• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Droplion merhaba bende temmuZda dopum yapcakkan haziran 24te dünyaya geldi oğlum aşımızı bizde birgün yıkamadık ama aşı izi daha iki haftadır sinekısırığı gibi oluşuyo kızardı sadece bence biraz daha bekleyin altı aya kadar süresi var demişti dr m benim oğluşda ellerini ısırıyo resmen salyası hiç durmuyo oturmak istiyo kuzum ayağa kaşkıp oyalıyorum bende çok şükür bugnlerimize bu arada oğlunun mide sorunu vardı yanlış biliyosam affet ameliyat günki yazını okuyunca canım gitti bende burda ağladım insan kendi evladına iğne batsa içi gidiyo çok zormuş gerçekten bugünlerimize şükür olsun bence gayet geçici bi durumunuz var bebişimizin koluna dikkatli bak küçücük kıemızı nokta görüyosan tamam işte zamnla büyüyo o kırmızlık rabbim korusun miniklerimizi çok yaDım kusura bakma :);)

Benim oğlumda ne bulsa emmeye çalışıyor ve tükürük yapmayı öğrendi salyalı olacak galiba :) ve galiba küsmeyi de öğrendi sizinkiler ne alemde ?

Kızlar ağlamak istiyorum yawrum durup dururken memeyi reddediyo resmen sütlerim desen yataklara çıkıyo halbuki şimdiye kadar herşey yolundaydı çok üzülüyorum ya doktora da götürdüm bi sorun yok dedi bi vitamin yazdı iştahını açması için bide idrar tahlili istedi onun sonucu çıkmadı henüz bakalım ama iltihap falan olsa gecede emmezdi diyorum ben :(( geceleri emiyo gündüzde sallayıp uykusu gelince vermeye çalışıyorum zorlayinca alıyo ama çok zor oluyo napıcam ben geçer mi bu durum :((

Benim oğlumda ne bulsa emmeye çalışıyor ve tükürük yapmayı öğrendi salyalı olacak galiba :) ve galiba küsmeyi de öğrendi sizinkiler ne alemde ?
Senin oglus ne kadarlik surekli soruyorum ama topik aktif olmayınca unutuyorum hep birde hepimiz temmuz annesi olsakta aradaki bir iki haftalık süreç bile gelisimi acisindan fark ediyor o yüzden soruyorum

Kızlar ağlamak istiyorum yawrum durup dururken memeyi reddediyo resmen sütlerim desen yataklara çıkıyo halbuki şimdiye kadar herşey yolundaydı çok üzülüyorum ya doktora da götürdüm bi sorun yok dedi bi vitamin yazdı iştahını açması için bide idrar tahlili istedi onun sonucu çıkmadı henüz bakalım ama iltihap falan olsa gecede emmezdi diyorum ben :(( geceleri emiyo gündüzde sallayıp uykusu gelince vermeye çalışıyorum zorlayinca alıyo ama çok zor oluyo napıcam ben geçer mi bu durum :((
Bi dönem reddedebiliyormus memeyi canim ama emzirmeyi bırakma bence ins geçer en kisa zamanda... Benimde sutum tasardi akardi falan sanki azaldi hic dolu dolu olmuyor artık ve oğlum sanki bu ay kilo almadi gibi çok üzülüyorum bende.... Ac olsa aglardi dimi

Bi dönem reddedebiliyormus memeyi canim ama emzirmeyi bırakma bence ins geçer en kisa zamanda... Benimde sutum tasardi akardi falan sanki azaldi hic dolu dolu olmuyor artık ve oğlum sanki bu ay kilo almadi gibi çok üzülüyorum bende.... Ac olsa aglardi dimi
İnş geçer çok zor bi durum ya bildiğin o küçücük elleriyle ittiriyo ağlıyo ama nasıl ağlıyo yatarak tutuyo bazen ama en fazla 10 dk bilemedin 15 dk emiyo sonra iki saat gene emmiyo süte gelince bazen benimde taşarcasına oluyo bazende çok yumuşak oluyo yok gibi ama sıkınca gene çıkıyo ara ara çoğalıyo ama işte kızım reddedince hiç bi şeyin anlamı kalmıyo :( annem de bana üzülme o emdigi ona yetiydur aç olsa durmaz çoçuk diyo

Ac olsalar bencede aglarlar.. Benim oglum hiç on dk emnedi en en fazla 5dk emer birakir 3saat vermedim uzun emsin diyw yine kisa emdi

Kizlar oglum yaklasik bir aydir elini yumruk yapip emmeye calisiyor simdide yüzüne değen herseye saldırıyor battaniyesini bodysini agzina tıkmaya calisiyor bi karis dilini çıkarıp çıkarıp katiyor sizde durum nedir

Benimkide uzun zmndir öyle onlukte sevmiyo üst değişip duruyoruz islaniyo surekli

• Beğen
Reactions: mbz
Senin oglus ne kadarlik surekli soruyorum ama topik aktif olmayınca unutuyorum hep birde hepimiz temmuz annesi olsakta aradaki bir iki haftalık süreç bile gelisimi acisindan fark ediyor o yüzden soruyorum
Temmuz12doğumlu canım , doğru söylüyorsun valla bende unutuyorum

Sütüm azaldı diye üzülmeyin kızlar bence mideleri büyüdüğü için artık daha çok emiyorlar ve farkındaysanız daha güçlü çekiyorlar yani bu benim fikrim , doğru olmaya bilirde :KK70:

Banada azalmis gibi geliyor birkaç gündür. Annem pazardan incir marul misir kuru incir derken sut yapan herşeyi topladim diyo :)) inşallah doya doya emer ufakliklar.. Zaten günde 2 kere mama veriyorum daha arttırmakzorunda kalmam insallah

Selam kızlar bende bitek benim sütüm az diye üzülüyodum sağıp nekadar süt olduğuna bakmaya bile korkuyom eğerki sütüm az ise naparım diyorum oğlum sürekli emmek istiyo gece iki saatte bi emiyo ama gündüz sürekli emiyim diyo önceden yani bi iki hafta öncesine kadar sütten canım yanardı oğlum hemen emsinde acım dinsin derdim ama şimdi iki saat falan beklese accık süt dolar diyom yok bebiş maşallah obur accık :) dr çok emziriyon oyala her istediğinde vermemmeye çalış dedi imkansız ortalığı yıkar dedim bişi demedi kilosu normalin bya üstünde maiallah tosunuma :):)

Back