2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
İzni bitip işe döneniniz var mı aranızda ben 10 gün sonra başlıyorum nasipse ama bi de bana sorun şimdiden tuttu tasasi cok üzülüyorum oglusum adına ama mecburum calismaya kv.bakacak bebegime ama sanki benden başka kimse bakamazmis gibime geliyor mamada vermiyorum nasıl olacak bilmiyorum aklimda deli sorular baslayan varsa nasıl alistiniz?

Kizlar bisey soracam bebislerinizi hickirik tutuyomu kizim da epeydir yoktur onceden sık tutardi iki gundur yine gunde 2 3 kez hicrik tutuyo emziriyim diyom emmiyoda kendine 15 20 dk icinde geciyo

Ben de 10 gün sonra başlıycam. Hem de bakıcı bakıcak

bencede ağlar sık emzırdıgınden dolu dolu olmaz benımde olmuyor çünki

Kizlar bisey soracam bebislerinizi hickirik tutuyomu kizim da epeydir yoktur onceden sık tutardi iki gundur yine gunde 2 3 kez hicrik tutuyo emziriyim diyom emmiyoda kendine 15 20 dk icinde geciyo
evet canım ya sık sık tutuyo emzırencede bazen gecmıyor 20 dk suruyor

Günde iki uç kez tutardı şimdi bir kez veya hiç olmuyor

benim de son 10 gün aslında ama yıllık izin, rapor derken biraz daha idare edicez.. annem senelerce bebek baktı bize okul harçlığı çıkarmak için, zaman geliyodu çocuklar annelerine bile gitmek istemiyolardı annemin eteğine yapışıyolardı o kadar iyi bakardı yani, allah annemin yüzü suyu hürmetine benim karşıma da öyle iyi birini çıkarsın diyorum ama içim gidiyo, nasıl emanet edicez bilmiyorum.. bir süre kv bakıcak, sonra bakıcı.. hayırlısı artık..

sürekli emdikleri için süt de biriktiremedik, az biraz stok yapmıştım, onları da dişçiye git gel bitirdik, işe başlayınca mecbur mama olcak heralde.. sütüm yok diye üzülmeyin, ben de yok sanıyorum memişler yumuşacık ama sağınca baya çıkıyo.. i.saraçoğlunun incir-havuç kürü var tavsiye ederim, bi de zaman buldukça bol su, incir, kuru incir, dut kurusu, dereotu tüketin çok iyi geliyor

Reactions: mbz
Bugün mama aldım, evde bulunsun diye. Çok zor durumda kalmadıkça vermiicem ama.inşallah mecbur kalmam. Bi de benim uzun zamandır solda pek süt yoktu zaten. Eskiden şakır şakırdı yanlış emzirmeden dolayı bitti. Sağıyorum soldan 20 ml ancak geliyor.
Bu arada Hipps aldım kullanan var mı?

Bende pes edicem sanırım artk ağlaya ağlaya da olsa kızım memeyi bıraktı galiba sağdım verdim biberonda çekmeyi bilmiyo napıcam nasıl beslicem ben yavrumu bilmiyorum daha çok küçük of allahım offf(

Bence hemen pes etme derim hemen mamaya kosma biraz kendi haline birak illaki acikinca memeyi alacak bazen boyle yapiyorlar benim kizimda yapiyo emzirecem diye duz duvara tirmanarak emzirecem nerdeyse memeyi reddetme donemleri oluyo genelde bu zamanlar bebegin ne kadarlik benim kizim 3.5 aylik ayagimda salliyorum biraz sakinlestirip sekerlem yapip oyle emziriyom yine de sen bilirsin canim bence hemen pes etme derim

Gece olunca alıyo emzirirken içim eriyo resmen diyorum pes etmicem diye ama işte bazen aşırı huy yapıyo o zamn çok kötü oluyorum ağlama krizi geliyo Rabbim yardım eder inş yawrumun şöyle bir yaşına gelip anne meme demesini istiyorum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…