Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emzik verdim bazen cikariyo emzigi bu sefr de elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyo biberonu hic almadi su vermek icin almistim sevmediEmzik emiyo mu benimki almadi ne emzik ne biberon amma herseyi emmek istiyo okadar cok saldiriyor ki memenin kenarlarini bile emiyo
3 aylık ama 15 gundur böyle
Emzik bari alsaydi az oyalanirdi bende is yapardim diyorumEmzik verdim bazen cikariyo emzigi bu sefr de elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyo biberonu hic almadi su vermek icin almistim sevmedi
Senin oglus ne kadarlik surekli soruyorum ama topik aktif olmayınca unutuyorum hep birde hepimiz temmuz annesi olsakta aradaki bir iki haftalık süreç bile gelisimi acisindan fark ediyor o yüzden soruyorumBenim oğlumda ne bulsa emmeye çalışıyor ve tükürük yapmayı öğrendi salyalı olacak galiba :) ve galiba küsmeyi de öğrendi sizinkiler ne alemde ?
Bi dönem reddedebiliyormus memeyi canim ama emzirmeyi bırakma bence ins geçer en kisa zamanda... Benimde sutum tasardi akardi falan sanki azaldi hic dolu dolu olmuyor artık ve oğlum sanki bu ay kilo almadi gibi çok üzülüyorum bende.... Ac olsa aglardi dimiKızlar ağlamak istiyorum yawrum durup dururken memeyi reddediyo resmen sütlerim desen yataklara çıkıyo halbuki şimdiye kadar herşey yolundaydı çok üzülüyorum ya doktora da götürdüm bi sorun yok dedi bi vitamin yazdı iştahını açması için bide idrar tahlili istedi onun sonucu çıkmadı henüz bakalım ama iltihap falan olsa gecede emmezdi diyorum ben ( geceleri emiyo gündüzde sallayıp uykusu gelince vermeye çalışıyorum zorlayinca alıyo ama çok zor oluyo napıcam ben geçer mi bu durum (
Bi dönem reddedebiliyormus memeyi canim ama emzirmeyi bırakma bence ins geçer en kisa zamanda... Benimde sutum tasardi akardi falan sanki azaldi hic dolu dolu olmuyor artık ve oğlum sanki bu ay kilo almadi gibi çok üzülüyorum bende.... Ac olsa aglardi dimi
İnş geçer çok zor bi durum ya bildiğin o küçücük elleriyle ittiriyo ağlıyo ama nasıl ağlıyo yatarak tutuyo bazen ama en fazla 10 dk bilemedin 15 dk emiyo sonra iki saat gene emmiyo süte gelince bazen benimde taşarcasına oluyo bazende çok yumuşak oluyo yok gibi ama sıkınca gene çıkıyo ara ara çoğalıyo ama işte kızım reddedince hiç bi şeyin anlamı kalmıyo annem de bana üzülme o emdigi ona yetiydur aç olsa durmaz çoçuk diyo
Kizlar oglum yaklasik bir aydir elini yumruk yapip emmeye calisiyor simdide yüzüne değen herseye saldırıyor battaniyesini bodysini agzina tıkmaya calisiyor bi karis dilini çıkarıp çıkarıp katiyor sizde durum nedir
Canim bizimde 15 gun oldu ne iz var ne bisey anlamadim.3 gunde yikamadim halbuki
Demek ki olağan şeyler tek benim bebisimde var endisesi olmuyor böyle paylaştıkça keşke daha aktif olsakBenimkide uzun zmndir öyle onlukte sevmiyo üst değişip duruyoruz islaniyo surekli
Temmuz12doğumlu canım , doğru söylüyorsun valla bende unutuyorumSenin oglus ne kadarlik surekli soruyorum ama topik aktif olmayınca unutuyorum hep birde hepimiz temmuz annesi olsakta aradaki bir iki haftalık süreç bile gelisimi acisindan fark ediyor o yüzden soruyorum
Benimki de önlük taktırmıyor. Ben de temizleme pamuğu var ya ped gibi onu koyuyorum çenesinin altınaBenimkide uzun zmndir öyle onlukte sevmiyo üst değişip duruyoruz islaniyo surekli