- 4 Eylül 2013
- 6.078
- 2.922
- 248
Oyle bi direniyokii ben pes ediyorum artik:)Aman aglamasinda.uyur nasilsa.bi sure sonra pes edip uyuyaklir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyle bi direniyokii ben pes ediyorum artik:)Aman aglamasinda.uyur nasilsa.bi sure sonra pes edip uyuyaklir.
E aglamiyosa uyu sen.ben oyle yapiyorum.yanima aliyorum oyle uyuyorum.genelde sabahlariOyle bi direniyokii ben pes ediyorum artik:)
Mikir mikir surekli ilgi istiyo uyunmuyo ki :)E aglamiyosa uyu sen.ben oyle yapiyorum.yanima aliyorum oyle uyuyorum.genelde sabahlari
Demir kab ilaci bizde bile koyu renk ve kabizlik yapiyodu bebegede kullaniyosun ve ddoktor da yapabilir dediyse bence ilaç yapiyodur.. O kadar doktor gezmissin bence içini ferah tut kotu şeyler getirme aklina.. Simdi ne ladarlik oldunuz?
Biz yeni yeni atlatiyoruz, benim oglumun o aglamalari ancak battaniyede sallamakla sakinlesiyodu.asla yapmam dedigim biseydi ama o an yeterki sussun aglamasin diye dusunuyo insan.Bizim gibi koliği sonradan başlayan var mı? Cuma günü 2 aylık olcak oğlum 1 haftadır sancıdan çığlık çığlığa. Hiç birşey kar etmiyor. Biogaia ve aguline kullanıyordum, rezene anason kimyon demleyip içiriyorum ben de bol bol içiyorum bana mısın demiyor. Bi banyoda rahatlıyor geceyi banyoda geçiriyoruz. Ne zormuş kolik
aynısı ya ama kızımın ki pek geçecek gibi durmuyo az önce eşimi işe bıraktım eve gelirken yolda çığlık çığlığa inletti ortalığı kaza yapacam diye korkuyorum eve gelince battaniyede salladım şimdi uyuyor çok şükürBiz yeni yeni atlatiyoruz, benim oglumun o aglamalari ancak battaniyede sallamakla sakinlesiyodu.asla yapmam dedigim biseydi ama o an yeterki sussun aglamasin diye dusunuyo insan.
Benimki genelde aksamlari tutturuyor:) 15gun oncesine kadar her aksam yapiyodu simdi epey azaldi cunartesi gunu 3ay bitiyor.aynısı ya ama kızımın ki pek geçecek gibi durmuyo az önce eşimi işe bıraktım eve gelirken yolda çığlık çığlığa inletti ortalığı kaza yapacam diye korkuyorum eve gelince battaniyede salladım şimdi uyuyor çok şükür
Ben dogumdan sonra hic icmedimki:)Merhaba kizlar siz hamilelikte kullanginiz vitamin ve demir haplarina devam ediyor musunuz. Ben dogumdan sonra ihmalsizligimden dolayi biraktim
Allah yardımcımız olsun. Ne güzel oğlumun gazı olmuyor diye düşünürken 2. Ayda vurgun yedim resmen. 1 ay sonra işe başlıycam inşallah o zamana kadar geçer yoksa bu halde bakıcıya nasıl bırakırımBiz yeni yeni atlatiyoruz, benim oglumun o aglamalari ancak battaniyede sallamakla sakinlesiyodu.asla yapmam dedigim biseydi ama o an yeterki sussun aglamasin diye dusunuyo insan.
Bebeğinle araba kullanabiliyor musun? Ben cesaret edemiyorum ya arabada uyurken kafası öne düşer de solunumunu tıkarsa filan diye korkumdan hiç tek çıkamıyorum. Birilerine bağımlı olmak da beni çok bunalttı artıkaynısı ya ama kızımın ki pek geçecek gibi durmuyo az önce eşimi işe bıraktım eve gelirken yolda çığlık çığlığa inletti ortalığı kaza yapacam diye korkuyorum eve gelince battaniyede salladım şimdi uyuyor çok şükür
Aminn. Gercekten cok zor insan kiyamiyor elden de bisey gelmiyor. Bizim de 1.5aylikken basladi, 1 ay kadar devam etti, 15gundur daha rahatiz sukur. Cumartesi 3ay bitiyor, sanirim atlatiyoruz.darisi basinizaAllah yardımcımız olsun. Ne güzel oğlumun gazı olmuyor diye düşünürken 2. Ayda vurgun yedim resmen. 1 ay sonra işe başlıycam inşallah o zamana kadar geçer yoksa bu halde bakıcıya nasıl bırakırım
Amiiin inşallah. Dün onunla birlikte ben de ağladım dediğin gibi elden bişey gelmiyor. Az önce sab simplexe başladım. Kullanıp fayda gören var mı?Aminn. Gercekten cok zor insan kiyamiyor elden de bisey gelmiyor. Bizim de 1.5aylikken basladi, 1 ay kadar devam etti, 15gundur daha rahatiz sukur. Cumartesi 3ay bitiyor, sanirim atlatiyoruz.darisi basiniza
Ben de içmiyorum. Ben hamileyken ds pek içmedim zatenMerhaba kizlar siz hamilelikte kullanginiz vitamin ve demir haplarina devam ediyor musunuz. Ben dogumdan sonra ihmalsizligimden dolayi biraktim
Ben iki farkli doktora goturdum damlalarin ilaclarin hic biri kesin cozum degil dedi.3-4 aya kadar gececek dedi, bende bosuna ilac vermek istemedim bisey kullanmadik, bol bol masaj ayagina sicak su torbasi, huysuzlandiginda sallamak vs atlattik oyleAmiiin inşallah. Dün onunla birlikte ben de ağladım dediğin dedimelden bişey gelmiyor. Az önce sab simplexe başladım. Kullanıp fayda gören var mı?