2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
[="busraug_1, post: 37215205, member: 553462"]Kızlar yardımmm ( bebeğim emmek istemiyo artk normalde acıkınca hemen kapardı bi On dk emdikten sonra öğğ yapardı zorlarsamda kusuyodu ama bunlara rağmen kilo alımı iyiydi ama şimdi 3 aylığız bu arada dünden beri hiç almak istemiyo yatarak filan zorla vermeye çalışıyorum buğün doktora gitcez bakalım acaba bırakacak mı çok üzülüyorum (([/QUOTE]

Bugun benimki de ayni seyi yapti ama sanirim sutum azapdi onda n ypti. Sonra diger gogsumu deneyeyim dedim onu normal emdi..

Sütüm bitiyo galiba çok mıralim bozuk. Kabus bi gece geçirdik. Damla damla süt geldi. Tam doymadan yorgunluktan uyudu yavrum. Eskiden yiyip içtiğimde dolu dolu süt yapan gıdalar bana mısın demedi

Sütüm bitiyo galiba çok mıralim bozuk. Kabus bi gece geçirdik. Damla damla süt geldi. Tam doymadan yorgunluktan uyudu yavrum. Eskiden yiyip içtiğimde dolu dolu süt yapan gıdalar bana mısın demedi
Üzülme öyle hemen. Facebookta bi grup var blog da var bebek yapım bakım onarım diye. Orda bu tür konular hakkında yazılar var. Tomris hanıma minnettarız diyor herkes. Bu durumda emzirme kampı uygulayin diyorlar ve işe yarıyormuş. Istersen bi göz at. Hemen mama takviyesi yapma bi kilo takibi yap bakalım.

Bugun benimki de ayni seyi yapti ama sanirim sutum azapdi onda n ypti. Sonra diger gogsumu deneyeyim dedim onu normal emdi..[/QUOTE]
Bazen benim de oluyor aynı şey. sütümüz azalsa da emzirmeye devam :) sen de bir bak todmr ye yazdıklarıma. O grup çok güzel gayet sağlıklı paylaşımlar bulunuyor. Üye olun bence :)

slm anneler benim kızım üç aylık yeni yeni ellerini tanıyor oyuncak ne zaman aldınız bebeğinize ve nsıl oyunçak tercih ettii

bir sorum daha var anneler bebegine zıp zıp alan kulannan var mı 4 aylıkken kullanılıyormuş benim kızım çok hareketli yan dönüyor yatagından kayıyor sizin kide öylemi

slm annişler bebekleriniz ne zaman dogdu kaç aylık kaç kilo yazarmısınız
3160 gr 50 cm boyu 27 haziran dogumlu ellerini epeydir kuzimda kesfetmeye basladi cingirak veriyom henuz tam tutamiyo ayrica daha donmeleri baslamadi cabaliyo ama donmeye oyle iste zip zip da bilmiyorum duymadim 4 aylikkien kullsnildini

Reactions: mbz
slm annişler bebekleriniz ne zaman dogdu kaç aylık kaç kilo yazarmısınız
Canim benim oglum 11 temmuzda 3310 gram 49 cm dogdu. Yarin tam 3 aylik olucak. Dun doktor kontrolumuz vardi. 62 cm 7500 gram geldi. Benimki dönmüyor fakat kayiyor ustunu basini aciyor kisinda napicaz bilmiyorum. Uyku tulumu almayi dusunuyorum. Oyuncagi alali ben cok oldu daha dun bikac tane daha aldim. Cingirakli basinca ses cikaran degisik seyler alip ona gosteriyorum ayri ayri. Izleyip gulumsuyor mutlu oluyor. Oyun halisi aldim kendi kendine 5 dk falan bakiyor onlara sonra sıkılıyor. En azindan lavoba ya gidiyorum o sirada

Kizlar sizlere birde birsey sorucam. Bebeklerinizin verem asisi izi olustu mu. Biz yaptirali bir ay oldu dun doktorumuz tutmamis gibi gorunuyor dedi. Oysa sivilce basi gibi bir iz olusmasina ragmen. Morelim bozuldu biraz. Zaten ebeler bana bir gun sonra yikayabilirsin diye yanlis bilgi verdiklerinden dolayi ikinci gun yikamistim. Benim yuzumden birdaha olursa cok uzulucem. Zaten ameliyattan dolayi kan almalardi damar yollariydi falan belki 50 yeri delindi artik igneye dayanacak gucum kalmadi. Birde kizlar birsey daha sorucam. Aranizda bebek dogduktan sonra esi evden uzaklasan ilgisizlesen var mi. Benim esim bu bebegi benden daha cok istiyordu. Ama simdi hep kendiyle ailesiyle arkadaslariyla vakit geciriyor. İsten gelince 5 dk oynuyor cocukla askim biraz daha bak da biraz is yapayim diye yalvariyorum resmen ben yorgunum bana birsey deme diyor. Ama o yorgun insan bugun arkadaslariyla gece 11 de halisaha macina gidecek. Ve bu daha once yaptigi birsey olsa neyse. Daha top oynayabildigini bile ilk kez duyuyorum.

merhaba bende 15 gün oldu yaptıralı ama bende de birsey cıkmadı sıvılce falan bılmıyorum bende korkuyorum tutmazsa dıye

Canim bizimde 15 gun oldu ne iz var ne bisey anlamadim.3 gunde yikamadim halbuki

Kizlar oglum yaklasik bir aydir elini yumruk yapip emmeye calisiyor simdide yüzüne değen herseye saldırıyor battaniyesini bodysini agzina tıkmaya calisiyor bi karis dilini çıkarıp çıkarıp katiyor sizde durum nedir

Kizlar oglum yaklasik bir aydir elini yumruk yapip emmeye calisiyor simdide yüzüne değen herseye saldırıyor battaniyesini bodysini agzina tıkmaya calisiyor bi karis dilini çıkarıp çıkarıp katiyor sizde durum nedir
Bizde o durumlar epeydir var hatta o kadar ilerletti ki meme emerken bi taraftan da elini sokuyor
Ayrica asilardan bahsetmisiniz ikinci asisini 3 eylulde oldu halen bizde de iz yok

Bizde o durumlar epeydir var hatta o kadar ilerletti ki meme emerken bi taraftan da elini sokuyor
Ayrica asilardan bahsetmisiniz ikinci asisini 3 eylulde oldu halen bizde de iz yok
Emzik emiyo mu benimki almadi ne emzik ne biberon amma herseyi emmek istiyo okadar cok saldiriyor ki memenin kenarlarini bile emiyo

kızlar benım kızımda sürekkli elini emiyor alışkanlık yapar dıye mudahale edıyorum oyuncaklara ılgısını cekmeyece calışıyorum

kızlar benım kızımda sürekkli elini emiyor alışkanlık yapar dıye mudahale edıyorum oyuncaklara ılgısını cekmeyece calışıyorum
bende mudahale ediyorum ama emme refleksi içgüdüsel olduğu için böyle sanırım ..genelimizde var galiba benim oglusun oyuncaklar ilgisini çekmiyor senin bebis ne kadarlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…