost: 37603677 .!.:Slm guzel anneler biz bugun 4.ay asimizi olduk bide kendi doktorumuza kontrole goturduk hersey iyi dedi dr kizim 8000 gr olmus tam boy da 64 cm kulak burun bogazini muayene etti hersey gayet iyi dedi masallah demir ilacina baslatti kabiz aslinda kabiz yapar diye gonlum yok dedi olmaz dedi kullan dedi sonra istahsizlik falan baslar dedi hem demir ilaci kabiz yapmaz dedi aksine ishal yapar dedi bilmiyom artik salyalari cok akiyodu ona da damak dise hazirlaniyo dedi ama hemen dis cikacagi anlamina gelmiyo dedi cok huysuz oldugu zaman icin dentijel diye dis jeli verdi ellerinin devamli agzinda oldugunu soyledim oyle ki hatta emzik agzindayken tutup bi taraftan elini bile sokmaya calisiyo birak elini emsin dedi ellerini kesfediyo dedi oturtmayi sordum daha erken dedi 6.ayda oturtmaya basla dedi ben zaten oturumuna gelmeye calisiyodu ben ellerinden tutunca hemen oturumuna geliyodu yine de oturtma dedi beyse
tebrik ederim cnm. inş çabucak iyileşirSelam arkadaşlar bugün Oğlumu sünnet yaptırdık klasik yöntemle inşallah çabucak iyileşir herşey yolunda gibi ama hastanede çok ağladı kol ve bacaklarını tutarken birde pipisine iğne yaparken sizin de böyle oldu mu içim parçalandı ağlarken
hayırlı olsun.hayirli ugurlu olsun cnm sag salim iyilessin ins bizde bugun sunnet olduk ignr yapılırken agladi uyussun diye biraz bekledik daha sonra kesilirken ayaklarını tuttuklari icin cok agladi ama agri yok dedi ne zaman ayağını bitaktilar oglum sustu hemen. Çabuk atlatiriz ins.
Hayırlı uğurlu olsun canımSelam arkadaşlar bugün Oğlumu sünnet yaptırdık klasik yöntemle inşallah çabucak iyileşir herşey yolunda gibi ama hastanede çok ağladı kol ve bacaklarını tutarken birde pipisine iğne yaparken sizin de böyle oldu mu içim parçalandı ağlarken
Hayirli ugurlu olsun canimhayirli ugurlu olsun cnm sag salim iyilessin ins bizde bugun sunnet olduk ignr yapılırken agladi uyussun diye biraz bekledik daha sonra kesilirken ayaklarını tuttuklari icin cok agladi ama agri yok dedi ne zaman ayağını bitaktilar oglum sustu hemen. Çabuk atlatiriz ins.
Uzme kendini cnm belki burnu tikali veya genzi tikali oyle olursada emmez bebisin bizim oyle oldu bir ara zorla kendine geldi emmesi.sende sabir et ins duzelir.niye kac kilo bebisin kac aylik?[/QUOTE]TE="busraug_1, post: 37605297, member: 553462"]Kızlarrrrrrrrr çıldırmak üzereyim kızım bir ay oldu hala memeyi reddediyo bi ara biraz düzelir gibi olmuştu şimdi gene aç ama emmiyo biberonda bilmiyo bilse hiç düşünmeden vericem artk çok yıprandım uykuda emzirebilirsem emziriyorum emziremezsem yok bıktım resmen pskilojm alt üst oldu kilo alımıda çok yavaşladı
Önce krem sürmüştü doktor oğlumun pipisine. Yarım saat sonra iğne yapmıştı ağlamadi oğlum. Sünnet başladı ayaklar tutuldu yavaş yavaş sinirlenip o zaman başlamıştı. Geçti gitti o hatırlamicak ağladığını öyle deyip rahatlatmaya çalışiyorum kendimi, geçer inşallah henencik sizin deSelam arkadaşlar bugün Oğlumu sünnet yaptırdık klasik yöntemle inşallah çabucak iyileşir herşey yolunda gibi ama hastanede çok ağladı kol ve bacaklarını tutarken birde pipisine iğne yaparken sizin de böyle oldu mu içim parçalandı ağlarken
benim oğlumda da oldu mantar. siz hangi kremi kullanıyorsunuz. battaniyeler de pamuklu, yünlü ve kadife kullanıyorum.Kizlar merhaba sizlerde bebislerinizde iyisinizdir insallah. Benim oglumunda poposu mantar olmus ya krem kullaniyoruz. Islak mendille silip kurulamadan kapattigimizdan dolayi. Yazin kendiliginden kuruyormus ya bilemedim iste. Belki sizler siliyorsunuzdur benim cahilligimden oldu. Birde sizlere birsey sorucam. Benim bebegime kullandigim battaniyede yuzde yuz polyaster yaziyor ama bebek icin pamuk olmaliymis. Pamukluda hicbir bebek magazasinda bulamadim. Sizler nasil battaniye kullaniyorsunuz ne onerirsiniz
Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü[/QUOTE]Uzme kendini cnm belki burnu tikali veya genzi tikali oyle olursada emmez bebisin bizim oyle oldu bir ara zorla kendine geldi emmesi.sende sabir et ins duzelir.niye kac kilo bebisin kac aylik?
Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü[/QUOTE]Uzme kendini cnm belki burnu tikali veya genzi tikali oyle olursada emmez bebisin bizim oyle oldu bir ara zorla kendine geldi emmesi.sende sabir et ins duzelir.niye kac kilo bebisin kac aylik?
Ben Babe catlak kremi kulandim 4.ayin ortasinda basladim bi tane bile olmadi netten aldim eczanelerde biraz pahali dermoeczanemden getirttim ve de orjinal 65:tl kadar aldim tavsiye ederimGeçen yıl ki Temmuz anneleri, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çatlak oluştmu mu ve önlemek için bişi kullandınız mı ?
Yok öyle bi sıkıntısı memeyi ağzına bile almak istemiyo resmen çıldırmış gibi ağlıyo 4 aylık 6045gr ama sorun biray öncede 5800 gr dı almadı yani bir aydır doğru düzgün kilo napıcam bilmiyorum kaşık maması başlıcm ama hiç emmezse diyo korkuyorum geceleri emiyo çünkü
Catlak biraz da cilt yapisiyla alakali. Ben hic bisey surmedim hic catlagim yok, bi suru krem kullananlar catlaktan sikayetci. Cildini nemli tutmaya bak..Geçen yıl ki Temmuz anneleri, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,çatlak oluştmu mu ve önlemek için bişi kullandınız mı ?