- 29 Ekim 2013
- 1.289
- 1.444
- 138
Cogu eskisi gibi girmiyo epeydir sende yoktun ben burayi hep takipdeyim ama bebisin nasil senle falan gunumuz yakin miydi tam emin deilim ben 4 temmuz da digum yapacaktim 1 hafta erkenci benim kizIyi bayramlar kizlar.herkese selamlar.gelemiyorum usun zamandir.tamamen netim cekmedigi icin yokum.nasilsiniz.nasil gidiyor.bebislerimiz iyidirr insallah.
Kizlar iyi bayramlar.moralim cok bozuk.disim apse yapti damagim sisti resmen.doktora gittim antibiyotik verdi.emziriyorum sütüme gecer mi dedim.her antibiyotik gecer dedi.prospektusunu okudum orda da dr kontrolunde kullnilsin.bebekte ishal ve bazi dokularda mantar enfeksiyonu olustirabilir diyo.dun aksam ve bugun sabah kullandim.kizimi emziriyorum ama zehirliyomusum gibi izdirap cekiyorum.cok vicdan yaptim.
Kizlar sizin saclariniz dokuluyor mu benim ki avuc avuc dokuluyor emzirdigim icin mi acaba sizlerde de var mi sac dokulmeleri
Kizlar sizin saclariniz dokuluyor mu benim ki avuc avuc dokuluyor emzirdigim icin mi acaba sizlerde de var mi sac dokulmeleri
Eskiden çok çok az dökülürdü bu aralar biraz arttıKizlar sizin saclariniz dokuluyor mu benim ki avuc avuc dokuluyor emzirdigim icin mi acaba sizlerde de var mi sac dokulmeleri
bende son yirmilik disimi cikartiyorum apse yapti antibiyotigi dr bana da verdi ictim sıkınti yapmadi kizim cır cır da olmadiKizlar iyi bayramlar.moralim cok bozuk.disim apse yapti damagim sisti resmen.doktora gittim antibiyotik verdi.emziriyorum sütüme gecer mi dedim.her antibiyotik gecer dedi.prospektusunu okudum orda da dr kontrolunde kullnilsin.bebekte ishal ve bazi dokularda mantar enfeksiyonu olustirabilir diyo.dun aksam ve bugun sabah kullandim.kizimi emziriyorum ama zehirliyomusum gibi izdirap cekiyorum.cok vicdan yaptim.
bende son yirmilik disimi cikartiyorum apse yapti antibiyotigi dr bana da verdi ictim sıkınti yapmadi kizim cır cır da olmadi
Bende son yirmilik dis cikart
Bu aksam 3.gunum nerdeyse kullanali.daha gecmedi.sizim sizim sizliyo.kizda simdilik problem yyok ishal olmadi.ama ben hic iyi degilim.canım benim hiç sıkıntı yapma, önemili olan sağlığın.. benim diş de apse yaptı fındık kadar bir iltihap, 3 haftadır kullanıyorum antibiyotik, benim kız da mahvoldu karnında süt durmuyo cır cır yapıyo valla bağırsaklarını ne kadar etkilediyse artık, ama yapabileceğim hiç bi şey yok ve yarın dişim çekilecek sonunda, yeter ki kurtulayım bu ağrılardan ve antibiyotik kullanmaktan, ve yeter ki sağlığımız yerine gelsin..
Evet canım benim ki de yapıyor ilk zamanlar korktu diye ağladı diye hemen kucağıma alıyordum ama şimdi burdayım annem diyorumMerhaba kizlar. Internet kesikti on gun kadardir giremedim. Biraz haraketlenme gordum cok sevindim. Hala burda olanlar bence birbirimizi birakmayalim. Bebeklerinizin gelisimini beraber takip edelim yardimlasalim. Ben acikcasi burdan coksey ogrendim. Ayrica sadece benim bebegimde oluyor diye dert ettigim seyleri aslinda hepimizin yasadigini ogrendim rahatladim. Simdi gene birsey sorucamDert ettigim bir sey Sizin bebisleriniz uykusunda bazen agliyor sonra geri uyuyor mu, bir de yine uykusunda serkiyor mu sanki birseyden korkmus gibi.
Bayramda yabancıların yanında emzirmek zorunda kaldık ya belki nazar etmişlerdir diye aklıma geldi nazar ayetlerini falan okuyup okutun istersenizKızlar yardımmm( bebeğim emmek istemiyo artk normalde acıkınca hemen kapardı bi On dk emdikten sonra öğğ yapardı zorlarsamda kusuyodu ama bunlara rağmen kilo alımı iyiydi ama şimdi 3 aylığız bu arada dünden beri hiç almak istemiyo yatarak filan zorla vermeye çalışıyorum buğün doktora gitcez bakalım acaba bırakacak mı çok üzülüyorum ((
Bazen yapiyorlar oyle sadece emziriyorsan mama vermiyorsan sakin mama verme yine ac olur diye memeni tamamen birakabilir kendine haline birak ne zaman emmek istiyo o zaman ver cok da zorlama bu sefer emmez benim kizim da oyle yapiyor bazen kendine haline biraktim bir gun boyle yapti ikinci gun duzeldio gun 3 4 sefer anca emmisti oglen 1 gibi emdi aksam saat sekize kadar emmedi dusun gogusume alinca emzirmeye calisiyodym emmedi bana bakip bakip guluyodu biraz zorlayinca basini memeye dogru bu sefer de agliyoduKızlar yardımmm( bebeğim emmek istemiyo artk normalde acıkınca hemen kapardı bi On dk emdikten sonra öğğ yapardı zorlarsamda kusuyodu ama bunlara rağmen kilo alımı iyiydi ama şimdi 3 aylığız bu arada dünden beri hiç almak istemiyo yatarak filan zorla vermeye çalışıyorum buğün doktora gitcez bakalım acaba bırakacak mı çok üzülüyorum ((
Okumazmıyım okudum benimde öyle aklıma geldi çünkü hiç böyle yapmazdı resmen feryat figan aglıyo çıldırıyo elleriyle ittiriyo sanki anlamadım gitti bu kadar hırçın bi bebek değildiBayramda yabancıların yanında emzirmek zorunda kaldık ya belki nazar etmişlerdir diye aklıma geldi nazar ayetlerini falan okuyup okutun isterseniz
Yok mama vermiyorum ama inş vermek zorunda kalmam ya benimki emme pozisyonunu alınca normalde hemen aranırdı şimdi basıyo çığlıyo nasıl ağlıyo ama canı yanıyomuş gibi bebeklerle biyere gitmeye gelmiyo resmen hemen değişti huyu suyu bayramdaBazen yapiyorlar oyle sadece emziriyorsan mama vermiyorsan sakin mama verme yine ac olur diye memeni tamamen birakabilir kendine haline birak ne zaman emmek istiyo o zaman ver cok da zorlama bu sefer emmez benim kizim da oyle yapiyor bazen kendine haline biraktim bir gun boyle yapti ikinci gun duzeldio gun 3 4 sefer anca emmisti oglen 1 gibi emdi aksam saat sekize kadar emmedi dusun gogusume alinca emzirmeye calisiyodym emmedi bana bakip bakip guluyodu biraz zorlayinca basini memeye dogru bu sefer de agliyodu
Benimki süt azaldığında böyle yapıyor. Belki senin de azalmıştır? Süt arttıcı bişeyler iç istersen. Bi deneYok mama vermiyorum ama inş vermek zorunda kalmam ya benimki emme pozisyonunu alınca normalde hemen aranırdı şimdi basıyo çığlıyo nasıl ağlıyo ama canı yanıyomuş gibi bebeklerle biyere gitmeye gelmiyo resmen hemen değişti huyu suyu bayramda( eger tutturabilirsemde memeyi tutsa bile kıvranıyo resmen emerken acaba gazdan mı ki gaz damlası kullanmıyorum
Kızlar yardımmm( bebeğim emmek istemiyo artk normalde acıkınca hemen kapardı bi On dk emdikten sonra öğğ yapardı zorlarsamda kusuyodu ama bunlara rağmen kilo alımı iyiydi ama şimdi 3 aylığız bu arada dünden beri hiç almak istemiyo yatarak filan zorla vermeye çalışıyorum buğün doktora gitcez bakalım acaba bırakacak mı çok üzülüyorum ((
Yok mama vermiyorum ama inş vermek zorunda kalmam ya benimki emme pozisyonunu alınca normalde hemen aranırdı şimdi basıyo çığlıyo nasıl ağlıyo ama canı yanıyomuş gibi bebeklerle biyere gitmeye gelmiyo resmen hemen değişti huyu suyu bayramda( eger tutturabilirsemde memeyi tutsa bile kıvranıyo resmen emerken acaba gazdan mı ki gaz damlası kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?