- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Dedigin gibi gece capur cupur emiyo aynen gunduz huysuzzluk yapiyo memeyi verince gunduz de dedigim gibi ayagimda sallayrak falan emziriyom merak etme gececek brazda dis icin huysuzluklari ne zaman cikartacak bilmiyorum ama damaklari da gelistibartikbdis icin zemin hazirliyo bazen parmagimi sokuyorum damagina masaj yapiyom hosuna gidiyo bi dene istersenGece olunca alıyo emzirirken içim eriyo resmen diyorum pes etmicem diye ama işte bazen aşırı huy yapıyo o zamn çok kötü oluyorum ağlama krizi geliyo Rabbim yardım eder inş yawrumun şöyle bir yaşına gelip anne meme demesini istiyorum((
İnş geçer inş çok istiyorum dediğin gbi diş de olabilir bizimkininde baya şişik gibi damakları masaj deneyim bi baklımDedigin gibi gece capur cupur emiyo aynen gunduz huysuzzluk yapiyo memeyi verince gunduz de dedigim gibi ayagimda sallayrak falan emziriyom merak etme gececek brazda dis icin huysuzluklari ne zaman cikartacak bilmiyorum ama damaklari da gelistibartikbdis icin zemin hazirliyo bazen parmagimi sokuyorum damagina masaj yapiyom hosuna gidiyo bi dene istersen
Kizlar oglum geceden beri bagira bagira agliyor uyumadigi her an mizildaniyo karnina agri giriyor galiba bi anda bağırmaya başlıyor ateşi falan yok çok moralim bozuk/QU
Üşütmüştür belki canım dediğin gibi karnı ağrıyo olabilir annelik çok zor
Hicranim bi gunleri bi gunlerini tutmuyo.bende dun sabah 4 te kalktim ayaktaydik hep.agliyo mizmizlaniyo.ama bugun gulucuk saciyo.anladim ve artik evham yapmiyorum.sende yapma.bide bi anda bagirmasi karin agrisindan,mizmizlanmasi uykusuzluktan oluyo.mizmizlanirken uyutmayi dene bide.Kizlar oglum geceden beri bagira bagira agliyor uyumadigi her an mizildaniyo karnina agri giriyor galiba bi anda bağırmaya başlıyor ateşi falan yok çok moralim bozuk
Arabayla gezdirin susuyorsa gazdır hicranKizlar oglum geceden beri bagira bagira agliyor uyumadigi her an mizildaniyo karnina agri giriyor galiba bi anda bağırmaya başlıyor ateşi falan yok çok moralim bozuk
Kızlar hipp'i iyice araştırdım. Bizim medya çalışma tablosunu yanlış yorumlamış. Çamur at izi kalsın. Hatta sonra milliyet özür yazısı yazmış. Almanyadaki doktor arkadaşımla konuştum. Burada çocuk uzmanlarının en çok tercih ettiği marka dedi. Dünya sağlık örgütü de hipp'i öneriyormuş. Eğer mama verirsem hipp vericemŞimdi okudum.. Hippte 150 kat fazla arsenik ve kurşun varmış.
Simdi sakinlesti ve aglamadan duruyor cok şükür... Uyudu biraz gazinida çıkardi dünden beri yeni gülüyor cok şükür... gözünden yaşlar gele gele ağladı hiç böyle cok aglamamistiHicranim bi gunleri bi gunlerini tutmuyo.bende dun sabah 4 te kalktim ayaktaydik hep.agliyo mizmizlaniyo.ama bugun gulucuk saciyo.anladim ve artik evham yapmiyorum.sende yapma.bide bi anda bagirmasi karin agrisindan,mizmizlanmasi uykusuzluktan oluyo.mizmizlanirken uyutmayi dene bide.
Gazini çıkarıyor canim midesi yada karni ağrıyor sanırımArabayla gezdirin susuyorsa gazdır hicran
Sutun azsa.niye vermeye tereddüt ediyorsun canım bebeğinin ac durması mama vermekten daha mi iyi bide bisey sorcam bir saat nasil emiyor bi yöntemi var mi benim oglum 5dk zor emiyo yaÇok moralim bozuk oğlumu doyuramıyorum1 saat emiyor sonra uyuyakalıyor yarım saat sonra ağlayarak uyanıyor. Yine 1 saat emiyor sonra yine aynı! Elim mamaya gidiyoo sonra yine vazgeçiyorum. Az önce suyu kaynattım biberonu elime aldım yine vazgeçip bıraktım şimdi yine emziriyorum. Offf offf
Kilo alimi iyiyse 5dk emsin canim yetiyo demekki, benim sipa cok keyifci saatlerce kalabilir memede biraksam :) her cocuk farkli oluyo sen kilo alimina bak gerisini bosverr.Sutun azsa.niye vermeye tereddüt ediyorsun canım bebeğinin ac durması mama vermekten daha mi iyi bide bisey sorcam bir saat nasil emiyor bi yöntemi var mi benim oglum 5dk zor emiyo ya
Sen pek bi girmiyordun uzun zamandir bebisin ne alemde donuyo mu artik benim kiz cingiragi uzun uzun tuttu kucagimda gezerken eline tv nin kumandasini vermistim elinden epeydir birakmadi bide cingiragi onceden bikac saniyeligine tutatdi simdi agzina goturmeye basladi yanina iyice donuyo ama sirt ustuyken yuzustune yuz ustundeyken sirt ustu donemiyo dahKilo alimi iyiyse 5dk emsin canim yetiyo demekki, benim sipa cok keyifci saatlerce kalabilir memede biraksam :) her cocuk farkli oluyo sen kilo alimina bak gerisini bosverr.
Ben bayram tatilini daha bitiremedim:) tuttugu seyiSen pek bi girmiyordun uzun zamandir bebisin ne alemde donuyo mu artik benimyaz cingiragi uzun uzun tuttu kucagimda gezerken eline tv nin kumandasini vermistim elinden epeydir birakmadi bide cingiragi onceden bikac saniyeligine tutatdi simdi agzina goturmeye basladi yanina iyice donuyo ama sirt ustuyken yuzustune yuz ustundeyken sirt ustu donemiyo dah
2ay kontrolünde güzeldi kilosu bir hafta sonra kontrolü var ama sanki bu ay kilo almadi gibi geliyor Bana... sutum azalmış gibi hissediyorumKilo alimi iyiyse 5dk emsin canim yetiyo demekki, benim sipa cok keyifci saatlerce kalabilir memede biraksam :) her cocuk farkli oluyo sen kilo alimina bak gerisini bosverr.
Birini emerken digerine de sut iniyo canim ondan sizliyo. Tam sizladigi an gogsune bak sut geldigini gorursun:)Emziren anneleeeerrrrr bisi sorcam yaklasik iki haftadir oglus emerken sut iniyor ya goguslere hani bu bana büyük acı veriyoe canım yanıyor emdigi goguse nazaran digeri daha cok aciyo geçici birşey mi hep böyle mi olacak artık daha önce hiç olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?