- 19 Şubat 2014
- 347
- 219
- 48
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallahhh Allah nazardan saklasin.4130 doğdu şimdi 6900 ama tontis görünmüyor.
Şehir değişikliği nedeni ile.[/QUOTE]Masallahhh Allah nazardan saklasin.
Kac gunluksunuz
Benimkide ayni iki cirpiniyo kollar disarda:) inatla tekrar sariyorum. Ama dun sabah 7de uyandi gun icinde yarim uyudu aksamda 10da yatti bu gündüz uykusunun olmaması canımi sıkıyor yaBen de kollarını sarmaya başladım evet işe yaradı ama 5 dk sonra çıkarıyo kollarını canavar daha sıkı sarmam gerekiyor sanırım:)
Anne sutu aliyosa hic bi zarari olmaz canim. İstedigi kadar emsin sipan [/QUOTE]Şehir değişikliği nedeni ile.
Bizim de yarin 3ay bitiyo kizz tam 1ay varms aramizda:)Hayirli cumalar kizlar nasilsiniz kilodan konusulmus benim oglusta 54gunlukken 5700grdi yarin iki ay bitiyor bakalim ne kadar olmus... bana hala kucuvuk geliyo :)
Evettt hamileliktede 3hafta vardi dimiBizim de yarin 3ay bitiyo kizz tam 1ay varms aramizda:)
Evet 2temmuzdu benim bu arada evet haziran anneleri cok iyiler ben onlari daha cok takip ediyorum valla :)Evettt hamilelben ede 3hafta vardi dimi
Emziriyosan cok degil. Ama mama veriyosan fazla gelmis olabilir doktora
Kizlar gece 1 defa mama veriyorum derin uyusun diye..bilmiyorm ki zayn her goren bu bebek nasil 2.5 aylik diyo..doktorda bubsekli gelismeye devam ederse 4. Ayin sonunda ek gida baslariz falan dedi..Mama mi veriyosun ki kızıyor doktor? Benim oğlum da çok kilo aldı ama bi şey demedi dr bana. Sütün demek ki ii geliyor dedi. Ne yapabilirsin ki emzirmicen mi?
Benimki bugün tam 2 aylık ve 6100 gr 5-6 aydan sonra diş çıkarmaya başlayınca zaten iştahları azalıcak o yüzden dert etmiyorum kilosunu.Canim ayin 1.inde 3 ay bitiyo bizimde..gecen hafta 6200 su cokmu ya doktor kizip duruyo bana..
Bende okuyorum hep.ama yazmıyorum sonradan dahil olmak coj zor onden gidenleri takip etmek iyi oluyor...Evet 2temmuzdu benim bu arada evet haziran anneleri cok iyiler ben onlari daha cok takip ediyorum valla :)
Benimki bugün tam 2 aylık ve 6100 gr 5-6 aydan sonra diş çıkarmaya başlayınca zaten iştahları azalıcak o yüzden dert etmiyorum kilosunu.
3100 doğdu. Kilolu değildi yani:)Kac kilo dogmustu canim
Masallah canim benim ki gibi ortalama bir buçuk kilo almış ayda3100 doğdu. Kilolu değildi yani:)
Bakıyorlar bi yerlere ne görüyorlarsa artık :) tavana bakıyordu benim oğlum da.arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı