Ne yapsak acaba kocaları mı diğer odaya yatırsakayyy aynen cnm bnde yanımda alıştırmıycam derdım şimdi babası sabah işe gıder gitmez hooopp yanıma alıyorum kokuluyrm sarıyom opyrum oyyysss ama yatagında da yatırmak ıstyrmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapsak acaba kocaları mı diğer odaya yatırsakayyy aynen cnm bnde yanımda alıştırmıycam derdım şimdi babası sabah işe gıder gitmez hooopp yanıma alıyorum kokuluyrm sarıyom opyrum oyyysss ama yatagında da yatırmak ıstyrmm
Ne yapsak acaba kocaları mı diğer odaya yatırsak
Yani biarz oyle olmusyatmıycklarını düşünsemde olabilüüüü ahhh ah bosuna mı yaptım odayı bacılaaarrr
Yani biarz oyle olmus
:) ben de kocam sabah daha kalkınca yanıma alıyorum bebişi, öpüşüyoz sevişiyoz herif de kıskanıyo tabi, sen haftasonuna sakla iştahını diyorum :) A aysays gerçekten de tombiş tombiş pek sevimli oluyolar ele avuca geliyo daha rahat seviliyo öyle hırpalıyorum ki severken gören 1 yaşında çocuk seviyorum sanıyo yok daha 2,5 aylık diyorum, biz de babasıyla hep okuyoruz, hemen nazar değiyo zaten her akşam pert yavrum
Huggies 4 numara kullanıyoruz biz. Bu arada benim oğlum da 15 temmuzda doğdu :) eltinin çocuğu kaç yaşında bilmiyorum ama olmuş bitmiş artık. Hele çocuk kucukse birinden duymuş yapmıştır çok üzerinde durup canını sıkmaMeraba kızlar bizde artik guluyoruz mesela siritiyor bazen cok hosuna giderse benim sebekligim kahkaha atıyor bezde 3 numara kullaniyoruz siz hangi marka kullaniyorsunuz birde 7kg demissiniz bebislerin kilosuna dogum tarihinide yazarsaniz kizlar merak ettim bizde 15temmuz dogduk kilomuz kac oldu bilmiyorum daha gidecez en son 6 kg di.
Birde kizlar basima birsey geldi sinirden oldum eltimin küçük oglu biz memlekete gittigimizde oglumun agzina tukurur gibi yapmis huyu bana benzesin diye deli oldum duyunca eltimde birsey olmamis gibi boyle boyle yapmış diye anlatıyor gercek tukurme degil tabi kizlar oyle edet varmis tukurenin Huyuna ceksin diye kavga ettim eltimle nasil boyle birsey yapar diye of ya aklima geldikce deli oluyom
Ben tam tersi olanlardanım iş yerinde kullanamiyordum şimdi rahat rahat giriyorumEvet cogu kisi dogum iznine cikti birakti burayi, bi daha da donmediler:) burayi is yerinde vakit gecirmek icin kullaniyolarmis galiba
Bimdeki bezde çok ucuz değil sanırım primanın yeşil paketiyle hemen hemen aynı fiyatKızlar prima kullanıyorum ben ama bimin bezine de iyi diyorlar kullanan var mı ?
evet canım bımın bezıde guzel ben kullandım kızıma kremlı olanı var onu alıyorumKızlar prima kullanıyorum ben ama bimin bezine de iyi diyorlar kullanan var mı ?
Canım öncelikle geçmiş olsun içinde bulunduğun psikoloji çok normal fakat bence yanlış sonuçta sen bu elinde olan bir şey değil ve doktorun içmende sakınca olsa söylerdi , sen iyi olacaksın ki bebeğine bakabileceksin ve bebeğin iyi olacak inşallah .Kizlar iyi bayramlar.moralim cok bozuk.disim apse yapti damagim sisti resmen.doktora gittim antibiyotik verdi.emziriyorum sütüme gecer mi dedim.her antibiyotik gecer dedi.prospektusunu okudum orda da dr kontrolunde kullnilsin.bebekte ishal ve bazi dokularda mantar enfeksiyonu olustirabilir diyo.dun aksam ve bugun sabah kullandim.kizimi emziriyorum ama zehirliyomusum gibi izdirap cekiyorum.cok vicdan yaptim.
Bende denedim beğendim gibi fiyatı da uygun geldievet canım bımın bezıde guzel ben kullandım kızıma kremlı olanı var onu alıyorum