• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
.[/QUOTE]
Masallahhh Allah nazardan saklasin.
Kac gunluksunuz[/QUOTE]
68 günlük olduk. Böyle okuyunca ben de tedirgin oluyorum. Zaten dr.lar şekeri soruyorlar, onun haricinde bi şey demediler ki 3 çocuk doktoruna gittim şehir değişikliği bedeni

Ben de kollarını sarmaya başladım evet işe yaradı ama 5 dk sonra çıkarıyo kollarını canavar:P daha sıkı sarmam gerekiyor sanırım:)
Benimkide ayni iki cirpiniyo kollar disarda:) inatla tekrar sariyorum. Ama dun sabah 7de uyandi gun icinde yarim uyudu aksamda 10da yatti bu gündüz uykusunun olmaması canımi sıkıyor ya

Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz kilodan konusulmus benim oglusta 54gunlukken 5700grdi yarin iki ay bitiyor bakalim ne kadar olmus... :7:bana hala kucuvuk geliyo :)

arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı

Emziriyosan cok degil. Ama mama veriyosan fazla gelmis olabilir doktora

Mama mi veriyosun ki kızıyor doktor? Benim oğlum da çok kilo aldı ama bi şey demedi dr bana. Sütün demek ki ii geliyor dedi. Ne yapabilirsin ki emzirmicen mi?
Kizlar gece 1 defa mama veriyorum derin uyusun diye..bilmiyorm ki zayn her goren bu bebek nasil 2.5 aylik diyo..doktorda bubsekli gelismeye devam ederse 4. Ayin sonunda ek gida baslariz falan dedi..

Slm kızlar nasılsınız?
Kilo durumu konuşulmuş kalça ultrasonu için gittiğimiz doktor da bebeğin alacağını almış 2 saatte bir emzirmeye çalış dedi ama ben pek uymuyorum buna. Kilo alımı sürekli bu hızla gitmeyecek diye düşünüyorum.

Gündüz uykusu bizde de pek yok kısa kısa şekerlemeler yapıyo bizim kız.. Bi de ana kucağında sallanmaya alıştık biraz uykuya dalması uzun sürebiliyor. Merak ediyorum ne zaman kendi kendine uyur bu bebişler? :)

Bi de bi şey sorucam ağladığında gözyaşı akıyo mu sizinkilerde? Biz de akmıyodu ben de takmıştım kafama gözyaşı kanalları mı tıkalı acaba diye.. Şimdi birinden akıyo sadece. Ne diyorsunuz bu konuda?

arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı
Bakıyorlar bi yerlere ne görüyorlarsa artık :) tavana bakıyordu benim oğlum da.

Selam kizlar nasisiniz bizde iki aylik asimizi olduk dun atesi cikti oğlumun gece korktum basinda nobet bekledim artik sesler cikarmaya basladik bayadir birde gulmesi yokmu cok tatli oluyorlar ya.sizlerde ne var ne yok

Back