2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
:) ben de kocam sabah daha kalkınca yanıma alıyorum bebişi, öpüşüyoz sevişiyoz herif de kıskanıyo tabi, sen haftasonuna sakla iştahını diyorum :) A aysays gerçekten de tombiş tombiş pek sevimli oluyolar ele avuca geliyo daha rahat seviliyo öyle hırpalıyorum ki severken gören 1 yaşında çocuk seviyorum sanıyo yok daha 2,5 aylık diyorum, biz de babasıyla hep okuyoruz, hemen nazar değiyo zaten her akşam pert yavrum

offf cok ballı oluyolarrr sabahları mis gibi kokuları anne babanın daha cok nazarı değermiş derler bizde hep okuyoruz ilk once iyice bi hırpalıyrm mıncırıyorum sonra bismillah

Huggies 4 numara kullanıyoruz biz. Bu arada benim oğlum da 15 temmuzda doğdu :) eltinin çocuğu kaç yaşında bilmiyorum ama olmuş bitmiş artık. Hele çocuk kucukse birinden duymuş yapmıştır çok üzerinde durup canını sıkma

Evet cogu kisi dogum iznine cikti birakti burayi, bi daha da donmediler:) burayi is yerinde vakit gecirmek icin kullaniyolarmis galiba
Ben tam tersi olanlardanım iş yerinde kullanamiyordum şimdi rahat rahat giriyorum

kızlar şimdiden hepinize iyi bayramlar bu kızımla ilk bayramımız gecen bayram karnımdaydı şimdi yanımda çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla büyür kuzularımız nice bayramlar yasarız beraber aeolun

Amin canım . Herkese iyi bayramlar yavrularımızla beraber hep bir öncekinden daha güzel bayramlara erişmek dileğiyle.

Kizlar iyi bayramlar.moralim cok bozuk.disim apse yapti damagim sisti resmen.doktora gittim antibiyotik verdi.emziriyorum sütüme gecer mi dedim.her antibiyotik gecer dedi.prospektusunu okudum orda da dr kontrolunde kullnilsin.bebekte ishal ve bazi dokularda mantar enfeksiyonu olustirabilir diyo.dun aksam ve bugun sabah kullandim.kizimi emziriyorum ama zehirliyomusum gibi izdirap cekiyorum.cok vicdan yaptim.

Canım öncelikle geçmiş olsun içinde bulunduğun psikoloji çok normal fakat bence yanlış sonuçta sen bu elinde olan bir şey değil ve doktorun içmende sakınca olsa söylerdi , sen iyi olacaksın ki bebeğine bakabileceksin ve bebeğin iyi olacak inşallah .

Iyi bayramlar kizlar.herkese selamlar.gelemiyorum usun zamandir.tamamen netim cekmedigi icin yokum.nasilsiniz.nasil gidiyor.bebislerimiz iyidirr insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…