amim zaten tek başımayken sürekli dua ediyorum çok zor gerçekten. inşallah geçer bütün kuzuların ki yoksa bittikAllah yardımcımız olsun. Ne güzel oğlumun gazı olmuyor diye düşünürken 2. Ayda vurgun yedim resmen. 1 ay sonra işe başlıycam inşallah o zamana kadar geçer yoksa bu halde bakıcıya nasıl bırakırım
ya o uzun hikaye şimdi bizim yatak pencereyle paralel ve aralarında bir metre kadar boşluk var büyük polar battaniyeyi ikiye katlayıp uç kısmını pencereye sıkıştırıyorum sonra içine kızımın kendi battaniyesini serip yastığını koyuyorum baş kısmı benim tuttuğum tarafta oluyor daha sonra yatağın üzerine çıkıp sallıyorum hafif sallıyorum ve yatakla arasında 30 cm falan bi yükseklik oluyor yani allah korusun düşerse yatağa düşer . kızım battaniye dışında hiçbir şekilde susmuyor mecburen yapıyorum. başka çarem yok ben de doğurmadan önce kesinlikle sallamicam diyordum ama sonuç ne yapmicam dediysem hepsini yaptımBenimki genelde aksamlari tutturuyor:) 15gun oncesine kadar her aksam yapiyodu simdi epey azaldi cunartesi gunu 3ay bitiyor.
Bu arada tek basina battaniyede salliyosun
Anladim :) sekilden sekile sokuyo bizi sipalar. Aynen bend yapmam dedigim ne varsa yaptim emzik vermek disinda.onu hala yapmadim direniyoruuumya o uzun hikaye şimdi bizim yatak pencereyle paralel ve aralarında bir metre kadar boşluk var büyük polar battaniyeyi ikiye katlayıp uç kısmını pencereye sıkıştırıyorum sonra içine kızımın kendi battaniyesini serip yastığını koyuyorum baş kısmı benim tuttuğum tarafta oluyor daha sonra yatağın üzerine çıkıp sallıyorum hafif sallıyorum ve yatakla arasında 30 cm falan bi yükseklik oluyor yani allah korusun düşerse yatağa düşer . kızım battaniye dışında hiçbir şekilde susmuyor mecburen yapıyorum. başka çarem yok ben de doğurmadan önce kesinlikle sallamicam diyordum ama sonuç ne yapmicam dediysem hepsini yaptım
Gunaydin canimmm:)Mesaimiz 6da basladi gun yari oldu ama yinede ben gunaydin diyimmm tum guzel annelere
bağımlılık gerçekten çok kötü ben de aynı durumdayım mecburen kullanmak zorunda kalıyorum bazen başka seçeneğim yokBebeğinle araba kullanabiliyor musun? Ben cesaret edemiyorum ya arabada uyurken kafası öne düşer de solunumunu tıkarsa filan diye korkumdan hiç tek çıkamıyorum. Birilerine bağımlı olmak da beni çok bunalttı artık
Gunaydin canimmm:)
Biz uzun suredir dogru duzgun uyumuyoduk gece, bugun bizim yataga aldim oglusumu, nerdeyse hic uyanmadik masallahhhh
Gunduz bizm de oyle canimMasallah ozgem.... Bizde 12de yatiyoruz 2,4,6 da kalkio sobrasi uykusu olduğu halde uyumuyor kaka icin mizirdanip duruyo guzduz uykusu yok denecek kadar :)ve hep kucakta simdi oldugu gibi sanki gozu acik uyuyo
Ay bende ya... Kislik hazirlik yapardum her yil o kaldi evin isini bile yapamiorumGunduz bizm de oyle canimuyursa da ya emerken uyuyo ya da ayakta sallarken.birakinca uyaniyo hemen. Hic bi is yapamiyorum ya
Valla nasi toparlicaz bilmem :) anca yemegi yapiyorum zorla, yapisik geziyoz resmen.ama cok guzel beee, isler beklesin biz boyle yapisik duralim kokusa kokusaaAy bende ya... Kislik hazirlik yapardum her yil o kaldi evin isini bile yapamiorumsac bas desen aldi yurudu kucagimdayken guluyo oglus pasakli halime guluyo sanki
akya06 post: 36940105 .!.:Artık kendi haline bıraktım birsüre inşallah düzelir. Kaka rengi dediğin gibi demir ilacindan oluyor çünkü ilaca başladığım gün kaka rengi değişti. Şuan ayın 24'ünde 3 aylık olucak erken doğduğu için kilosu geride gidiyor daha 4.5 kilo günde 2 defa mamaya başla dedi doktor bakalım ne olacak
Bizde ayni esim gec geliyo bazen o gelibce kilay seyler hazırlıyorum.... O kadar aglamasi mizirdanmasi beni bezdirmiyo .. Sabah esim tuttu ben kahvaltı hazırlarken kollarim agridi oglusum bi dur dioValla nasi toparlicaz bilmem :) anca yemegi yapiyorum zorla, yapisik geziyoz resmen.ama cok guzel beee, isler beklesin biz boyle yapisik duralim kokusa kokusaa
Merhaba kizlar siz hamilelikte kullanginiz vitamin ve demir haplarina devam ediyor musunuz. Ben dogumdan sonra ihmalsizligimden dolayi biraktim
Bende hic.kullanmadım ihmalden sirf... Sacim benimde dokulmeye başladı hamilelikte dokulmemisti ne guzelBen demir hapi iciyodum dogumdan sonra hastane cikisinda yazmistir Dr. Ama dediğin gibi ihmalden hergunn icmiyodum. O bitince de almadim en son saglik ocagi kan aldi ama kanim iyimis gerek yok zaten dedi 13 e cikmis kanim..
Ama acaip sacim dokuluyo avuç avuç
Bu yazı bence çok doğru ve ben gerçekten böyle bir çocuk gördüm ama bunu yapabilmek için en önemli şey eş bence birde aileler eğer yakındaysa ( benim gibi ) mümkün olmuyor malesefhttp://www.hurriyetaile.com/yazarlar/pemra-ugural/bebek-uyutmanin-sirlari_3249.html
Kızlar bu yazıdakileri uygulayabilenler var mı? Benim oğlum kucakta uyuyor. Yatağında kendi kendine uyuyan bebek ben hiç görmedim
Bence kucakta uyumali yaa ilk iki yilhttp://www.hurriyetaile.co. yazarlar/pemra-ugural/bebek-uyutmanin-sirlari_3249.html
Kızlar bu yazıdakileri uygulayabilenler var mı? Benim oğlum kucakta uyuyor. Yatağında kendi kendine uyuyan bebek ben hiç görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?