Aslında ben ailelerden uzaktayım ama şimdilik annemleyim. 1 ay sonra eşim ben ve oğlum kalıcaz. Bir de bakıcı. Ama bu saatten sonra oğlumu nasıl alıştırırım yatakta uyumaya bilmiyorumBu yazı bence çok doğru ve ben gerçekten böyle bir çocuk gördüm ama bunu yapabilmek için en önemli şey eş bence birde aileler eğer yakındaysa ( benim gibi ) mümkün olmuyor malesef
Benim amcam ve eşi bunu mükemmel şekilde sağladılar emzirip yatağına koyardı çocuk kendisi uyurdu ben yapmayı denedim ama olmadı malesef ben yatağına koydum birisi aldı , ben emzik verdim birisi çıkardı , ben sallamadım birisi geldi salladı derken ne otorite kaldı ne düzen bebeğim 2 aylık henüz bana kafa tutamıyor ama düzen böyle devam ederse oda olur
Gecmis olsun toprağım ya çok üzüldümMerhaba kızlar nasılsınız. 1 haftadır kızımda bende helak olduknefrolojiye gittik sag böbreğin olmadığı kesinleşti birsürü test mahvolduk ve hala bitmedi pazartesi de sondalı böbrek filmi çekilecek. Aslında bugün çekilecekti ama beceriksiz Dr ler sondayı takmadı. Pazartesi cerrah takacak. Rabbim yardımcımız olsun. 2 gün öncede dmsa çekildi damar yolu açtılar güya kuzumu kevgire çevirdiler ağlamaktan sesi kısıldı elleri ayakLarı kolları delik deşik Allah kimseyi tıp fakültesine düşürmesin dua edin kızlar pazartesi kızıma kolay geçsin. Ağlamaktan mahvoldu yavrum.sol böbrekte biraz genişleme var her ay ultrasona girecek takip altında olacak. Tek böbrek olunca bu testleri istemeye istemeye yaptırdım rabbim yavrularımıza saglık sıhat versin
ben maalesef gördüm görmesem öyle bebek mi var ki der kendimi avuturdumhttp://www.hurriyetaile.com/yazarlar/pemra-ugural/bebek-uyutmanin-sirlari_3249.html
Kızlar bu yazıdakileri uygulayabilenler var mı? Benim oğlum kucakta uyuyor. Yatağında kendi kendine uyuyan bebek ben hiç görmedim
aaah ah eşim sağolsun sallamakta ,mama vermekte , çocuğumun gazı da onun sayesinde oldu . çocuk uyumayıp huysuzlandı ağlayınca sallayalım dedi salladık , emzirdikten 10 dk sonra ağlayınca aç bu çocuk dedi (aç olmadığını biliyordum ama sanki ben emzirmek istemiyormuşum gibi düşünüyordu )tekrar emzirdim bir süre sonra süt yetmemeye başladı, mama verdik . eşim bu kadar karışmayıp bana güvenseydi eminim daha farklı olurdu. bir de beni strese sokup üzmeseydi hala da devam ediyor kızımın belki de gaz problemi de olmayacaktıBu yazı bence çok doğru ve ben gerçekten böyle bir çocuk gördüm ama bunu yapabilmek için en önemli şey eş bence birde aileler eğer yakındaysa ( benim gibi ) mümkün olmuyor malesef
Benim amcam ve eşi bunu mükemmel şekilde sağladılar emzirip yatağına koyardı çocuk kendisi uyurdu ben yapmayı denedim ama olmadı malesef ben yatağına koydum birisi aldı , ben emzik verdim birisi çıkardı , ben sallamadım birisi geldi salladı derken ne otorite kaldı ne düzen bebeğim 2 aylık henüz bana kafa tutamıyor ama düzen böyle devam ederse oda olur
Canim seni merak ediyordum bende benim oglumdafa bobrek genisligi var usgye giriyoruz iki bobrekdede devam ediyor rabbim sifa versin ins bize de o tahliller buyume devam ederse yapilacak allahim sifa versin ins ya cok uzuldum canim oy kuzu ya her yerini deldiler mi kiyamam ins duzelir tek bobrek mi varmis ne olacak peki canim cok zor gercekten bizede nefroloji bolumundeki doktor enfeksiyon olursa diyaliz demesinmi benim sinirimi hoplatti kadin rabbim dusurmesin oralara cok zorMerhaba kızlar nvarlsınız. 1 haftadır kızımda bende helak olduknefrolojiye gittik sag böbreğin olmadığı kesinleşti birsürü test mahvolduk ve hala bitmedi pazartesi de sondalı böbrek filmi çekilecek. Aslında bugün çekilecekti ama beceriksiz Dr ler sondayı takmadı. Pazartesi cerrah takacak. Rabbim yardımcımız olsun. 2 gün öncede dmsa çekildi damar yolu açtılar güya kuzumu kevgire çevirdiler ağlamaktan sesi kısıldı elleri ayakLarı kolları delik deşik Allah kimseyi tıp fakültesine düşürmesin dua edin kızlar pazartesi kızıma kolay geçsin. Ağlamaktan mahvoldu yavrum.sol böbrekte biraz genişleme var her ay ultrasona girecek takip altında olacak. Tek böbrek olunca bu testleri istemeye istemeye yaptırdım rabbim yavrularımıza saglık sıhat versin
bu bebişlerin hepsi bir alemMeraba kızlar uykuyla alakalı konuşlmuş malesef bnm kızmda öyle sallıyorz öyle uyuyo ama boynunu doksan derece döndürmezse genede uyumuyo düz yatarken boynu nu ceviriyo yan yatırırsam da çevicem diye iyice sokuyo kafasını ağzını burnunu kapatıyo boynu da acıcak diye korkuyorum sizlerde böyle bişey varmı
Canım kolik bu zamanda başlamaz 3ya da 4 haftada başlar doktor gidin derim ben belki başka bi sıkıntısı vardır yazık minik belki bir yeri agriyodur idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir ihmal etmeyin. Bi de memeyle besleniyosa aç kaliyo olabilir o bizim başımıza geldi kolik dedi doktor çocuk açmış meğer yeterli ememiyormuş bi sağarak kontrol et sütünü bi de doktora gidin benceBizim gibi koliği sonradan başlayan var mı? Cuma günü 2 aylık olcak oğlum 1 haftadır sancıdan çığlık çığlığa. Hiç birşey kar etmiyor. Biogaia ve aguline kullanıyordum, rezene anason kimyon demleyip içiriyorum ben de bol bol içiyorum bana mısın demiyor. Bi banyoda rahatlıyor geceyi banyoda geçiriyoruz. Ne zormuş kolik
Senin eşinde benim eşim gibi çocuk uzmanı olmuş birden . Her şeydende anlar oldular mübarekaaah ah eşim sağolsun sallamakta ,mama vermekte , çocuğumun gazı da onun sayesinde oldu . çocuk uyumayıp huysuzlandı ağlayınca sallayalım dedi salladık , emzirdikten 10 dk sonra ağlayınca aç bu çocuk dedi (aç olmadığını biliyordum ama sanki ben emzirmek istemiyormuşum gibi düşünüyordu )tekrar emzirdim bir süre sonra süt yetmemeye başladı, mama verdik . eşim bu kadar karışmayıp bana güvenseydi eminim daha farklı olurdu. bir de beni strese sokup üzmeseydi hala da devam ediyor kızımın belki de gaz problemi de olmayacaktı
Kucakta uyuyup yatağa bıraktığında uyanıyor mu ? Yoksa yatakta mı devam ediyor ? Ben mesela pek kucakta uyutmam genelde yatağında ama sallayarak ve derin uykuya geçene kadar sallamam gerekiyor eğer erken bırakırsam vay halime. Ve uyurken uyanıp tekrar uykuya geçmesi için tekrar sallamam gerekiyor yoksa uyanıveriyor yani kendi kendine uykuya geri dönemiyor buda benim yakınlarımın yanımda olmasından kaynaklı uyanır uyanmaz salladılar çocukta öyle alıştı gece olan bana oluyor uyusa bile 50 sefer uyanmak zorunda kalıyorum sersem sersem dolaşıyorum.Aslında ben ailelerden uzaktayım ama şimdilik annemleyim. 1 ay sonra eşim ben ve oğlum kalıcaz. Bir de bakıcı. Ama bu saatten sonra oğlumu nasıl alıştırırım yatakta uyumaya bilmiyorum
Ben bir gün arayla yıkıyorum ve sadece saçları için şampuan kullanıyorumMerhaba kizlar siz bebislerinizi ne kadar siklikta yikiyorsunuz. Sampuan ve vucudu icin sunger sabun kullaniyor musunuz. Internette bir yazi okudum bebeklerde gerek yoktur sadece su yeterlidir yaziyor ben mi yanlis yapiyorum acaba merak ettim
Kucağımda uyuyor yatağına yatırımca bazen uykuya devam ediyor bazen de uyanıyor. Uyanırsa yatağında emzik ve pışpışlayarak tekrar uyutuyorum iyice dalana kadar. Bu saatten sonra terbiye etmek biraz zor ama uğraşıcam:)Kucakta uyuyup yatağa bıraktığında uyanıyor mu ? Yoksa yatakta mı devam ediyor ? Ben mesela pek kucakta uyutmam genelde yatağında ama sallayarak ve derin uykuya geçene kadar sallamam gerekiyor eğer erken bırakırsam vay halime. Ve uyurken uyanıp tekrar uykuya geçmesi için tekrar sallamam gerekiyor yoksa uyanıveriyor yani kendi kendine uykuya geri dönemiyor buda benim yakınlarımın yanımda olmasından kaynaklı uyanır uyanmaz salladılar çocukta öyle alıştı gece olan bana oluyor uyusa bile 50 sefer uyanmak zorunda kalıyorum sersem sersem dolaşıyorum.
Ben günde 2 kez yıkıyorum çünkü yıkayınca daha rahat uyuyor. Gece gaz sancısı olduysa bir daha yıkıyorum etti mi 3Merhaba kizlar siz bebislerinizi ne kadar siklikta yikiyorsunuz. Sampuan ve vucudu icin sunger sabun kullaniyor musunuz. Internette bir yazi okudum bebeklerde gerek yoktur sadece su yeterlidir yaziyor ben mi yanlis yapiyorum acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?